GVARDIOLA: Ne odlazim zbog Murinja

GVARDIOLA: Ne odlazim zbog Murinja

Dnevnik sreda, 2. maj 2012.  
Treneri drugih ekipa me ne umaraju, ali svakodnevni rad i svakodnevno pobeđivanje da - rekao Gvardiola španskim medijima
BARSELONA: Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola demantovao je spekulacije da je odluku da se povuče sa klupe katalonskog kluba doneo zbog narušenog odnosa sa trenerom Reala Žozeom Murinjom. "Naravno da Murinjo nije uticao na... »

Pep ne odlazi zbog Murinja

RTS sreda, 2. maj 2012.  
RTS: Pep ne odlazi zbog Murinja
Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola demantovao je spekulacije da je odluku da se povuče sa klupe katalonskog kluba doneo zbog narušenog odnosa sa trenerom Reala Žozeom Murinjom.
"Naravno da Murinjo nije uticao na moju odluku. Ne odlazim zbog njega, uostalom nije on moj jedini rival. Treneri drugih ekipa me ne umaraju, ali svakodnevni rad i svakodnevno pobeđivanje - da", rekao je Gvardiola španskim... »

Gvardiola: Nisam otišao zbog Murinja!

Vesti online sreda, 2. maj 2012.  
Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola nazvao je smešnim navode španskih medija da odlazi sa klupe katalonskog kluba zbog loših odnosa sa trenerom Reala Žozeom Murinjom.
"Ma kakve veze to ima...naravno da Murinjo nije razlog moje odluke da se povučem. On mi je rival kao i svaki drugi trener. Treneri ostalih ekipa me ne umaraju, ali svakodnevni rad i svakodnevno pobeđivanje i te kako. Odlazim jer... »

Gvardiola: Odlazim jer sam umoran, a ne zbog Murinja

24 Sata sreda, 2. maj 2012.  
Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola demantovao je danas spekulacije da je odluku da se povuče sa klupe katalonskog kluba doneo zbog narušenog odnosa sa trenerom Reala Žozeom Murinjom.
- Naravno da Murinjo nije uticao na moju odluku. Ne odlazim zbog njega, uostalom nije on moj jedini rival. Treneri drugih ekipa me ne umaraju, ali svakodnevni rad i svakodnevno pobeđivanje da - rekao je Gvardiola španskim... »

Gvardiola: Ne odlazim zbog Murinja

Sportski žurnal sreda, 2. maj 2012.  
Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola, demantovao je, u izjavi za španske medije, spekulacije da je odluku da se povuče sa klupe katalonskog kluba doneo zbog narušenog odnosa sa trenerom Reala Žozeom Murinjom: – Naravno da Murinjo nije uticao na moju odluku. Ne odlazim zbog njega, uostalom nije... »

Gvardiola ne odlazi zbog Murinja

Novi magazin sreda, 2. maj 2012.  
Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola demantovao je spekulacije da je odluku da se povuče sa klupe katalonskog kluba doneo zbog narušenog odnosa sa trenerom Reala Žozeom Murinjom.
"Naravno da Murinjo nije uticao na moju odluku. Ne odlazim zbog njega, uostalom nije on moj jedini rival. Treneri drugih ekipa me ne umaraju, ali svakodnevni rad i svakodnevno pobeđivanje da", rekao je Gvardiola španskim... »

Glas javnosti sreda, 2. maj 2012.  
BARSELONA - Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola demantovao je spekulacije da je odluku da se povuče sa klupe katalonskog kluba doneo zbog narušenog odnosa sa trenerom Reala Žozeom Murinjom. "Naravno da Murinjo nije uticao na moju odluku. Ne odlazim zbog njega, uostalom nije on moj jedini rival.... »

Gvardiola: Odlazim jer sam umoran, a ne zbog Murinja

Večernje novosti sreda, 2. maj 2012.  
Ne odlazim zbog njega, uostalom nije on moj jedini rival. Treneri drugih ekipa me ne umaraju, ali svakodnevni rad i svakodnevno pobeđivanje da - rekao je strateg Barselone
Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola demantovao je danas spekulacije da je odluku da se povuče sa klupe katalonskog kluba doneo zbog narušenog odnosa sa trenerom Reala Žozeom Murinjom. - Naravno da Murinjo nije uticao na moju... »

Gvardiola: Ne odlazim zbog Murinja, već zbog umora od tolikih pobeda

Blic sport sreda, 2. maj 2012.  
Odlazeći trener Barselone Pep Gvardiola demantovao je medijska nagađanja da je odluku da se povuče sa klupe katalonskog kluba doneo zbog narušenog odnosa sa trenerom Reala Žozeom Murinjom.
"Naravno da Murinjo nije uticao na moju odluku. Ne odlazim zbog njega, uostalom nije on moj jedini rival. Treneri drugih ekipa me ne umaraju, ali svakodnevni rad i svakodnevno pobeđivanje da", rekao je Gvardiola španskim... »

B92 sreda, 2. maj 2012.  
B92: Gvardiola: Ne odlazim zbog Murinja
On je na konkretno pitanje da li će se jednog dana vratiti na klupu Barselone rekao: "Stvarno ne znam". Gvardiola je prošlog petka saopštio da se posle četiri godine povlači sa funkcije trenera Barselone. Sa Kataloncima je od 2008. godine osvojio 13 od mogućih 16 trofeja, od čega dve titule... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.