Povezane vesti
Transferi: Mozes u Čelsiju, Sahin na Ostrvu, Novelino bio na pragu Zvezde! Uživo
Blic sport četvrtak, 23. avgust 2012.Bliži se kraj letnjeg prelaznog roka, klubovi su sve konkretniji u namerama da se pojačaju za sezonu 2012/2013, a sva zbivanja na letnjoj fudbalskoj pijaci, glasine, nagađanja i dogovorene transfere možete da pročitate na ovom mestu. Budite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za ovo izdanje našeg današnjeg izdanja bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo u petak baš tu gde smo stali. Ostanite uz Blicsport.rs! 20:59 - Osasuna dovela Anana na pozajmicu Vezista Šalkea... »
Transferi: Majorka pritisla Žigića, Kasano zario "nož u srce" navijačima Milana! Uživo
Blic sport četvrtak, 23. avgust 2012.Bliži se kraj letnjeg prelaznog roka, klubovi su sve konkretniji u namerama da se pojačaju za sezonu 2012/2013, a sva zbivanja na letnjoj fudbalskoj pijaci, glasine, nagađanja i dogovorene transfere možete da pročitate na ovom mestu. Budite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 21:58 - Gargano: Odužiću se Interu na... »
Karvaljo ide na pozajmicu u KPR
Sportski žurnal sreda, 22. avgust 2012.Portugalski odbrambeni fudbaler i član madridskog Reala, Rikardo Karvaljo narednih godinu dana igraće na pozajmici u londonskom Kvins Park Rendžersu. Klubovi su postigli dogovor o finansijskim detaljima pozajmice, a ostaje da u narednih 48 sati Karvaljo potpiše ugovor. To će biti povratak... »
"Policajci" priveli Karvalja
Sportske.net sreda, 22. avgust 2012.Defanzivac Real Madrida Rikardo Karvaljo postigao je dogovor sa engleskim Kvins Park Rendžersom. Portugalac ide na pozajmicu.
Real Madrid i londonski klub Kvins Park Rendžers postigli su dogovor o finansijskim detaljima pozajmice, a ostaje da u narednih 48 sati Rikardo Karvaljo potpiše ugovor. Karvaljo je već bio na ostrvu. Portugalac je u periodu od... »
Karvaljo ide na pozajmicu u KPR
Press sreda, 22. avgust 2012.Portugalski odbrambeni fudbaler i član madridskog Reala, Rikardo Karvaljo narednih godinu dana igraće na pozajmici u londonskom Kvins Park Rendžersu.
Klubovi su postigli dogovor o finansijskim detaljima pozajmice, a ostaje da u narednih 48 sati Karvaljo potpiše ugovor. To će biti povratak Portugalca u engleski fudbal, pošto je u periodu od 2004. do 2010. godine igrao za Čelsi,... »
KPR doveo i Karvalja
B92 sreda, 22. avgust 2012.Majkla
To će biti povratak Portugalca u engleski fudbal, pošto je u periodu od 2004. do 2010. godine igrao za Čelsi, sa kojim je tri puta bio najbolji u Premijer ligi. Karvaljo je drugi defanzivac sa kojim je KPR potpisao ugovor za kratko vreme, pošto je doveo i Majkla... »
Karvaljo "policajac"
Mondo sreda, 22. avgust 2012.Rikardo Karvaljo narednih godinu dana igraće na pozajmici u Kvins Park Rendžersu.
Real Madrid, sa kojim je portugalski defanzivac pod ugovorom, i londonski klub postigli su dogovor o finansijskim detaljima pozajmice, a ostaje da u narednih 48 sati Karvaljo potpiše ugovor. To će biti povratak Portugalca u... »
Karvaljo ponovo u Londonu, narednih godinu dana na pozajmici u KPR-u
Blic sport sreda, 22. avgust 2012.Kvins Park Rendžers će se poslednjih dana prelaznog roka pojačati iskusnim fudbalerom Reala, Portugalcem Rikardom Karvaljom.
Karvaljo će narednih godinu dana igrati na pozajmici u KPR-u, uz opciju otkupa ugovora na leto 2013. godine. Ovoj pozajmici sigurno se najviše obradovao menadžer "rendžera" Mark Hjuz koji je bio besan posle blamaže na startu... »
Transferi: Evandro napustio Zvezdu, Adebajor u Totenhemu, Čelsi zove Kavanija Uživo
Blic sport sreda, 22. avgust 2012.Bliži se kraj letnjeg prelaznog roka, klubovi su sve konkretniji u namerama da se pojačaju za sezonu 2012/2013, a sva zbivanja na letnjoj fudbalskoj pijaci, glasine, nagađanja i dogovorene transfere možete da pročitate na ovom mestu. Budite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za ovo izdanje našeg današnjeg izdanja bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo u sredu baš tu gde smo stali. Ostanite uz Blicsport.rs! 21:26 - Čelsi se nada da je 29 miliona funti dovoljno za... »
Song: Barselona se ne odbija
Večernje novosti utorak, 21. avgust 2012.Pre nekoliko nedelja bio sam spreman da produžim ugovor sa Arsenalom, ali je došao poziv Barse. Ovakva prilika se ukazuje jednom u životu – ističe Kamerunac
Kamerunski fudbaler i novi član Barselone Aleks Song rekao je da je bio spreman da produži ugovor sa Arsenalom, ali da nije mogao da odbije poziv najboljeg kluba na svetu. - Pre nekoliko nedelja bio sam spreman da produžim ugovor... »
Song: Hteo sam da ostanem u Arsenalu, ali Barsa se ne odbija
Blic sport utorak, 21. avgust 2012.Kamerunski fudbaler i novi član Barselone Aleks Song rekao je da je bio spreman da produži ugovor sa Arsenalom, ali da nije mogao da odbije poziv najboljeg kluba na svetu.
"Pre nekoliko nedelja bio sam spreman da produžim ugovor sa Arsenalom, ali je došao poziv Barselone, koji se ne odbija. Ovakva prilika se ukazuje jednom u životu. Došao sam u najbolji tim na svetu i presrećan sam što ću biti... »
De Rosi: Okupio sam vas da vam kažem da ostajem u Romi, a ne da počinje Treći svetski rat
Blic sport utorak, 21. avgust 2012.Italijanski reprezentativac Danijele de Rosi održao je konferenciju za novinare na kojoj je objavio da neće napustiti Romu zarad prelaska u Mančester siti.
"Ostajem ovde. Srećan sam baš tu gde sam i nikada, baš nikada nisam tražio da idem. A ljudi su pisail svašta. O meni, o Manćiniju... Neke od tih stvari su me nasmejale, neke me i naljutile. Rešio sam da vas okupim ovde, ali ne da... »
Stiže sertifikat, Babalj može da igra za Zvezdu protiv Bordoa
Blic sport utorak, 21. avgust 2012.Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski istkao je da će u klub tokom dana stići sertifikat za napadača Elija Babalja i da će on moći da konkuriše za nastup u prvoj utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa, u četvrtak protiv francuskog Bordoa u Beogradu, kao i u narednim mečevima prvenstva Srbije.
Babalj je u Zvezdu došao ovog leta iz Melburna, ali još nije debitovao za novi klub. Srpski mediji prethodnih dana pisali su o povratku bivšeg kapitena Nenada Milijaša u Zvezdu, kao pozajmljen igrač engleskog Vulverhemptona, a... »
Song: Barselona se ne odbija
B92 utorak, 21. avgust 2012.Song
"Pre nekoliko nedelja bio sam spreman da produžim ugovor sa Arsenalom, ali je došao poziv Barselone, koji se ne odbija. Ovakva prilika se ukazuje jednom u životu. Došao sam u najbolji tim na svetu i presrećan sam što ću biti igrač Barselone", rekao je Song. On je dodao... »
Transferi: Raća Petrović ide kod Lekića i Tošića, De Rosi odbio Siti, Kasano u Interu! Uživo
Blic sport utorak, 21. avgust 2012.Bliži se kraj letnjeg prelaznog roka, klubovi su sve konkretniji u namerama da se pojačaju za sezonu 2012/2013, a sva zbivanja na letnjoj fudbalskoj pijaci, glasine, nagađanja i dogovorene transfere možete da pročitate na ovom mestu. Budite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci, a bilo je vrlo burno. Zato ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. Laku noć. 21:47... »
Siti podigao ulog za Jovetića na 30 miliona evra
Vesti online ponedeljak, 20. avgust 2012.Mančester Siti već ima nekoliko vrhunskih napadača, ali i dalje su im potrebni novi, a izbor je pao na mladog crnogorskog napadača i igrača Fiorentine, Stevana Jovetića za kojeg su "građani" uputili novu ponudu vrednu 30 miliona evra.
Iako konkurenciju u napadu čine Emanuel Adebajor, Karlos Tevez, Mario Baloteli, Edin Džeko, Roke Santa Kruz, Džon Guideti, "građani" su se odlučili da oveže napadačku liniju, jer se u prvom kolu Premijer lige povredio Serhio... »
Mančester siti ponudio 30 miliona evra za Jovetića!
Blic sport ponedeljak, 20. avgust 2012.Povreda Serhija Aguera u meču sa Sautemptonom ubrzala je napore Mančester sitija da dovedu Stevana Jovetića, a "građani" su Fiorentini poslali novu ponudu, vrednu čak 30 miliona evra.
Iako Roberto Manćini u Sitiju već ima osam napadača (Baloteli, Džeko, Tevez, Adebajor, Santa Kruz, Guideti i Aguero), povreda Argentinca naterala je italijanskog stručnjaka da potraži osveženje za špic, jer smatra da je potrebno... »
Transferi: Venger dovodi Sahina na pozajmicu, Inter i Juve motre na Volkota Uživo
Blic sport ponedeljak, 20. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca postaje sve zanimljivija, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, nagađanja i dogovorene transfere. Budite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 21:38 - Trener Vigana: Nema ponuda za... »
Zvezda zaradila 220.000 od prelaska Uroša Radakovića u Bolonju
Blic sport nedelja, 19. avgust 2012.Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Uroš Radaković (18) prešao je u redove italijanske Bolonje.
Klub iz Ljutice Bogdana dobiće zahvaljujući UEFA tablici 220.000 evra, piše Žurnal. Radaković je kapiten kadetske reprezentacije Srbije koji je predvodio ekipu na EP u našoj zemlji 2011. godine. Pažnju šire javnosti skrenuo je na... »
Transferi: Song u Barsi, Murinjo stopirao transfer Modrića, Zenit zove Nanija! Uživo
Blic sport nedelja, 19. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca postaje sve zanimljivija, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, nagađanja i dogovorene transfere. Budite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 20:19 - Galaksi ozbiljno zagrizao za Kaku... »
Transferi: Juve prati Zvezdinog Maksimovića, RVP ponosan što je u Junajtedu! Uživo
Blic sport subota, 18. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca postaje sve zanimljivija, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, nagađanja i dogovorene transfere. Budite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 21:57 - Borijelo se vraća u Milan? Napadač... »
Ebue: Ferguson je budala, jer je doveo holandskog magarca
Sportal.rs četvrtak, 16. avgust 2012.Vest o prelasku Robina Van Persija iz Arsenala u Mančester junajted, redove velikog rivala, izazvao je veliku buru na Ostrvu, posebno među navijačima "tobdžija", a negoduju i bivši igrači. Emanuel Ebue, fudbaler Galatasaraja, koji je dres Arsenala nosio od 2005. do 2011. godine, izvređao je bivšeg... »
Lazović otišao u Bešiktaš, navijači Zenita mu priredili ispraćaj za pamćenje /video/ Video
Blic sport utorak, 14. avgust 2012.Srpski fudbaler Danko Lazović napustio je Zenit i pojačao redove turskog Bešiktaša, a navijači ruskog kluba su mu priredili sjajan ispraćaj za vikend.
Lazović je, kao što smo već pisali, bio u kontaktu sa čelnicima Bešiktaša, a sada je došlo i do realizacije transfera, jer je na putu za Tursku, pišu tamošnji mediji. Iako je Zenit napusio tako što se potukao sa saigračem na... »
Transferi: Biševac prešao u Lion, Žigić blizu Majorke, Arsenal se čisti od Van Persija! Uživo
Blic sport petak, 17. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca postaje sve zanimljivija, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 21:53 - Anita potpisao za Njukasl Engleski... »
Saha obukao dres Sanderlenda
Kurir četvrtak, 16. avgust 2012.Sanderlend je šesti engleski klub u kome će igrati Saha (34), od kada je 1999. godine otišao iz Meca. On je igrao u Njukaslu, Fulamu, Mančester junajtedu, Totenhemu, a poslednjih godina u Evertonu
SANDERLEND - Francuski fudbaler Luj Saha potpisao je jednogodišnji ugovor sa engleskim Sanderlendom i mogao bi da igra u prvom meču ove sezone u Premijer ligi sa Arsenalom. Sanderlend je šesti engleski klub u kome će igrati Saha... »
Ebue: Van Persi je magarac!
B92 četvrtak, 16. avgust 2012.Ebue je igrao sa Van Persijem u Arsenalu, a sada je član Galatasaraja. Vest o prelasku Van Persija u Mančester junajted izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno navijača Arsenala, koji su širom Engleske palili njegov dres sa brojem... »
Valensija odbila ponudu Totenhema za Soldada
Sportske.net četvrtak, 16. avgust 2012.Čelnici Valensije, prema rečima Roberta Soldada, odbili ponudu Totenhema za španskog napadača.
beta Totenhem trenutno računa samo na dvojicu napadača, na Džermejna Defoa i na Emanuela Adebajora, koji tek treba da potpiše trajni ugovor sa londonskim klubom. Jedan od igrača na meti Sparsa bio je i napadač Valensije Roberto... »
Saha potpisao za Sanderlend
Sportski žurnal četvrtak, 16. avgust 2012.Francuski napadač Luj Saha karijeru će nastaviti u Sanderlendu, saopštio je taj engleski premijerligaš. Saha je potpisao ugovor na godinu dana, a u Sanderlend je prešao kao slobodan agent. – Saha je dokazan napadač i donosi nam iskustvo vrhunskog igrača. Ubeđen sam da će biti sjajno pojačanje za... »
Ebue izvređao Van Persija
Večernje novosti četvrtak, 16. avgust 2012.Izvinite ali ne mogu da imam poštovanje prema kapitenu koji napušta brod. Venger je napravio odličan posao, on je ekonomista, prodao je istrošenog igrača – rekao je nekadašnji fudbaler Arsenala
Bivši fudbaler Arsenala Emanuel Ebue izvređao je dugogodišnjeg saigrača Robina van Persija, zbog odluke da karijeru nastavi u Mančester junajtedu. - Izvinite ali ne mogu da imam poštovanje prema kapitenu koji napušta brod. Venger... »
Saha potpisao za Sanderlend
Beta četvrtak, 16. avgust 2012.SANDERLEND, 16. avgusta 2012. (Beta-AP) - Francuski fudbaler Luj Saha potpisao je u četvrtak jednogodišnji ugovor sa engleskim Sanderlendom i mogao bi da igra u prvom meču ove sezone u Premijer ligi sa Arsenalom. Sanderlend je šesti engleski klub u kome će igrati Saha (34), od kada je 1999. godine... »
Luj Saha prešao u Sanderlend
B92 četvrtak, 16. avgust 2012.On je igrao u Njukaslu, Fulamu, Mančester junajtedu, Totenhemu, a poslednjih godina u Evertonu. Ovaj fudbaler igrao je za francusku reprezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo... »
Luj Saha - "engleski Marko Polo"
Mondo četvrtak, 16. avgust 2012.Francuski napadač prešao u Sanderlend, što mu je šesti premijerligaški klub.
Luj Saha potpisao je jednogodišnji ugovor sa Sanderlendom i mogao bi da igra u prvom meču ove sezone u Premijer ligi sa Arsenalom. Sanderlend je šesti engleski klub u kome će igrati francuski napadač (34), od kada je 1999. godine... »
Ebue: Objavljujem rat Van Persiju, on je magarac, a Fergi budala!
Blic sport četvrtak, 16. avgust 2012.Bivšem igraču Arsenala a sada članu Galatasaraja Emanuelu Ebueu ne pada na pamet da se pomiri sa činjenicom da je kapiten "tobdžija" Robin van Persi napustio londonski klub i prešao u Mančester junajted.
"Objavljem rat protiv Van Persija. Nema povlačenja, nema predaje. Holandski magarac nije pokazao ni poštovanje ni lojalnost. Žao mi je, ali ne mogu da poštujem kapetana koji napušta stabilan brod", napisao je Ebue na Tviteru.... »
Ebue izvređao Van Persija
RTS četvrtak, 16. avgust 2012.Vest o prelasku Van Persija u Junajted izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno navijača Arsenala, koji su širom Engleske palili njegov dres sa brojem 10.
"Izvinite ali ne mogu da imam poštovanje prema kapitenu koji napušta brod. Venger je napravio odličan posao, on je ekonomista, prodao je istrošenog igrača. Van Persi više nikad neće biti isti igrač", napisao je na Tviteru Ebue,... »
Ebue za Van Persija: Arsenal prodao istrošenog igrača
Press četvrtak, 16. avgust 2012.Bivši fudbaler Arsenala Emanuel Ebue izvređao je dugogodišnjeg saigrača Robina van Persija, zbog odluke da karijeru nastavi u Mančester Junajtedu.
- Izvinite ali ne mogu da imam poštovanje prema kapitenu koji napušta brod. Venger je napravio odličan posao, on je ekonomista, prodao je istrošenog igrača. Van Persi više nikad neće biti isti igrač - napisao je na Tviteru Ebue,... »
Ebue o Persiju: Venger je prodao istrošenog igrača
Sportski žurnal četvrtak, 16. avgust 2012.Bivši fudbaler Arsenala Emanuel Ebue izvređao je dugogodišnjeg saigrača Robina van Persija, zbog odluke da karijeru nastavi u Mančester Junajtedu. – Izvinite ali ne mogu da imam poštovanje prema kapitenu koji napušta brod. Venger je napravio odličan posao, on je ekonomista, prodao je istrošenog... »
Bajern: Niti smo dali 40 miliona evra, niti smo doveli Havija Martineza
Blic sport četvrtak, 16. avgust 2012.U sredu je delovalo kao da je sve gotovo u transferu Havija Martineza iz Atletik Bilbaa u Bajern, ali iz minhenskog kluba kažu da nisu doveli tog igrača, a naročito ne za 40 miliona evra
"Nema nikakvih novosti u vezi sa tim transferom, bar što se nas tiče. Jednostavno, nismo platili 40 miliona za Martineza", rekao je portparol Bajerna Markus Horvik za "Dojče Presagentur". Havi Marinez, koji podjednako dobro može... »
Transferi: Konačno prave "bombe" - RVP prešao u Junajted, Martinez u Bajernu! Uživo
Blic sport četvrtak, 16. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 21:56 - Fenerbahče: Ne pregovaramo sa... »
Muamba završio karijeru zbog problema sa srcem
Vesti online sreda, 15. avgust 2012.Engleski fudbalski klub Bolton saopštio je danas da će 24-godišnji Fabris Muamba prekinuti karijeru zbog problema sa srcem.
Muamba je u martu ove godine doživeo srčani udar tokom meča sa Totenhemom i 78 minuta je bio klinički mrtav. "Ima mnogo poražavajućih stvari, ali imam mnogo stvari na kojim mogu da budem zahvalan. Volim fudbal i bio sam srećan... »
Muamba odlučio da završi karijeru
24 Sata sreda, 15. avgust 2012.Fudbaler Boltona Fabris Muamba saopštio je danas da je, nakon saveta lekara, doneo odluku da završi profesionalnu karijeru.
Muamba je u martu na utakmici Boltona i Totenhema kolabirao, a preživeo je samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara. Njegovo srce tada nije radilo 78 minuta, a posle ovog incidenta, čelnici Premijer lige odlučili su da pooštre... »
Muamba završava karijeru
Radio 021 sreda, 15. avgust 2012.Engleski fudbalski klub Bolton saopštio je u sredu da će 24-godišnji Fabris Muamba prekinuti karijeru zbog problema sa srcem. On je u martu ove godine doživeo srčani udar tokom utakmice sa Totenhemom i 78 minuta je bio klinički mrtav. "Ima mnogo poražavajućih stvari, ali imam mnogo stvari na kojim... »
Muamba prekinuo karijeru zbog problema sa srcem
Press sreda, 15. avgust 2012.Engleski fudbalski klub Bolton saopštio je danas da će 24-godišnji Fabris Muamba prekinuti karijeru zbog problema sa srcem.
On je u martu ove godine doživeo srčani udar tokom utakmice sa Totenhemom i 78 minuta je bio klinički mrtav. - Ima mnogo poražavajućih stvari, ali imam mnogo stvari na kojim mogu da budem zahvalan. Volim fudbal i bio sam srećan... »
Muamba završio karijeru
Sportski žurnal sreda, 15. avgust 2012.Fudbaler Boltona Fabris Muamba saopštio je da je, nakon saveta lekara, doneo odluku da završi profesionalnu karijeru. Muamba je u martu na utakmici Boltona i Totenhema kolabirao, a preživeo je samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara. Njegovo srce tada nije radilo 78 minuta, a posle ovog... »
Muamba prekida karijeru zbog problema sa srcem
Beta sreda, 15. avgust 2012.BOLTON, 15. avgusta 2012. (Beta-AP) - Engleski fudbalski klub Bolton saopštio je u sredu da će 24-godišnji Fabris Muamba prekinuti karijeru zbog problema sa srcem. On je u martu ove godine doživeo srčani udar tokom utakmice sa Totenhemom i 78 minuta je bio klinički mrtav. "Ima mnogo poražavajućih... »
Muamba završio karijeru
Večernje novosti sreda, 15. avgust 2012.Fudbaler Boltona saopštio je u sredu da je, nakon saveta lekara, doneo odluku da završi profesionalnu karijeru u 24. godini života
Fudbaler Boltona Fabris Muamba saopštio je danas da je, nakon saveta lekara, doneo odluku da završi profesionalnu karijeru. Muamba je u martu na utakmici Boltona i Totenhema kolabirao, a preživeo je samo zahvaljujući brzoj... »
Muamba se oprostio od fudbala
Sportal.rs sreda, 15. avgust 2012.Fabris Muamba više neće profesionalno igrati fudbal, na preporuku lekara, a sve je potvrđeno na sajtu Bolton Vonderersa. Podsetimo, Muamba je doživeo srčani napad u martu tokom utakmice FA kupa sa Totenhemom na "Vajt Hart Lejnu" i jedva preživeo. Njegovo srce nije radilo 78 minut, a oporavljao se... »
Muamba poslušao lekare - završio karijeru
Mondo sreda, 15. avgust 2012.Fabris Muamba saopštio je u sredu, da je, posle saveta lekara, doneo odluku da završi profesionalnu karijeru.
Fudbaler Boltona je u martu na utakmici protiv Totenhema kolabirao, a preživeo je samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara. Njegovo srce tada nije radilo 78 minuta, a posle ovog incidenta, čelnici Premijer lige odlučili su da... »
Fabris Muamba okončao karijeru
B92 sreda, 15. avgust 2012.Njegovo srce tada nije radilo 78 minuta, a posle ovog incidenta, čelnici Premijer lige odlučili su da pooštre kriterijume lekarskih pregleda fudbalera. Muamba ima 24 godine, karijeru je počeo u Arsenalu, a još je igrao i za Birmingem Siti. "Ima mnogo poražavajućih stvari, ali imam mnogo stvari na... »
Muamba poslušao savet lekara i rekao "zbogom" fudbalu!
Blic sport sreda, 15. avgust 2012.Fudbaler Boltona Fabris Muamba doneo je odluku da završi profesionalnu karijeru, nakon konsultacija sa lekarima i najboljim kardiologom u Evropi.
Muambi je pozlilo 17. marta na utakmici FA kupa između Boltona i Totenhema, i njegovo srce tada nije radilo čak 78 minuta. Preživeo je samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara, a bilo je nagoveštaja da bi mogao da se vrati na... »
Muamba završio karijeru
Kurir sreda, 15. avgust 2012.Muamba ima 24 godine, karijeru je počeo u Arsenalu, a još je igrao i za Bolton i Birmingem Siti
Fudbaler Boltona Fabris Muamba saopštio je da je, nakon saveta lekara, doneo odluku da završi profesionalnu karijeru. Muamba je u martu na utakmici Boltona i Totenhema kolabirao, a preživeo je samo zahvaljujući brzoj intervenciji... »
Transferi: Milijaš na transfer listi, Lazović prešao u Bešiktaš Uživo
Blic sport sreda, 15. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 20:48 - Agent: Siti se raspituje za Drentea... »
Real Madrid počeo pregovore o angažovanju Muse Dembelea
24 Sata utorak, 14. avgust 2012.Belgijski fudbaler Musa Dembele rekao je da su predstavnici Real Madrida kontaktirali njegovog menadžera i počeli pregovore o transferu iz londonskog Fulama u španski klub.
- Došlo je do kontakta između Reala i mog menadžera. Raspituju se za mene, ali neka za sada ostane na tome - rekao je 25-godišnji napadač, a preneli su danas belgijski mediji. Dembele je dodao da ne zna da li će ostati u Fulamu i... »
Navijači Zenita ispratili Lazovića, koji je prešao u Bešiktaš
Vesti online utorak, 14. avgust 2012.Srpski fudbaler Danko Lazović napustio je Zenit i pojačao redove turskog Bešiktaša, a navijači ruskog kluba su mu priredili sjajan ispraćaj ovog vikenda.
Danko Lazović je bio u kontaktu sa čelnicima Bešiktaša, a sada je došlo i do realizacije transfera, jer je na putu za Tursku, pišu tamošnji mediji. Iako je Zenit napustio tako što se potukao sa saigračem na treningu, zbog čega je... »
Mačado u Olimpijakosu
B92 utorak, 14. avgust 2012.Mačado
"Radi se o velikom klubu koji igra Ligu šampiona. Došao sam ovde da osvajam titule. Trudiću se da pomognem ekipe i da doprinesem ostvarenju zacrtanih ciljeva", poručio je Mačado. Prema tvrdnjama grčkih medija, Tuluz je na ime obeštećenja zaradio 2,7 miliona evra.... »
Olimpijakos doveo Mačada
Sportski žurnal utorak, 14. avgust 2012.Portugalski fudbaler sredine terena Paulo Mačado potpisao je ugovor sa šampionom Grčke, Olimpijakosom iz Pireja. Mačado, doskorašnji igrač, francuskog Tuluza, sa Olimpijakosom je potpisao ugovor na tri godine. – Radi se o velikom klubu koji igra Ligu šampiona. Došao sam ovde da osvajam titule.... »
Real Madrid počeo pregovore o angažovanju Muse Dembelea
Blic sport utorak, 14. avgust 2012.Belgijski fudbaler Musa Dembele obelodanio je da su predstavnici Real Madrida kontaktirali njegovog menadžera i počeli pregovore o transferu iz londonskog Fulama u španski klub.
"Došlo je do kontakta izmedju Reala i mog menadžera. Raspituju se za mene, ali neka za sada ostane na tome", rekao je 25-godišnji napadač, a preneli su danas belgijski mediji. Dembele je dodao da ne zna da li će ostati u Fulamu i... »
Real se raspituje za Dembelea
Sportski žurnal utorak, 14. avgust 2012.Belgijski igrač Musa Dembele rekao je da su predstavnici Real Madrida kontaktirali njegovog menadžera i počeli pregovore o transferu iz londonskog Fulama u španski klub. – Došlo je do kontakta između Reala i mog menadžera. Raspituju se za mene, ali neka za sada ostane na tome – kazao je 25–godišnji... »
Real juri Musu Dembelea
Kurir utorak, 14. avgust 2012.Prema pisanju medija cena belgijskog napadača je oko 10 miliona evra, a pored Reala za njega su zainteresovani još Mančester junajted, Totenhem i Arsenal
Belgijski fudbaler Musa Dembele rekao je da su predstavnici Real Madrida kontaktirali njegovog menadžera i počeli pregovore o transferu iz londonskog Fulama u španski klub. "Došlo je do kontakta između Reala i mog menadžera.... »
Dembele prelazi u Real Madrid
B92 utorak, 14. avgust 2012."Došlo je do kontakta između Reala i mog menadžera. Raspituju se za mene, ali neka za sada ostane na tome", rekao je 25-godišnji napadač, a preneli su belgijski mediji. On je u londonski klub došao u avgustu 2010. godine iz holandskog AZ Alkmara, a ima ugovor do leta 2013. Prema pisanju medija cena... »
Portugalac se dokazivao u Čelsiju i AEL-u pa došao na probu u Zvezdu!
Blic sport ponedeljak, 13. avgust 2012.Portugalski fudbaler sredine terena, 20-godišnji Aliu Dijalo, došao je na petodnevnu probu u Crvenu zvezdu.
"Dijalo je stigao u Beograd i odmah će se sastati s trenerom Robertom Prosinečkim, ali neće trenirati. Biće tu pet dana, tokom kojih će pokušati da se nametne", rekao je agenciji Beta portparol crveno-belih Marko Nikolovski.... »
Transferi: Biševac sve bliži Lionu, Portugalac u Zvezdi, Ćabi Alonso odlazi iz Reala? Uživo
Blic sport utorak, 14. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 21:57 - Irci ostali bez legende među... »
Real ne odustaje od Maikona
Sportske.net ponedeljak, 13. avgust 2012.Britanski mediji prenose da Real Madrid još uvek nije digao ruke od desnog beka Intera Maikona.
Britanski "Talk Sport" prenosi da Real Madrid još uvek razmišlja o dovođenju Brazilca Maikona. Real Madrid je produžio ugovor sa Arbeloom, ali je pitanje hoće li on biti prva opcija Žozeu Murinju u novoj sezoni. Maikon ima 31... »
Čelsijevo dete stiglo u Zvezdu
Mondo ponedeljak, 13. avgust 2012.Portugalski vezista, 20-godišnji Aliu Đalo, došao je na petodnevnu probu u Crvenu zvezdu.
"Đalo je u ponedeljak stigao u Beograd i uveče će se sastati sa (trenerom Robertom) Prosinečkim. Biće ovde pet dana, tokom kojih će pokušati da se nametne", rekao je agenciji Beta portparol crveno-belih Marko Nikolovski. Đalo je... »
Portugalac na probi u Crvenoj zvezdi
Press ponedeljak, 13. avgust 2012.Portugalski fudbaler sredine terena, 20-godišnji Aliu Đalo, došao je danas na petodnevnu probu u beogradsku Crvenu zvezdu.
- Đalo je danas stigao u Beograd i večeras će se sastati s (trenerom Robertom) Prosinečkim, ali neće trenirati. Biće tu pet dana, tokom kojih će pokušati da se nametne - rekao je agenciji Beta portparol crveno-belih Marko... »
Transferi: Brazilci nude klupu Gvardioli, Song se dogovorio sa Barsom, Vukić mora da ode! Uživo
Blic sport ponedeljak, 13. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 20:59 - Ola Toivonen na korak od dolaska u... »
Transferi: PSŽ hoće Balotelija, Juventus zove Ljorentea, Kolarov ide iz Sitija! Uživo
Blic sport nedelja, 12. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 20:53 - Venger hoće Telja u zamenu za Songa... »
Transferi: Manćini ne da Balotelija, Čelsi počeo pregovore sa Kavanijem, Alen u Liverpulu Uživo
Blic sport subota, 11. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 20:51 - Džo Alen u Liverpulu Novi menadžer... »
Transferi: Ferguson gubi strpljenje za Van Persija, Roma traži 100 miliona za De Rosija Uživo
Blic sport petak, 10. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 20:44 - Liverpul ne odustaje od Telja... »
Aleks: Možemo da osvojimo LŠ
B92 četvrtak, 9. avgust 2012."Sveci" su u letnjem prelaznom roku doveli napadača Zlatana Ibrahimovića i štopera Tijaga Silvu. Šveđanin je plaćen oko 20 miliona dolara, dok je Brazilac plaćen duplo više. Pored njih dvojice, doveden je i talentovani Italijan Marko Verati iz Peskare, a dogovoren je i dolazak Lukasa Mure iz Sao... »
Aleks: PSŽ može da osvoji LŠ
Sportski žurnal četvrtak, 9. avgust 2012.Odbrambeni igrač Pari–Sen Žermena Aleks rekao je da ta ekipa ima kvalitet da u novoj sezoni stigne do trofeja u Ligi šampiona. – Verujem da smo sada među pet najboljih timova u Evropi. Svi znaju da je Barselona broj jedan na kontinentu. Mi smo u vrhu, imamo šansu da osvojimo LŠ. Sve je na nama,... »
Sabatini: De Rosi vredi 100 miliona evra
Sportal.rs četvrtak, 9. avgust 2012.Sportski direktor Rome Valter Sabatini poslao je poruku klubovima, koji su zainteresovani za Daniela de Rosija. Sabatini je poručio da fudbaler nije na prodaju, ali da bi “vučica” eventualno razmislila o transferu ukoliko na njihovu adresu stigne nepristojna ponuda, koju ne bi mogli da odbiju, a... »
Blanko ček PSŽ-a
RTS četvrtak, 9. avgust 2012.Budžet PSŽ-a ne poznaje nikakve restrikcije. Pariski klub, koji je do sada na pojačanja potrošio više od 200 miliona evra, nastavio je da troši pare na pojačanja. Poslednji koga su kupili je Brazilac Lukaš Mura koji je plaćen 45 miliona evra. Mura će od januara zaigrati za Parižane.
Francuski Pari Sen Žermen objavio je na svom sajtu da će fudbaler Sao Paula i reprezentativac Brazila Lukaš Mura od januara sledeće godine igrati za taj klub. PSŽ je sa Murom potpisao ugovor na četiri godine, a mediji su preneli... »
Alu Dijara u Vest Hemu
B92 četvrtak, 9. avgust 2012.Fudbaler sredine terena u karijeri je još bio član Bajerna, Liverpula, Avra, Bastije, Lansa, Liona i Bordoa. Dijara za je za selekciju Francuske debitovao 2004. godine, a do sada je za "trikolore" odigrao 44... »
Alu Dijara u Vest Hemu
Press četvrtak, 9. avgust 2012.Francuski fudbalski reprezentativac Alu Dijara karijeru će nastaviti u londonskom Vest Hemu.
Kako navode engleski mediji, Dijarin prethodni klub Olimpik Marsej i Vest Hem su se dogovorili o obeštećenju, a 31. godišnji fudbaler potpisaće ugovor na dve godine. Ovaj fudbaler sredine terena u karijeri je još bio član... »
Lukaš Mura od januara u Parizu za 45 miliona evra
Kurir četvrtak, 9. avgust 2012.Za Muru su, pored Parižana, bili zainteresovani italijanski Inter i engleski Mančester junajted
Francuski Pari Sen Žermen objavio je na svom sajtu da će fudbaler Sao Paula i reprezentativac Brazila Lukaš Mura od januara sledeće godine igrati za taj klub. PSŽ je sa Murom potpisao ugovor na četiri godine, a mediji su preneli... »
Lukaš Mura od januara u Parizu za 45 miliona evra
Beta četvrtak, 9. avgust 2012.BEOGRAD, 9. avgusta 2012. (Beta) - Francuski Pari Sen Žermen objavio je na svom sajtu da će fudbaler Sao Paula i reprezentativac Brazila Lukaš Mura od januara sledeće godine igrati za taj klub. PSŽ je sa Murom potpisao ugovor na četiri godine, a mediji su preneli da je Brazilac plaćen 45 miliona... »
Moura i zvanično "Parižanin"
Mondo četvrtak, 9. avgust 2012.Francuski Pari Sen Žermen objavio je da će fudbaler Sao Paola i reprezentacije Brazila od januara naredne godine igrati za klub iz Pariza.
PSŽ je sa Mourom potpisao ugovor na četiri godine, a mediji su preneli da je Brazilac plaćen 45 miliona evra. Moura ima 19 godina, Lukaš je iz Sao Paula za koji je do sada odigrao 104 utakmice, postigao 26 golova i zabeležio 20... »
PSŽ: Moura potpisao ugovor, od januara u Parizu za 45 miliona evra
Blic sport četvrtak, 9. avgust 2012.Francuski prvololigaš Pari sen Žermen saopštio je da je postignut dogovor sa Sao Paulom prema kojem će igrač tog brazilskog kluba Lukaš Moura od januara 2013. godine postati novi igrač "svetaca".
PSŽ ne navodi zvanično za koju sumu će 19-godišnji krilni napadač Lukaš Moura postati novi član kluba, ali francuski mediji navode da se radi o 45 miliona evra. "Fudbaler i Pari sen Žermen potpisali su ugovor koji će važiti od... »
Transferi: Moura od januara u PSŽ-u, Zenit bi Hulka, Real dovodi Vicela! Uživo
Blic sport četvrtak, 9. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 20:39 - PSŽ oteo Junajtedu Mouru Francuski... »
Brazilac Mura u Pari Sen Žermenu?
Press sreda, 8. avgust 2012.Brazilski fudbaler Lukas Mura potvrdio je danas da postoji mogućnost da u zimskom prelaznom roku potpiše ugovor sa Pari Sen Žermenom.
Olimpijski reprezentativac Brazila prethodnih dana navodno je pregovarao sa Mančester Junajtedom, ali engleski klub ne želi da plati obeštećenje koje traži Murin tim, Sao Paulo. - Razgovarao sam sa Tijagom Silvom i Leonardom,... »
Transferi: Luis Suarez produžio vernost Liverpulu, Barsa neće Nejmara! Uživo
Blic sport sreda, 8. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci. Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima iz sveta fudbala. 20:53 - Bilbao ne žuri sa Ljorenteovim... »
Transferi: Žigić pred selidbom, PSŽ otima Lukaša Mouru, Lazović u Bešiktašu! Uživo
Blic sport utorak, 7. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
Ovo bi bilo sve za danas kada je reč o letnjoj fudbalskoj pijaci, vidimo se sutra na istom mestu. Ostanite uz Blicsport.rs. 21:13 - Dempsi ne vidi ambicije u Liverpulu? Zvezda Fulama Klint Dempsi na izlaznim je vratima kluba, a... »
Manćini: Ništa od Van Persija u Sitiju
24 Sata ponedeljak, 6. avgust 2012.Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćni rekao je danas da su male šanse da njegov klub dovede napadača Arsenala Robina van Persija.
Van Persiju ugovor sa "tobdžijama" ističe sledećeg leta, ali je već najavio da ne želi da produži saradnju. - Ne, zaista ne mislim da će on preći kod nas - kazao je Manćini engleskim medijima. Uprava Arsenala najavila je da neće... »
Mančini: Ništa od Van Persija
B92 ponedeljak, 6. avgust 2012."Ne, zaista ne mislim da će on preći kod nas", kazao je Manćini engleskim medijima. Uprava Arsenala najavila je da neće po svaku cenu pokušati da proda holandskog internacionalca, a pored Sitija, za Van Persija se interesuje i gradski rival Mančester Junajted. Engleskim klubovima u ovoj trci... »
Manćini: Van Persi ne dolazi u Siti
Večernje novosti ponedeljak, 6. avgust 2012.Zaista ne mislim da će on preći kod nas, rekao je menadžer „građana“. U trku za golgetera Arsenala uključio se italijanski Juventus
Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćni rekao je da su male šanse da njegov klub dovede napadača Arsenala Robina van Persija. Van Persiju ugovor sa "tobdžijama" ističe sledećeg leta, ali je već najavio da ne želi da produži... »
Berluskoni želi da dovede Gasprom u Milan
Kurir ponedeljak, 6. avgust 2012.Berluskoni gaji dobre odnose sa Putinom iz vremena kada je bio italijanski premijer
Predsednik Rusije Vladimir Putin i vlasnik fudbalskog kluba Milan Silivo Berluskoni počeli su razgovore o mogućnosti da kompanija Gasprom investira u rosonere, preneli su italijanski mediji. "Strani investitori? Što da ne. Naša... »
Manćini: Ništa od Van Persija
Press ponedeljak, 6. avgust 2012.Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini rekao je danas da su male šanse da njegov klub dovede napadača Arsenala Robina van Persija.
Van Persiju ugovor sa "tobdžijama" ističe sledećeg leta, ali je već najavio da ne želi da produži saradnju. - Ne, zaista ne mislim da će on preći kod nas - kazao je Manćini engleskim medijima. Uprava Arsenala najavila je da neće... »
Manćini: Ništa od Van Persija
Sportski žurnal ponedeljak, 6. avgust 2012.Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćni rekao je da su male šanse da njegov klub dovede špica Arsenala Robina van Persija. Napadaču ugovor sa „tobdžijama” ističe sledećeg leta, ali je već najavio da ne želi da produži saradnju. – Ne, zaista ne mislim da će on preći kod nas – kazao je Manćini... »
Transferi: Moura se dogovorio sa Mančester junajtedom, Džeko razmišlja o Seriji A! Uživo
Blic sport ponedeljak, 6. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
Ovo bi bilo sve za danas kada je reč o letnjoj fudbalskoj pijaci, vidimo se sutra na istom mestu. Ostanite uz Blicsport.rs. 19:47 - Čelsi i Di Mateo ne odustaju od Šurlea Čelsi je već pokušavao da dovede iz Leverkuzena Šurlea,... »
Mladi Brazilac Mura u Junajtedu
Sportski žurnal nedelja, 5. avgust 2012.Mančester junajted je po svemu sudeći postigao dogovor sa brazilskim Sao Paolom prema kojem bi igrač tog kluba Lukaš Mura uskoro trebalo da postane igrač engleskog premijerligaša. Talentovani 19–godišnji Mura bio je na meti više evropskih klubova, među kojima su Real Madrid, Pari sen Žermen i Inter... »
Junajted dovodi Moru
Mondo nedelja, 5. avgust 2012.Mančester junajted po svemu sudeći postigao je dogovor sa Sao Paolom o kupovini Lukaša More.
Talentovani 19-godišnji Mora bio je na meti više evropskih klubova, među kojima Reala Madrida, Pari sen Žermena i Intera iz Milana, prenosi "Skaj sport". Mora igra na poziciji krilnog napadača i, ukoliko narednih dana bude... »
Mančester junajted postigao dogovor sa Sao Paolom o Mori
Kurir nedelja, 5. avgust 2012.Talentovani 19-godišnji Mora bio je na meti više evropskih klubova, među kojima Reala Madrida, Pari sen Žermena i Intera iz Milana
Fudbalski klub Mančester junajted po svemu sudeći postigao je dogovor sa brazilskim Sao Paolom prema kojem bi igrač tog kluba Lukaš Mora uskoro trebalo da postane igrač engleskog premijerligaša. Mora igra na poziciji krilnog... »
Konačno: Junajted postigao dogovor sa Sao Paulom, Moura stiže u Mančester!
Blic sport nedelja, 5. avgust 2012.Fudbalski klub Mančester junajted postigao je dogovor sa brazilskim Sao Paulom prema kojem bi igrač tog kluba Lukaš Moura uskoro trebalo da postane igrač engleskog premijerligaša.
Talentovani 19-godišnji Moura bio je na meti više evropskih klubova, među kojima Real Madrida, Pari sen Žermena i Intera iz Milana, prenosi "Skaj sport". Moura igra na poziciji krilnog napadača i ukoliko narednih dana bude... »
Modrić "obećan" Realu još prošle godine?
Sportske.net nedelja, 5. avgust 2012.Doskorašnji trener Totenhema Hari Rednap otkrio je da je hrvatski fudbaler još prošle sezone obećan Madriđanima i dodaje da će se Luka bez dileme ovog leta preseliti na Santjago Bernabeu.
Dok se Totenhem i Real Madrid “nadvlače” oko 5 miliona funti, Hari Rednap otkriva informaciju da je Totenhem upravo Realom Modrića prošlog leta zadržao u klubu i da to ovog sigurno neće moći da uradi. “Predsednik kluba mu je... »
Junajted - Moura stiže na preglede?
Sportske.net nedelja, 5. avgust 2012.Kako prenose danas ostrvski mediji, Mančester Junajted je postigao dogovor sa Sao Paulom oko angažmana Lukaša Moure koji će u narednih 48 sati potpisati ugovor sa klubom sa Old Traforda.
Naime, izgleda da je dogovor pao – Lukaš Moura karijeru nastavlja u Mančester Junajtedu. Nakon višenedeljnih nagađanja, engleski mediji su danas preneli da je talentovani 19-godišnjak dobio dozvolu brazilskog olimpijskog tima da... »
Loris čeka na Modrića
Sportske.net nedelja, 5. avgust 2012.Francuski reprezentativni golman se ovog leta uveliko dovodi u vezu sa Totenhemom koji bi Uga Lorisa mogao da dovede čim se reši situacija oko Luke Modrića.
beta Potvrdu da je za sjajnog golmana ozbiljno zainteresovan klub sa Vajt Hart Lejna dao je otac golmana Liona Luk Loris. Loris senior tvrdi da će Sparsi prodajom Modrića ubrzati prelazak njegovog sina u Englesku jer će... »
Transferi: Siti dovodi De Rosija, Džeko neće da "greje" klupu, Milan bi Rosija! Uživo
Blic sport nedelja, 5. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za danas kada je reč o letnjoj fudbalskoj pijaci, vidimo se sutra na istom mestu. Ostanite uz Blicsport.rs. 20:48 - Torino se pojačao, Napoli šalje na pozajmice Torino je dobio pojačanje iz Ćezene u odbrambenoj... »
Transferi: Partizanov rival se pojačao pred revanš, Vilanova hoće štopera, ne Nejmara! Uživo
Blic sport subota, 4. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za danas kada je reč o letnjoj fudbalskoj pijaci, vidimo se sutra na istom mestu. Ostanite uz Blicsport.rs. 20:13 - Ko će biti novi golman Totenhema? Totenhem traži novog čuvara mreže, a prvi kandidati su Martin... »
Transferi: Van Persi neće u Juve zbog nameštanja, Kazorla na pregledima u Arsenalu! Uživo
Blic sport petak, 3. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.
To bi bilo sve za danas kada je reč o letnjoj fudbalskoj pijaci, vidimo se sutra na istom mestu. Ostanite uz Blicsport.rs. 20:46 - Song u Barseloni? Prema pisanju španskih medija, transfer Aleksa Songa u Barselonu mogao bi da se... »
Transferi: Snajder ni blizu Reala, Nejmar hoće ove godine u Barselonu Uživo
Blic sport četvrtak, 2. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za danas, vidimo se sutra na istom mestu. Laku noć. 20:55 - Fiorentina dovela Vivijana, Dela Roku i Valeru Fiorentina dovela je tri igrača od jednom - Emilijana Vivijana, Frančeska Dela Roku i Borhu Valera. Valera,... »
Akvilani prešao iz Liverpula u Fiorentinu
Blic sport sreda, 1. avgust 2012.Engleski fudbalski klub Liverpul i italijanska Fiorentina postigli su dogovor prema kojem će igrač "crvenih" Alberto Akvilani nastaviti karijeru u Italiji, prenose britanski sportski mediji.
Iako se u saopštenju dva kluba ne navodi suma za koju je Akvilani otišao, spekuliše se da je u pitanju sedam miliona funti, iako je Liverpul ranije tražio 14 miliona funti za tog igrača. Dvadesetosmogodišnji Akvilani, koji je u... »
Transferi: Majorka želi Žigića, Junajted otvorio vrata Ešliju Kolu, Barsa bi Songa! Uživo
Blic sport sreda, 1. avgust 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za današnje izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Sa najnovijim vestima sa svetske fudbalske pijace - nastavljamo u sredu. Ostanite uz Blicsport.rs! 21:23 - Liverpul ostao bez veziste,... »
Maskerano produžio ugovor
Beta utorak, 31. jul 2012.BEOGRAD, 31. jula 2012. (Beta) - Argentinski fudbaler Havijer Maskerano produžio je ugovor sa Barselonom do 2016. godine, a španski klub je u saopštenju na svom sajtu u utorak naveo da obeštećenje za 28-godišnjeg igrača sada iznosi 100 miliona evra. Maskerano je u Barselonu došao iz Liverpula u... »
Ferguson želi Ešlija Kola, propali razgovori sa Bejnsom
Blic sport utorak, 31. jul 2012.Mančester junajted nije uspeo da dovede beka Evertona Lejtona Bejnsa, tako da se okrenuo novim rešenjima, a defanzivac koji im je na radaru je igrač Čelsija Ešli Kol.
Trener “crvenih đavola” Aleks Ferguson nada se da će Kol pristati da obuče dres Mančestera, pošto se bliži kraj prelaznog roka. Reklo bi se da je i Čelsiju u interesu da proda beka kojem je ostalo još godinu dana saradnje, kako... »
Maskerano sada košta 100 miliona
Press utorak, 31. jul 2012.Argentinski fudbaler Havijer Maskerano produžio je ugovor sa Barselonom do 2016. godine, a španski klub je u današnjem saopštenju na svom sajtu naveo da obeštećenje za 28-godišnjeg igrača sada iznosi 100 miliona evra.
Maskerano je u Barselonu došao iz Liverpula u avgustu 2010. godine za 22 miliona evra. Od tada je za klub sa stadiona Kamp Nou odigrao 97 utakmica. Argentinac je igrao još za River Platu, Korintijans i Vest... »
Maskerano produžio ugovor, obeštećenje 100 miliona
Sportski žurnal utorak, 31. jul 2012.Argentinski defanzivni vezista Havijer Maskerano produžio je ugovor sa Barselonom do 2016. godine, a španski klub je u današnjem saopštenju na svom sajtu naveo da obeštećenje za 28-godišnjeg igrača sada iznosi 100 miliona evra. Maskerano je u Barselonu došao iz Liverpula u avgustu 2010. godine za... »
Maskerano u Barsi do 2016. godine
B92 utorak, 31. jul 2012.Maskerano je u Barselonu došao iz Liverpula u avgustu 2010. godine za 22 miliona evra. Od tada je za klub sa stadiona Kamp Nou odigrao 97 utakmica. Argentinac je igrao još za River Platu, Korintijans i Vest... »
Endi Kerol bojkotuje Vest Hem?
Mondo utorak, 31. jul 2012.Endi Kerol, napadač Liverpula i engleske reprezentacije, koji je prosleđen na jednogodišnju pozajmicu u Vest Hem namerava da "upropasti" mogućnost da njegov privremeni klub na kraju trajno otkupi ugovor od Liverpula.
U sklopu "dila" oko pozajmice, podrazumeva se i da će "čekićari" na kraju sezone koja je pred nama, imati mogućnost da uplate 19 miliona funti za visokog Kerola, ako budu zadovoljni njegovim igrama. Kerol bi tako postao... »
"Čekićari" negiraju transfer Kerola
Sportske.net utorak, 31. jul 2012.Mediji su požurili u svojim najavama da je Endi Kerol pojačao redove Vest Hema koji negira takve informacije.
beta Engleski Vest Hem negirao je informaciju da je kompletirao pozajmicu Endija Kerola vrednu 2 miliona evra. Naime, juče je u medijima osvanula informacija da je visoki napadač prihvatio ponudu Čekićara i da će se preseliti u... »
Akvilani prešao u Fiorentinu
Press utorak, 31. jul 2012.Engleski fudbalski klub Liverpul i italijanska Fiorentina postigli su danas dogovor prema kojem će igrač "crvenih" Alberto Akvilani nastaviti karijeru u Italiji, prenose britanski sportski mediji.
Iako se u saopštenju dva kluba ne navodi suma za koju je Akvilani otišao, spekuliše se da je u pitanju sedam miliona funti, iako je Liverpul ranije tražio 14 miliona funti za tog igrača. Dvadesetosmogodišnji Akvilani, koji je u... »
Endi Kerol na pozajmici u Vest Hemu
Press utorak, 31. jul 2012.Fudbalski klubovi Liverpul i Vest Hem postigli su danas dogovor prema kojem će napadač "crvenih" Endi Kerol otići na pozajmicu u londonski klub za dva miliona funti.
Kako navode britanski sportski mediji, u ugovoru piše da će Vest Hem steći pravo da trajno otkupi Kerola za 17 miliona funti. Liverpul je pre dve sedmice odbio ponudu Njukasla koji je takođe želeo da dovede na pozajmicu Kerola,... »
Transferi: Manćinijev sin u Đukićevom Valjadolidu, Kerol u Vest hemu! Uživo
Blic sport utorak, 31. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
Transfer Endija Kerola stigao je u pravo vreme da zaključi prilično nezanimljiv dan. Laku noć i vidimo se na istom mestu i sutra. 21:00 - Dogovoreno: Endi Kerol na pozajmici u Vest hemu! Fudbalski klubovi Liverpul i Vest Hem... »
Kerol na pozajmici u Vest hemu!
Blic sport utorak, 31. jul 2012.Fudbalski klubovi Liverpul i Vest Hem postigli su danas dogovor prema kojem će napadač "crvenih" Endi Kerol otići na pozajmicu u londonski klub za dva miliona funti.
Kako navode britanski sportski mediji, u ugovoru piše da će Vest Hem steći pravo da trajno otkupi Kerola za 17 miliona funti. Liverpul je pre dve sedmice odbio ponudu Njukasla koji je takođe želeo da dovede na pozajmicu Kerola,... »
Bivši slovački selektor Vajs otišao iz Slovana
Press ponedeljak, 30. jul 2012.Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Slovačke Vladimir Vajs podneo je danas ostavku na mesto trenera Slovana iz Bratislave.
Vajs se na ovaj potez odlučio nakon serije loših rezultata u domaćim takmičenjima i Evropi. Ovaj trener vodio je ekipu Slovana od avgusta 2008. godine. Tim iz Bratislave sinoć je u nacionalnom šampionatu odigrao 1:1 protiv... »
Transferi: Spaleti neće Krasića, Siti pojačao ponudu za De Rosija! Uživo
Blic sport ponedeljak, 30. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za ovonedeljno izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo u ponedeljak sa vestima sa fudbalske pijace, ostanite uz Blicsport.rs! 20:32 - Interu pol pozicija za dovođenje Ajeva Milanski... »
Transferi: Milan bi Kediru, Šmajhel se vratio u Junajted, HSV precrtao Rajkovića! Uživo
Blic sport nedelja, 29. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za subotnje izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo u nedelju sa vestima sa fudbalske pijace, ostanite uz Blicsport.rs! 20:58 - Šmajhel se vratio u Junajted Nekadašnji golman... »
Jagodina dovela Brazilca!
Sportske.net subota, 28. jul 2012.Brazilski fudbaler Marsio Teruel potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa srpskim superligašem Jagodinom.
culebritamacheteada.com.sv Taj 26-godišnji vezni fudbaler je rekao da je čuo sve najlepše o jagodinskom superligašu, da je odlično primljen u ekipi kao i da medju igračima vlada dobra atmosfera. Novi fudbaler Jagodine je istakao... »
Brazilac Teruel u Jagodini
RTS subota, 28. jul 2012.Jagodina je danas dobila novo pojačanje. Novi fudbaler ovog tima postao je Marsio Teruel, Brazilac koji dolazi iz ekipe FAS iz Salvadora. Mimo toga, Teruel je nastupao još i za ekipe Parane i Glorije.
Brazilski fudbaler Marsio Teruel potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Jagodinom. Ovaj 26-godišnji vezni fudbaler rekao je da je čuo sve najlepše o jagodinskom superligašu, da je odlično primljen u ekipi, kao i da među igračima... »
Brazilac Marsio Teruel potpisao za Jagodinu
Kurir subota, 28. jul 2012.Novi fudbaler Jagodine istakao da je srećan jer je na jučerašnjoj utakmici na pripremama postigao gol i izrazio nadu da će u prvenstvu dati još puno golova
JAGODINA - Brazilski fudbaler Marsio Teruel potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Jagodinom. Taj 26-godišnji vezni fudbaler je rekao da je čuo sve najlepše o jagodinskom superligašu, da je odlično primljen u ekipi kao i da među... »
Brazilac potpisao za Jagodinu
Sportski žurnal subota, 28. jul 2012.Brazilski vezista Marsio Teruel (26) potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Jagodinom. Vezni igrač je rekao da je čuo sve najlepše o jagodinskom superligašu, da je odlično primljen u ekipi kao i da među igračima vlada dobra atmosfera. Novi igrač Jagodine je istakao na konferenciji za novinare da... »
Brazilac potpisao za Jagodinu
B92 subota, 28. jul 2012.Teruel je istakao na konferenciji za novinare da je srećan jer je u petak na pripremnoj utakmici postigao gol i izrazio nadu da će u prvenstvu dati još puno golova. Na poslednjoj utakmici na pripremama na Zlatiboru protiv ekipe Paralimni sa Kipra Teruel je postigao jedan od dva gola za svoju ekipu.... »
Transferi: Oskar potpisao za Čelsi, Ibra nagovara PSŽ da kupi Abatea! Uživo
Blic sport četvrtak, 26. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za prvo ovonedeljno izdanje našeg Bloga uživo posvećenog svetskoj fudbalskoj pijaci. Sa novim informacijama vezanim za fudbalske transfere nastavljamo u četvrtak. Ostanite uz Blicsport.rs! 21:55 - PSŽ sad hoće i... »
Transferi: Modrić skup Realu, Kavani poručio Englezima "Forza Napoli!" Uživo
Blic sport subota, 28. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za današnje izdanje našeg bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nešto ranije je okončano jer kreće prenos svečanog otvaranja Olimpijskih igara na Blicsport.rs. O zbivanjima svetskoj fudbalskoj pijaci... »
Murinjo: Ne znam da li će Kaka ostati u klubu
Blic sport petak, 27. jul 2012.Trener fudbalera Reala iz Madrida Žoze Murinjo potvrdio je da postoji realna mogućost da Brazilac Kaka napusti klub.
"Ne znam da li će ostati ili ne, a to ne zna ni on sam. Nemam nikakav nesporazum sa Kakom, on zna šta ja mislim i obrnuto. Ako ostane u klubu, biće mi drago i putovaće sa ostatkom ekipe na turneju po SAD", kazao je Murinjo... »
24 Sata petak, 27. jul 2012.Trener fudbalera Reala iz Madrida Žoze Murinjo potvrdio je danas da postoji realna mogućost da Brazilac Kaka napusti klub.
- Ne znam da li će ostati ili ne, a to ne zna ni on sam. Nemam nikakav nesporazum sa Kakom, on zna šta ja mislim i obrnuto. Ako ostane u klubu, biće mi drago i putovaće sa ostatkom ekipe na turneju po SAD - kazao je Murinjo... »
Murinjo: Ne znam da li Kaka ostaje
Sportski žurnal petak, 27. jul 2012.Trener Reala iz Madrida Žoze Murinjo potvrdio je da postoji realna mogućost da Brazilac Kaka napusti klub. – Ne znam da li će ostati ili ne, a to ne zna ni on sam. Nemam nikakav nesporazum sa Kakom, on zna šta ja mislim i obrnuto. Ako ostane u klubu, biće mi drago i putovaće sa ostatkom ekipe na... »
Press petak, 27. jul 2012.Trener fudbalera Reala iz Madrida Žoze Murinjo potvrdio je danas da postoji realna mogućost da Brazilac Kaka napusti klub.
"Ne znam da li će ostati ili ne, a to ne zna ni on sam. Nemam nikakav nesporazum sa Kakom, on zna šta ja mislim i obrnuto. Ako ostane u klubu, biće mi drago i putovaće sa ostatkom ekipe na turneju po SAD", kazao je Murinjo... »
Maskerano ostaje u Barsi
RTS petak, 27. jul 2012.Barselona još nije dovela neko spektakularno pojačanje ove sezone, ali zato je počela da produžava ugovore sa sadašnjim igračima. Havijer Maskerano produžio je ugovor sa katalonskim klubom do 2016. godine, kojim je predviđeno obeštećenje za Argentinca u vrednosti od 100 miliona evra.
Argentinski fudbaler Havijer Maskerano produžio je danas ugovor sa ekipom Barselone do juna 2016. godine. Novim ugovorom visina obeštećenja za otkup Maskeranovog ugovora iznosiće oko 100 miliona evra. Maskerano je u Barselonu... »
Čileanac Fernandez u Fiorentini
Sportski žurnal petak, 27. jul 2012.Fiorentina je potpisala ugovor sa čileanskim igračem sredine terena Matijasom Fernandezom. Fernandez ima 26 godina, a prethodne tri sezone igrao je za lisabonski Sporting. Čileanski fudbaler bi u redovima „ljubičastih” trebalo da zameni bivšeg kapitena Fiorentine Rikarda Montoliva koji je otišao u... »
Maskerano u Barsi do 2016.
Sportski žurnal petak, 27. jul 2012.Argentinski fudbaler Havijer Maskerano produžio je ugovor sa Barselonom do juna 2016. godine. Novim ugovorom visina obeštećenja za otkup Maskeranovog ugovora iznosiće oko 100 miliona evra. Maskerano je u Barselonu došao pre dve godine i već u prvoj sezoni sa ovim klubom osvojio je Ligu šampiona i... »
Transferi: Krasić i Modrić na čekanju, Milan bi Robena, a Inter sićušnog Brazilca Uživo
Blic sport sreda, 25. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za drugo ovonedeljno izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo u sredu, ostanite uz Blicsport.rs! 21:00 - Blaščikovski produžio ugovor sa Borusijom do 2016. Nemački fudbalski klub... »
Transferi: Kasano hoće iz Milana u Inter, Junajted ostao bez Lukaša Moure! Uživo
Blic sport petak, 27. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za ovo izdanje našeg bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo u petak, ostanite uz Blicsport.rs! 22:00 - Junajted ostao bez Moure! Pomalo neverovatno, kada se činilo da je sve gotovo u transferu... »
Boateng je nova "desetka"
Sportske.net četvrtak, 26. jul 2012.U Milanu podelili brojeve za narednu sezonu, jagma za bivšim brojevima Gatusa, Sedorfa, Pipa Inzagija.
beta Prvo što upada u oči je da niko nije uzeo Ibrinu "jedanaesticu", videćemo da li se čuva za nekog novog igrača. Takođe, niko nije uzeo ni broj 22, što navijačima daje nadu da će se vratiti Riki Kaka. Umesto Sedorfa broj 10 će... »
PSŽ spreman da ukrade Modrića
Sportske.net sreda, 25. jul 2012.Transfer saga vezana za Luku Modrića i njegov odlazak iz Totenhema mogla bi da dobije novi preokret.
beta Dok Real Madrid uporno pokušava da izdejstvuje sniženje od strane engleskog kluba, iz Francuske stižu informacije da su čelnici Pari Sen Žermena spremni da bez problema ispune finansijska potraživanja i Sparsima isplate sumu... »
Transferi: Navijači "sahranili" Milan zbog rasprodaje, Barsa traži novac za Zlatana! Uživo
Blic sport ponedeljak, 23. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za ovonedeljno izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Sa najnovijim vestima sa svetske fudbalske pijace - nastavljamo u ponedeljak. Ostanite uz Blicsport.rs! 22:23 - Kutinjo zove Lukaša Mouru... »
Novara pozajmila napadača Kjevu
B92 utorak, 24. jul 2012.Riđoni je prošle sezone u 35 utakmica postigao 11 golova za Novaru, koja je ispala iz italijanske Serije A. On je karijeru počeo u Juventusu, 1999. godine, ali je za klub iz Torina odigrao samo jednu utakmicu. Riđoni je, takođe, bio član italijanskih reprezentacija za igrače do 17 i do 18... »
Blaščikovski u Borusiji do 2016.
Press sreda, 25. jul 2012.Nemački fudbalski klub Borusija iz Dortmunda saopštila je danas da je Poljak Jakub Blaščikovski produžio svoj ugovor za još tri godine - do 2016. godine.
Blaščikovski je bio jedan od najvažnijih igrača Dortmunda koji je ove sezone osvojio drugu uzastopnu titulu u Bundesligi. Klub još nagovara Poljaka Roberta Levandovskog da produži... »
Napadač Novare stigao u Kjevo na pozajmicu
Sportske.net utorak, 24. jul 2012.Fudbalski klub Kjevo Verona saopštio je danas da je doveo napadača Marka Riđonija na jednogodišnju pozajmicu iz Novare.
Letnji prelazni rok širom Evrope je u punom jeku, pa tako i u Italiji. Fudbalski klub Kjevo Verona saopštio je danas da je doveo napadača Marka Ridjonija na jednogodišnju pozajmicu iz Novare, uz mogućnost da otkupi njegov ugovor.... »
Novara pozajmila napadača Kjevu
Press utorak, 24. jul 2012.Fudbalski klub Kjevo Verona saopštio je danas da je doveo napadača Marka Riđonija na jednogodišnju pozajmicu iz Novare, uz mogućnost da otkupi njegov ugovor.
Riđoni je prošle sezone u 35 utakmica postigao 11 golova za Novaru, koja je ispala iz italijanske Serije A. On je karijeru počeo u Juventusu, 1999. godine, ali je za klub iz Torina odigrao samo jednu utakmicu. Riđoni je, takođe,... »
Transferi: Krasić u Feneru, Moura na korak od Junajteda, Modrić umesto Kake Uživo
Blic sport utorak, 24. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za prvo ovonedeljno izdanje našeg Bloga uživo posvećenog svetskoj fudbalskoj pijaci. Sa novim informacijama vezanim za fudbalske transfere nastavljamo u utorak. Ostanite uz Blicsport.rs! 22:00 - Kaka otvara mesto... »
Hamšik: Ne idem iz Napolija
RTS ponedeljak, 23. jul 2012.I pored interesovanja "velikih" Marek Hamšik nema nameru da napusti Napoli. Ovde sam srećan, nema razloga da to menjam, rekao je Marek. On je dodao kako veruje da ekipa može da nadoknadi odlazak Lavecija.
Jedan od najboljih fudbalera italijanskog Napolija Marek Hamšik rekao je danas da ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bi otišao iz tog kluba. Prošle godine za Hamšika su se ozbiljno interesovali Milan i Pari Sen Žermen. "Zašto... »
Zašto su mladi brazilski fudbaleri skuplji od proverenih evropskih zvezda?
Blic sport nedelja, 22. jul 2012.Pojedini britanski mediji počeli su da se bave temom narastajuće vrednosti mladih brazilskih fudbalera kada su u pitanju potencijalni transferi u evropske gigante.
Otvoreno se postavlja pitanje kako je moguće da igrači poput Lukaša Moure, Gansa, Damjaa, Danila ili Oskara mogu da koštaju više u odnosu na proverene internacionalce iz evropskih klubova poput Šinđija Kagave, Andreja Aršavina,... »
Transferi: Dva Azara u Čelsiju, a u Parizu vrištanje i čupanje kose - Ibramanija u toku! Uživo
Blic sport petak, 20. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo to za četvrto ovonedeljno izdanje našeg bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo u petak baš tu gde smo stali. Ostanite uz Blicsport.rs! 22:33 - Junajted ponovio: za Lukaša Mouru 38 miliona! Mediji u... »
Transferi: Vilijan moli Šahtjor da ga pusti u Čelsi, Maikon odbio Anži! Uživo
Blic sport nedelja, 22. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
Završavamo miran subotnji dan u kojem su se vesti uglavnom zasnivale na spekulacijama, a ne na postignutim dogovorima. Nastavljamo na istom mestu i u nedelju. Do tada, laku noć. 20:55 - Guti odbio River Platu Legendarni fudbaler... »
Transferi: Zaratili Kavani i Napoli, Fergi pozvao Van Persija na Old Traford! Uživo
Blic sport subota, 21. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za peto ovonedeljno izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo na istu temu u subotu, naravno sa novim informacijama sa svetske fudbalske pijace. Ostanite uz Blicsport.rs! 21:57 -... »
Agent: Pato nije kao Ibrahimović
Sportal.rs četvrtak, 19. jul 2012.Alešandre Pato, napadač Milana, je u januarskom prelaznom roku bio na meti Pari Sen Žermena, ali Brazilac nije želeo da napusti "rosonere". Njegov agent Gilmar Veloz potvrdio je interesovanje "svetaca", a nije propustio priliku da istakne kako njegov klijent nije poput Zlatana Ibrahimovića, koji je... »
Transferi: Oskar u Čelsiju, Lacio bi Krasića, Barsa kupila igrača za sezonu 2021/22! Uživo
Blic sport utorak, 17. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za prvo ovonedeljno izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo u utorak na istu ovu temu, no ne propustite ni ostatak sadržaja na našem sajtu. Ostanite uz Blicsport.rs! 21:55 - Oskar... »
Transferi: Teniske legende znaju gde će Van Persi, "kralj strelaca" u Galati, Ibra u PSŽ-u! Uživo
Blic sport četvrtak, 19. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za ovo izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nove dogodovštine sa letnje fudbalske pijace čekaju vas već u četvrtak, budite i tada, a ostanite i sada, uz Blicsport.rs! 22:44 - Pato ne napušta... »
PIJACA: Berba u Milanu, Hulk u Totenhemu?
Mondo sreda, 18. jul 2012.Agent bugarskog fudbalera predlaže mu da ode iz Junajteda u Milan, Andre Viljaš-Boaš hoće napadača Porta Hulka, Liverpul kupuje Klinta Demsija...To su najnovije glasine na Ostrvu.
Novi igrač Totenhema - Hulk? Dok Zlatan Ibrahimović obavlja poslednje formalnosti pre zvaničnog prelaska u Pari Sen-Žermen, traje ubeđivanje napadača Mančester junajteda Dimitra berbatova da zameni Šveđanina u napadu Milana.... »
Transferi: Zlatan potpisao za PSŽ, Mamić trlja ruke pred odlazak Modrića u Real! Uživo
Blic sport sreda, 18. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za drugo ovonedeljno izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Ibrahimović je konačno prešao u PSŽ što je vest dana, ali i da je Junajted odbijen za Mouru, iako je poslao novu, jaču ponudu.... »
Ninis prešao iz Panatinaikosa u Parmu
Dnevnik utorak, 17. jul 2012.Talentovani igrač sredine terena promovisan je u prvi tim Panatinaikosa u januaru 2007. još kao šesnaestogodišnjak i na 88 prvenstvenih utakmica postigao je deset golova
RIM: Grčki fudbalski reprezentativac Sotiris Ninis napustio je redove nacionalnog vicešampiona Panatinaikosa i pojačao italijanskog prvoligaša Parmu, s kojom je potpisao četvorogodišnji ugovor. "Srećan sam i ponosan što sam ovde.... »
Saga okončana: Milan je prošlost, Ibra predvodi napad PSŽ-a!
Blic sport utorak, 17. jul 2012.Zvezda letnjeg prelaznog roka Zlatan Ibrahimović definitivno je napustio Milan i postao novi član vrlo ambicioznog Pari Sen Žermena.
Pitanje koje je se postavljalo još od prošle nedelje, dobilo je odgovor - Zlatan Ibrahimović biće od ove sezone zadužen za golove Pari Sen Žermena. Krajem prošle sedmice Milan je prihvatio ponudu "svetaca" od 62 miliona evra za... »
Ninis prešao u Parmu
B92 utorak, 17. jul 2012."Srećan sam i ponosan što sam ovde. Parma je verovala u mene, iako sam imao povredu ligamenata kolena prošle sezone. Važno je da igrač oseti podršku, posebno od ovako značajnog kluba. Želim da uzvratim na poverenju, a navijačima Parme obećavam da ću na terenu dati sve od sebe", rekao je Ninis.... »
Ninis prešao iz Panatinaikosa u Parmu
Press utorak, 17. jul 2012.Grčki fudbalski reprezentativac Sotiris Ninis napustio je redove nacionalnog vicešampiona Panatinaikosa i pojačao italijanskog prvoligaša Parmu, s kojom je potpisao četvorogodišnji ugovor.
- Srećan sam i ponosan što sam ovde. Parma je verovala u mene, iako sam imao povredu ligamenata kolena prošle sezone. Važno je da igrač oseti podršku, posebno od ovako značajnog kluba. Želim da uzvratim na poverenju, a navijačima... »
Ninis u Parmi
Sportski žurnal utorak, 17. jul 2012.Grčki reprezentativac Sotiris Ninis napustio je redove nacionalnog vicešampiona Panatinaikosa i pojačao italijanskog prvoligaša Parmu, s kojom je potpisao četvorogodišnji ugovor. - Srećan sam i ponosan što sam ovde. Parma je verovala u mene, iako sam imao povredu ligamenata kolena prošle sezone.... »
Transferi: Tijago Silva u PSŽ-u, Kaka daje platu Modriću, Bogavac "romantičar"! Uživo
Blic sport nedelja, 15. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
Uz video prilog o sjajnim potezima Kristijana Eriksena, zvezdi Ajaksa za koju smo tokom dana već javili da je na vrhu liste želja Mančester junajteda, opraštamo se od vas - za ovu subotu. Novi blog uživo posvećen fudbalskim... »
Barsa kupila devetogodišnjeg Irca!
