Muškarac skočio sa Akropolja, preminuo u bolnici
Muškarac skočio sa Akropolja, preminuo u bolnici
24 Sata četvrtak, 28. jun 2012.Četrdeset petogodišnji muškarac koji je jutros skočio sa Akropolja, preminuo je u popodnevnim satima, saopštila je grčka policija. On je nakon skoka sa zadobio ozbiljne povrede glave.
Nesrećni čovek je radio u grčkoj ATE banci. Ubrzo pošto je stigao na posao izašao je na pauzu sa koje se nije vratio, navela je policija, preneo je Rojters. - Čovek je skočio i pao dole na Dionizijevo pozorište. Bio je sam i... »
Preminuo muškarac koji je skočio sa Akropolja
Večernje novosti četvrtak, 28. jun 2012.Četrdesetpetogodišnji muškarac koji je jutros skočio sa Akropolja, preminuo je u popodnevnim satima. Nesrećni čovek je radio u grčkoj ATE banci. Ubrzo pošto je stigao na posao izašao je na pauzu sa koje se nije vratio
ATINA - Četrdesetpetogodišnji muškarac koji je jutros skočio sa Akropolja, preminuo je u popodnevnim satima, saopštila je grčka policija. Nesrećni čovek je radio u grčkoj ATE banci. Ubrzo pošto je stigao na posao izašao je na... »
Blic četvrtak, 28. jun 2012.Četrdeset petogodišnji muškarac koji je jutros skočio sa Akropolja, preminuo je u popodnevnim satima, saopštila je grčka policija.
Nesrećni čovek je radio u grčkoj ATE banci. Ubrzo pošto je stigao na posao izašao je na pauzu sa koje se nije vratio, navela je policija, preneo je Rojters. "Čovek je skočio i pao dole na Dionizijevo pozorište. Bio je sam i... »
RTV četvrtak, 28. jun 2012.ATINA - Četrdeset petogodišnji muškarac koji je jutros skočio sa Akropolja, preminuo je u popodnevnim satima, saopštila je grčka policija.
Nesrećni čovek je radio u grčkoj ATE banci. Ubrzo pošto je stigao na posao izašao je na pauzu sa koje se nije vratio, navela je policija, preneo je Rojters. "Čovek je skočio i pao dole na Dionizijevo pozorište. Bio je sam i... »
Grčki talas samoubistava
Pink četvrtak, 28. jun 2012.Muškarac pokušao samoubistvo skokom sa Akropolja
Četrdeset petogodišnji muškarac ozbiljno je povređen danas prilikom skoka sa Akropolja, a reč je najverovatnije o pokušaju samoubistva, saopštile su lokalne vlasti. "Čovek je skočio i pao dole na Dionizijevo pozorište. Bio je sam i činilo se da nije sasvim priseban,"... »
Muškarac pokušao samoubistvo skokom sa Akropolja
24 Sata četvrtak, 28. jun 2012.Četrdeset petogodišnji muškarac ozbiljno je povređen danas prilikom skoka sa Akropolja, a reč je najverovatnije o pokušaju samoubistva, saopštile su lokalne vlasti.
- Čovek je skočio i pao dole na Dionizijevo pozorište. Bio je sam i činilo se da nije sasvim priseban - rekao je čuvar Akropolja AFP-u. Muškarac je prilikom pada sa visine od oko 100 metara zadobio ozbiljne povrede glave.... »
Pokušao samoubistvo skokom sa Akropolja
Mondo četvrtak, 28. jun 2012.Četrdeset petogodišnji muškarac ozbiljno je povređen danas prilikom skoka sa Akropolja, a reč je najverovatnije o pokušaju samoubistva, saopštile su lokalne vlasti.
ilustracija(Guliver/Getty Images) "Čovek je skočio i pao dole na Dionizijevo pozorište. Bio je sam i činilo se da nije sasvim priseban," rekao je čuvar Akropolja AFP-u. Muškarac je prilikom pada sa visine od oko 100 metara... »
Glas javnosti četvrtak, 28. jun 2012.ATINA - Četrdeset petogodišnji muškarac ozbiljno je povređen danas prilikom skoka sa Akropolja, a reč je najverovatnije o pokušaju samoubistva. "Čovek je skočio i pao dole na Dionizijevo pozorište. Bio je sam i činilo se da nije sasvim priseban," rekao je čuvar Akropolja AFP-u. Muškarac je prilikom... »
Kurir četvrtak, 28. jun 2012.Muškarac je prilikom pada sa visine od oko 100 metara zadobio ozbiljne povrede glave. Prevezen je u bolnicu ali ne očekuje se da će preživeti
ATINA - Četrdeset petogodišnji muškarac ozbiljno je povređen danas prilikom skoka sa Akropolja, a reč je najverovatnije o pokušaju samoubistva. "Čovek je skočio i pao dole na Dionizijevo pozorište. Bio je sam i činilo se da nije... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari