Dačić: Da me narod razume

Dačić: Da me narod razume

Novi magazin subota, 14. jul 2012.  
Mandatar za sastav vlade Ivica Dačić najavio je da će voditi vladu na način da ga narod razume.
On je rekao i da ne želi da radi taj posao kako bi bio upisan u istoriju kao premijer, već da ostvari rezultate. On je kazao da su prilikom prethodne vlade bili potpisani sporazumi među strankama koje su je činile, a da sada... »

Dačić: Na kraju mandata očekujem pozitivnu ocenu naroda

Slobodna Evropa subota, 14. jul 2012.  
Mandatar Ivica Dačić izjavio je u petak uveče da očekuje da će nova vlada na kraju mandata od naroda dobiti pozitivnu ocenu i da će to biti suštinska razlika u odnosu na prethodnu vladu. "Do sada smo imali vlade u kojima se svako sa svakim dogovarao... Ovo je sada prilika da Srbija ima novu šansu,... »

Dačić: Neka narod oceni moju vladu

Vesti online subota, 14. jul 2012.  
Mandatar Ivica Dačić izjavio je da očekuje da će nova vlada na kraju mandata od naroda dobiti pozitivnu ocenu i da će to biti suštinska razlika u odnosu na prethodnu vladu.
"Do sada smo imali vlade u kojima se svako sa svakim dogovarao... Ovo je sada prilika da Srbija ima novu šansu, a da li ćemo je iskoristiti, to je na nama", rekao je Dačić gostujući na Radio-televiziji Srbije. Dačić je kazao da... »

Dačić: Vodiću vladu tako da me narod razume

Telegraf subota, 14. jul 2012.  
Mandatar za sastav nove srpske vlade kaže da posao premijera ne želi da radi kako bi bio upisan u istoriju, već kako bi ostvario rezultate
Mandatar za sastav vlade Ivica Dačić kaže da je nova vlada i prilika za novu šansu Srbije i da je reč o sudbinskim pitanjima kako će izgledati Srbija. Dačić je u emisiji “Reč na reč” na Radio-televiziji Srbije rekao da će zemlju... »

Komentari

Komentari na drugim sajtovima

©2013 Netmark d.o.o.