Blic sport ponedeljak, 16. jul 2012.Prema pisanju irskih medija, jedan od njihovih najtalentovanijih fudbalera Zak Gilsenan, potpisao je za Barselonu. Kada bilo ko potpiše za Barsu to je, svakako, vredno pomena a naročito u ovom slučaju jer Zak Gilsenan - devetogodišnjak!
Gilsenan je zadivio skaute kluba sa Nou Kampa kada je na jednom od kontrolnih mečeva najtalentovanijih pretendenata na članstvo u čuvenoj fudbalskoj akademiji "La Masija" - postigao čak sedam golova. "Mi smo, zapravo, živeli u... »
Maksijevo pismo Kopu: Bili smo velika porodica, jedan je grb Liverpula! /video/ Video
Blic sport petak, 13. jul 2012.Argentinac Maksi Rodrigez rastužio je navijače Liverpula iznenadnim odlaskom sa Enfilda. Maksi je potpisao ugovor sa Njuels Old Bojsima, a navijačima se obratio putem oproštajnog pisma.
"Dragi 'crveni'. Danas napuštam Liverpul. Pre nego što sam potpisao ugovor, Liverpul mi je bio jedna od fudbalskih institucija", započeo je Maksi svoje pismo. "Posle svog vremena koje sam proveo ovde, mogu da potvrdim da ovo nije... »
Transferi: Manćini ne pušta Teveza i Džeka u Milan, Njukasl hoće Kerola na pozajmicu! Uživo
Blic sport ponedeljak, 16. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za današnje, sedmo u nizu, izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Prva nedelja u kojoj smo zajedno pratili sva dešavanja u vezi sa letnjim prelaznim rokom je za nama, ali ostanite uz... »
Bufon se odrekao dva miliona evra da bi ostao na golu Juventusa!
Blic sport nedelja, 15. jul 2012.Ljubav prema klubu ne poznaje granice. Đanluiđi Bufon pristaće na smanjenje plate od dva miliona evra kako bi potpisao novi ugovor s klubom, koji bi mu garantovao ostanak u njemu do kraja karijere.
Posle višemesečnih pregovora sa Bufonom, uprava Juventusa objasnila je golmanu da mora da mu smanji platu na četiri miliona evra godišnje, kako bi reducirala troškove u narednom periodu, po ugledu na jednako velike klubove iz... »
Kragujevčani zadržali i Tintora
Sportske.net subota, 14. jul 2012.Posle kapitena Željka Miloševića, ugovor sa kragujevačkim Radničkim danas je produžio i visoki defanzivac Miloš Tintor.
fkradnicki.com Fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca produžio je danas ugovor sa štoperom Milošem Tintorom do leta 2014. godine. Tintor je odigrao 55 utakmica i postigao sedam golova, od kada je 2010. godine došao u klub iz... »
Miloš Tintor veran Radničkom 1923
Sportski žurnal subota, 14. jul 2012.Radnički 1923 iz Kragujevca produžio je ugovor sa štoperom Milošem Tintorom do leta 2014. godine. sumadijapress.co.rs Tintor je odigrao 55 utakmica i postigao sedam golova, od kada je 2010. godine došao u klub iz Lajkovca. Ugovor sa Radničkim ranije je produžio i drugi štoper, kapiten Željko... »
Tintor još dve godine u Radničkom
Sportal.rs subota, 14. jul 2012.Fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca produžio je ugovor sa štoperom Milošem Tintorom do leta 2014. godine, prenosi Beta. Tintor je za klub odigrao 55 utakmica i postigao sedam golova, od kada je 2010. godine došao u klub iz Lajkovca. Ugovor sa Radničkim ranije je produžio i drugi štoper,... »
Misteriozni vlasnik Lukaša Moure adut Junajteda u borbi za potpis Brazilca
Blic sport subota, 14. jul 2012.Ostrvski mediji preneli su novi informacije kada je reč o transferu Lukaša Moure u Mančester junajted, čiji je najjači adut postao misteriozni vlasnik, koji polaže deo prava na supertalentovanog Brazilca.
Čelnici Sao Paula odbili su ponudu Junajteda od 30 miliona evra, jer traže 7,5 više, iz dva razloga. Prvo, Moura je u njihovom vlasništvu 80 odsto, preostalih 20 pripada za sada nepoznatom izvoru, mada je se priča da je reč o... »
Transferi: Borini poneo "nož" u Liverpul, Kapelo vodi Ruse, Ibra sjajan pregovarač Uživo
Blic sport subota, 14. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta za kada je zakazan kraj transferima.
To bi bilo sve za današnje, peto u nizu, izdanje našeg Bloga uživo posvećenog fudbalskim transferima. Nastavljamo u subotu, ostanite uz Blicsport.rs! 22:30 - Kanavaro: Napoliju neće nedostajati Laveci Nekadašnji kapiten... »
Maksi se oprostio od Liverpula
Sportal.rs petak, 13. jul 2012.Posle dve i po godine provedene na "Enfildu", Maksi Rodrigez neće više biti član Liverpula. Iskusni vezista vraća se u rodnu Argentinu, gde je potpisao ugovor sa Njuels Old Bojsima. Po odlasku iz kluba, Maksi se pismom oprostio od navijača "crvenih". - Pre potpisivanja za Liverpul, u mojim očima... »
Rusi našli selektora: Kapelo sledeće nedelje preuzima "zbornaju komandu"!
Blic sport petak, 13. jul 2012.Potraga za novim selektorom Rusije je gotova, slavni italijanski stručnjak Fabio Kapelo će po svoj prilici sledeće nedelje biti zvanično predstvljen kao novi strateg "zbornaje komande".
Ovo je potvrdio vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Ruije Nikita Simonjan. "Kapelo je spreman da se potpuno posveti ovom poslu, kao i da se preseli u Rusiju. Tokom pregovora sa njim nismo od njega čuli nikakve posebne... »
Kaka ne prelazi u Napoli
Sportske.net petak, 13. jul 2012.Ubrzo nakon senzacionalnih najava da bi Brazilac mogao da se preseli pod Vezuv, oglasio se i Kakin agent koji je takve spekulacije kategorički odbacio.
beta Italijanski mediji su juče preneli senzacionalnu vest da je Riki Kaka blizu dolaska u Napoli. Išlo se toliko daleko da je za taj transfer urgirano i iz sfere političkog života, ipak agent fudbalera Reala je negirao takve... »
Menadžer Tijaga Silve: Niko nas nije kontaktirao
Sportski žurnal petak, 13. jul 2012.Menadžer Milana Tijaga Silve, Paulo Tonieto rekao je da za sada ne postoji nikakav kontakt između njegovog klijenta i francuskog vicešampiona Pari Sen Žermena. – Ništa još nije definitivno. Tijaga i mene niko nije kontaktirao. Međutim, prvo moraju da se dogovore klubovi, pa ćemo mi tek onda biti... »
Silvin menadžer: PSŽ nas nije zvao!?
Sportal.rs petak, 13. jul 2012.Menadžer fudbalera Milana Tijaga Silve, Paulo Tonieto, izjavio je da za sada ne postoji nikakav kontakt između njegovog klijenta i francuskog vicešampiona Pari Sen Žermena. - Ništa još nije definitivno. Tijaga i mene niko nije kontaktirao. Međutim, prvo moraju da se dogovore klubovi, pa ćemo mi tek... »
Samo Ibra?
Sportske.net petak, 13. jul 2012.Dok agent Zlatana Ibrahimovića aktivno pregovara sa čelnicima Pari Sen Žermena, zastupnik Tijaga Silve negira bilo kakve kontakte sa francuskim klubom.
Menadžer fudbalera Milana Tijaga Silve, Paulo Tonieto rekao je danas da za sada ne postoji nikakav kontakt izmedju njegovog klujenta i francuskog vicešampiona Pari Sen Žermena. "Ništa još nije definitivno. Tijaga i mene niko nije... »
Transferi: Milan čeka Kolarova, Nejmar u Barsi od zime, Ibrino "da!" PSŽ-u! Uživo
Blic sport petak, 13. jul 2012.Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na jednom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz blog blicsport.rs posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada je i poslednji dan prelaznog roka.
To bi bilo to za četvrto letnje izdanje ovogodišnje priče o fudbalskim transferima između dve sezone. Nastavljamo u petak, ostanite uz Blicsport.rs! 21:56 - Mutinjo menja Modrića? Novi menadžer Totenhema Andre Viljaš-Boaš već... »
Notingem Forest ostao bez trenera
Press četvrtak, 12. jul 2012.Engleski fudbalski drugoligaš Notingem Forest saopštio je da je trener Stiv Koteril napustio klub nakon sastanka sa novim vlasnicima.
"Hvala Koterilu što je vodio klub kroz ekstremno težak i traumatičan period i što je zadržao klub u Čempionšipu prošle sezone" navodi se u saopštenju kluba. Porodica Al-Hasavi iz Kuvajta kupila je pre dva dana ovog velikana... »
Novi vlasnici Notingema odmah smenili menadžera
Sportal.rs četvrtak, 12. jul 2012.Engleski fudbalski drugoligaš Notingem Forest saopštio je da je trener Stiv Koteril napustio klub nakon sastanka sa novim vlasnicima. - Hvala Koterilu što je vodio klub kroz ekstremno težak i traumatičan period i što je zadržao klub u čempionšipu prošle sezone - navodi se u saopštenju kluba, a... »
Forest: Stigli Arapi, otišao trener
B92 četvrtak, 12. jul 2012.Porodica Al-Hasavi iz Kuvajta kupila je pre dva dana ovog velikana engleskog fudbala
Koteril je preuzeo Forest u oktobru 2011. godine, kada je tim bio tek iznad zone ispadanja. On je na tom poslu zamenio nekadašnjeg selektora Engleske Stiva Meklarena. Porodica Al-Hasavi iz Kuvajta kupila je pre dva dana ovog... »
Notingem Forest ostao bez trenera
Sportski žurnal četvrtak, 12. jul 2012.Engleski drugoligaš Notingem Forest saopštio je da je trener Stiv Koteril napustio klub nakon sastanka sa novim vlasnicima. – Hvala Koterilu što je vodio klub kroz ekstremno težak i traumatičan period i što je zadržao klub u Čempionšipu prošle sezone – navodi se u saopštenju kluba. Porodica... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari