Povezane vesti
Prva televizija i manekenka Ivana Stanković tužili su Nenada Jakšića!
Poznati.info četvrtak, 28. jun 2012.Prvo ročište zakazano je za danas. – Podnela sam tužbu protiv Nenada jer je iskoristio moje ime i lik kako bi zakazao kasting za mlade devojke u devet uveče u nekoj diskoteci. Ko bistre glave može u to vreme da zakaže kasting i pri tom iskoristi moje ime da bi sve delovalo kao audicija za „Top... »
Ivana Stanković na sudu zbog Top modela
Svet plus četvrtak, 28. jun 2012.Prva srpska televizija i manekenka Ivana Stanković tužili su Nenada Jakšića jer je, kako se navodi u tužbi, iskoristio ime šoua „Top model" da bi pozivao manekenke u kasne sate na kastinge na ime njihove licence Prvo ročište zakazano je za danas. "Podnela sam tužbu protiv Nenada jer je iskoristio... »
Ivana Stanković na sudu zbog "Top modela"
Vesti online četvrtak, 28. jun 2012.Prva srpska televizija i manekenka Ivana Stanković tužili su Nenada Jakšića jer je, kako se navodi u tužbi, iskoristio ime šoua "Top model" da bi pozivao manekenke u kasne sate na kastinge na ime njihove licence.
Prvo ročište zakazano je za četvrtak, 28. jun. - Podnela sam tužbu protiv Nenada jer je iskoristio moje ime i lik kako bi zakazao kasting za mlade devojke u devet uveče u nekoj diskoteci. Ko bistre glave može u to vreme da zakaže... »
Ivana na sudu zbog „Top modela"
Press četvrtak, 28. jun 2012.Prva srpska televizija i manekenka Ivana Stanković tužili su Nenada Jakšića jer je, kako se navodi u tužbi, iskoristio ime šoua „Top model" da bi pozivao manekenke u kasne sate na kastinge na ime njihove licence
Prvo ročište zakazano je za danas. - Podnela sam tužbu protiv Nenada jer je iskoristio moje ime i lik kako bi zakazao kasting za mlade devojke u devet uveče u nekoj diskoteci. Ko bistre glave može u to vreme da zakaže kasting i... »
Komentari na drugim sajtovima
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari