Kidva: Izraelci otrovali Arafata polonijumom

Izraelci otrovali Arafata polonijumom?

Kurir četvrtak, 12. jul 2012.  
Na Arafatovim stvarima pronađena velika količina polonijuma
PARIZ - Nećak palestinskog lidera Jasera Arafata optužio je danas za njegovu smrt Izraelce i rekao da su ga oni otrovali radioaktivnom supstancom polonijumom. "Mi optužujemo Izrael za ubistvo Jasera Arafata otrovnom supstancom", rekao je Naser al-Kidva, govoreći o... »

Blic četvrtak, 12. jul 2012.  
Pariz - Nećak palestinskog lidera Jasera Arafata optužio je danas za njegovu smrt Izraelce i rekao da su ga oni otrovali radioaktivnom supstancom polonijumom.
- Mi optužujemo Izrael za ubistvo Jasera Arafata otrovnom supstancom - rekao je Naser al-Kidva, govoreći o polonijumu čiji su tragovi nedavno nađeni da odeći koju je palestinski lider nosio pre nego što je umro, preneo je AFP.... »

Izraelci otrovali Arafata polonijumom?

Glas javnosti četvrtak, 12. jul 2012.  
PARIZ - Nećak palestinskog lidera Jasera Arafata optužio je danas za njegovu smrt Izraelce i rekao da su ga oni otrovali radioaktivnom supstancom polonijumom. "Mi optužujemo Izrael za ubistvo Jasera Arafata otrovnom supstancom", rekao je Naser al-Kidva, govoreći o polonijumu čiji su tragovi nedavno... »

Pravda četvrtak, 12. jul 2012.  
„Mi optužujemo Izrael za ubistvo Jasera Arafata otrovnom supstancom“, rekao je Naser al-Kidva, govoreći o polonijumu čiji su tragovi nedavno nađeni da odeći koju je palestinski lider nosio pre nego što je umro, preneo je AFP. Kidva, koji je predsednik Fondacije Jaser Arafat, kazao je da odgovorni... »

Pravda četvrtak, 12. jul 2012.  
PARIZ – Nećak palestinskog lidera Jasera Arafata optužio je danas za njegovu smrt Izraelce i rekao da su ga oni otrovali radioaktivnom supstancom polonijumom.
„Mi optužujemo Izrael za ubistvo Jasera Arafata otrovnom supstancom“, rekao je Naser al-Kidva, govoreći o polonijumu čiji su tragovi nedavno nađeni da odeći koju je palestinski lider nosio pre nego što je umro, preneo je AFP.... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.