Ne duguje mi Džajić nego Zvezda

Ne duguje mi Džajić nego Zvezda

Novi magazin petak, 6. jul 2012.  
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić kaže da mu bivši funkcioneri tog kluba Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković ništa ne duguju, već da mu duguje taj klub i da zbog toga vodi poseban postupak.
"Meni ljudi kao osobe ne duguju. Duguje mi taj ko mi duguje. Znači, 'Crvena zvezda' mi duguje novac, ne duguje mi Džaja, Cvele ili gospodin Marinković", rekao je Drulić novinarima ispred Palate pravde nakon odlaganja suđenja... »

Odloženo suđenje Džajiću

RTS petak, 6. jul 2012.  
RTS: Odloženo suđenje Džajiću
Suđenje Draganu Džajiću i njegovim saradnicima odloženo za 14. septembar, jer na suđenje nije došao takođe optuženi fudbalski menadžer Ranko Stojić.
Suđenje bivšem predsedniku Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" Draganu Džajiću i njegovim saradnicima odloženo je u Višem sudu u Beogradu za 14. septembar jer nije došao jedan od optuženih, fudbalski menadžer Ranko Stojić. On je... »

Drulić: Duguje mi Zvezda, a ne Džaja

RTV petak, 6. jul 2012.  
BEOGRAD - Nekadašnji fudbaler "Crvene zvezde" Goran Drulić rekao je danas da mu bivši funkcioneri tog kluba Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković ništa ne duguju, već da mu duguje taj klub i da zbog toga vodi poseban postupak.
"Meni ljudi kao osobe ne duguju. Duguje mi taj ko mi duguje. Znači, 'Crvena zvezda' mi duguje novac, ne duguje mi Džaja, Cvele ili gospodin Marinković", rekao je Drulić novinarima ispred Palate pravde nakon odlaganja suđenja... »

Drulić: Ne duguje mi Džajić nego Zvezda!

Telegraf petak, 6. jul 2012.  
Bivši fudbaler Crvene zvezde tvrdi da mu novac, od transfera u špansku "Saragosu", ne duguju nekadašnji čelnici tog kluba nego sam klub
Nekadasnšnji fudbaler Crvene zvezde Goran Drulić kaže da mu bivši funkcioneri tog kluba Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković ništa ne duguju, već da mu duguje taj klub i da zbog toga vodi poseban postupak. Suđenje... »

Džajiću suđenje odloženo za 14. septembar

Glas javnosti petak, 6. jul 2012.  
BEOGRAD - Suđenje bivšem predsedniku Fudbalskog kluba Crvena zvezda Draganu Džajiću i njegovim saradnicima odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 14. septembar jer nije došao jedan od optuženih, fudbalski menadžer Ranko Stojić. Stojić je opravdao svoj izostanak lekarskim uverenjem da je... »

Džajiću suđenje odloženo za 14. septembar

Kurir petak, 6. jul 2012.  
Na ročište zbog bolesti nije došao jedan od optuženih, fudbalski menadžer Ranko Stojić
BEOGRAD - Suđenje bivšem predsedniku Fudbalskog kluba Crvena zvezda Draganu Džajiću i njegovim saradnicima odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 14. septembar jer nije došao jedan od optuženih, fudbalski menadžer Ranko... »

Nastavak suđenja Draganu Džajiću

Novi magazin petak, 6. jul 2012.  
Suđenje bivšem predsedniku fudbalskog kluba Crvena zvezda Draganu Džajiću i njegovim saradnicima, zbog optužbi da su prisvojili oko osam miliona evra od transfera fudbalera u inostrane klubove nastavlja se danas.
Sud je za danas planirao saslušanje nekadašnjeg fudbalera Zvezde Gorana Drulića dok su ostali fudbaleri za čije se transfere terete svedočili ranije. Na optuženičkoj klupi osim Džajića, su i bivši prvi sekretar kluba Miloš... »

Komentari

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2013 Netmark d.o.o.