Šoškić: NBS mora da funkcioniše i bez vlade
Šoškić: NBS mora da funkcioniše i bez vlade
Akter petak, 6. jul 2012.Guverner NBS-a Dejan Šoškić prokomentarisao je kritike koje je Mlađan Dinkić izrekao na njegov račun rečima da "postoje dve ravni procene – politička i stručna"
Šoškić optužbu lidera URS-a da je čekao da saopšti da je javni dug prešao 45 odsto BDP-a, i da je kalkulisao da vidi da li će Boris Tadić biti premijer, tumači kao pomalo nesmotrenu izjavu njegovog nekadašnjeg kolege. "To je... »
Šoškić: Kritikuju me političari a ne stručnjaci
24 Sata petak, 6. jul 2012.Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio je da optužbu lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića da je čekao da saopšti da je javni dug prešao 45 odsto BDP i da je kalkulisao da vidi da li će Boris Tadić biti premijer, tumači kao pomalo nesmotrenu izjavu njegovog nekadašnjeg kolega.
"To je izrečeno u emotivno uzavreloj političkoj atmosferi. Još u septembru 2011, zatim februaru ove godine, javno sam upozorio da je dug premašio zakonsku granicu", kazao je Šoškić za "Blic. Na pitanje koliko u funkcionisanju NBS... »
Dnevnik petak, 6. jul 2012.Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio je da optužbu lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića da je čekao da saopšti da je javni dug prešao 45 odsto BDP i da je kalkulisao da vidi da li će Boris Tadić biti premijer, tumači kao pomalo nesmotrenu izjavu njegovog nekadašnjeg kolega.
"To je izrečeno u emotivno uzavreloj političkoj atmosferi. Još u septembru 2011, zatim februaru ove godine, javno sam upozorio da je dug premašio zakonsku granicu", kazao je Šoškić za "Blic". Na pitanje koliko u funkcionisanju... »
Dejan Šoškić: "Kritikuju me političari, a ne stručnjaci"
Blic petak, 6. jul 2012.Optužbu Mlađana Dikića, predsednika URS, da je čekao da saopšti da je javni dug prešao 45 odsto BDP i da je kalkulisao da vidi da li će Boris Tadić biti premijer, Dejan Šoškić, guverner Narodne banke Srbije, za “Blic” tumači kao pomalo nesmotrenu izjavu njegovog nekadašnjeg kolege.
To je izrečeno u emotivno uzavreloj političkoj atmosferi. Još u septembru 2011. februaru ove godine javno upozorio sam da je dug premašio zakonsku granicu. Koliko u funkcionisanju NBS smeta to što još nemamo novu vladu? - NBS,... »
Šoškić: Stručnjaci me ne kritikuju
B92 petak, 6. jul 2012.Beograd -- Guverner NBS Dejan Šoškić prokomentarisao je kritike koje je Mlađan Dinkić izrekao na njegov račun rečima da "postoje dve ravni procene - politička i stručna".
Šoškić optužbu lidera URS da je čekao da saopšti da je javni dug prešao 45 odsto BDP i da je kalkulisao da vidi da li će Boris Tadić biti premijer, tumači kao pomalo nesmotrenu izjavu njegovog nekadašnjeg kolege. "To je izrečeno... »
Šoškić: Kritikuju me samo neznalice
Mondo petak, 6. jul 2012.Povodom kritika na račun svog rada, guverner centralne banke kaže da postoje dve ravni procene rada NBS - politička i stručna, a da ga stručnjaci ne kritikuju.
"Ne mogu da odgovaram na pitanja iz domena politike jer nisam političar a što se stručnog mišljenja tiče ne sećam se, da me je iko od prisutnih na brojnim forumima i okruglim stolovima na kojima sam učestvovao negativno... »
SEEbiz petak, 6. jul 2012.BEOGRAD - Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio je da optužbu lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića da je čekao da saopšti da je javni dug prešao 45 odsto BDP i da je kalkulisao da vidi da li će Boris Tadić biti premijer, tumači kao pomalo nesmotrenu izjavu njegovog nekadašnjeg kolega.
"To je izrečeno u emotivno uzavreloj političkoj atmosferi. Još u septembru 2011, zatim februaru ove godine, javno sam upozorio da je dug premašio zakonsku granicu", kazao je Šoškić za "Blic". Na pitanje koliko u funkcionisanju... »
Kamatica petak, 6. jul 2012.Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio je da optužbu lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića da je čekao da saopšti da je javni dug prešao 45 odsto BDP i da je kalkulisao da vidi da li će Boris Tadić biti premijer, tumači kao pomalo nesmotrenu izjavu njegovog nekadašnjeg... »
Šoškić: Kritikuju me političari, a ne stručnjaci
RTV petak, 6. jul 2012.BEOGRAD - Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio je da optužbu lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića da je čekao da saopšti da je javni dug Srbije prešao 45 odsto BDP i da je kalkulisao da vidi da li će Boris Tadić biti premijer, tumači kao pomalo nesmotrenu izjavu njegovog nekadašnjeg kolega.
Šoškić kaže da je Dinkićeva kritika 'nesmotrena'
Novi magazin petak, 6. jul 2012.Guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio je da optužbu lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića da je čekao da saopšti da je javni dug prešao 45 odsto BDP i da je kalkulisao da vidi da li će Boris Tadić biti premijer, tumači kao pomalo nesmotrenu izjavu njegovog nekadašnjeg kolega.
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari