Povezane vesti

Domišljato nema šta: Opremio ovce mobilnim telefonima da bi sprečio krađu

S media četvrtak, 12. jul 2012.  
Mobilni telefoni su ovcama okačeni oko vrata i uključe se kada životinje počnu da trče, što je znak da su lopovi presekli žicu i upali na imanje koje se nalazi u blizini Kejptauna. "Kada neka ovca potrči, zazvoni mi mobilni telefon koji mi kaže 'ovca 1' ili 'ovca 2' i tako dalje. Tako barem znam... »

Opremio ovce mobilnim telefonima da bi sprečio krađu

RTV četvrtak, 12. jul 2012.  
JOHANESBURG - Jedan južnoafrički farmer opremio je svoje ovce mobilnim telefonima kako bi bio u stalnom kontaktu sa stadom i sprečio neprestane krađe stoke na imanju, piše južnoafrička štampa.
Mobilni telefoni su ovcama okačeni oko vrata i uključe se kada životinje počnu da trče, što je znak da su lopovi presekli žicu i upali na imanje koje se nalazi u blizini Kejptauna. "Kada neka ovca potrči, zazvoni mi mobilni... »

Opremio ovce mobilnim telefonima da bi sprečio krađu

Večernje novosti četvrtak, 12. jul 2012.  
Jedan južnoafrički farmer opremio je svoje ovce mobilnim telefonima kako bi bio u stalnom kontaktu sa stadom i sprečio neprestane krađe stoke na imanju
JOHANESBURG - Jedan južnoafrički farmer opremio je svoje ovce mobilnim telefonima kako bi bio u stalnom kontaktu sa stadom i sprečio neprestane krađe stoke na imanju, piše južnoafrička štampa. Mobilni telefoni su ovcama okačeni... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.