Dragana i Loša snimili spot za duet Video

Dragana i Loša snimili spot za duet Video

Blic četvrtak, 28. jun 2012.  
Dragana Mirković sa momcima iz grupe “Plavi orkestar” snimila je spot za pesmu koja se zove “Ti misliš da je meni lako”.
Pesma počinje poznatom melodijom iz serije “Vratiće se rode”. Spot se pojavio na “ju tjubu”, a Dragana i Loša, kažu da su se zabavljali na snimanju u napuštenoj šećerani nadomak Požarevca. Pogledajte... »

Da li vam se čini kako ste novu pesmu Dragane Mirković i Plavog orkestra već negde čuli? (VIDEO)

S media četvrtak, 28. jun 2012.  
Da li ste gledali seriju "Vratiće se rode"? Naravno da jeste, veoma gledana serija o kojoj se još uvek priča. Ono što ste primetili je takođe da je muzika za istu urađena fenomenalono. A da li vam se čini da je nova pesma Dragane Mirković i Loše identična njoj? Dragana Mirković i "Plavi orkestar"... »

Dragana i Loša snimili spot za duet

Poznati.info četvrtak, 28. jun 2012.  
Dragana Mirković sa momcima iz grupe “Plavi orkestar” snimila je spot za pesmu koja se zove “Ti misliš da je meni lako”. Pesma počinje poznatom melodijom iz serije “Vratiće se rode”. Spot se pojavio na “ju tjubu”, a Dragana i Loša, kažu da su se zabavljali na snimanju u napuštenoj šećerani nadomak... »

Futuristička Dragana Mirković i Plavi orkestar

Tračara četvrtak, 28. jun 2012.  
Ti misliš da je meni lako novi je spot Dragana Mirković i Plavog orkestra. Futuristički spot u kome se pojavljuju i leteći tanjiri snimljen je napuštenoj šećerani u Požarevcu. Inače, pesma se nije kako treba ni zavrtela, a krenule su priče da je plagijat. Ovog puta, priča se da je Loša, fronten... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.