Mihajlović: Hrvati će biti ispred nas u grupi
Mihajlović: Hrvati će biti ispred nas u grupi
S media nedelja, 15. jul 2012.Selektor Srbije Siniša Mihajlović izjavio je hrvatskom nedeljniku Maks sport da je na tu poziciju došao, između ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti jedan od rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. - To je moj veliki motiv. Hrvatska je favorit, trenutno... »
Mihajlović:Pozdraviću Štimca iako mi je neprijatelj
Glas javnosti nedelja, 15. jul 2012.On je istakao da njegovo neprijateljstvo sa Igorom Štimcem nema veze sa fudbalom i da će se rukovati sa novim selektorom Hrvatske.
BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da je na tu poziciju došao, između ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti jedan od rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u... »
MIHAJLOVIĆ: Ne bih se pozdravio sa Štimcem – da ga sretnem van terena!
Telegraf nedelja, 15. jul 2012.Selektor srpske fudbalske reprezentacije izjavio je da su mu mečevi s Hrvatskom u kvalifikacijama za mundijal bili motiv da preuzme odgovorno mesto
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović dao je intervju hrvatskom “Maks sportu”, u kojem su glavna tema susreti dve selekcije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. Hrvatska je domaćin 22. marta... »
Mihajlović:Pozdraviću Štimca iako mi je neprijatelj
Kurir nedelja, 15. jul 2012.On je istakao da njegovo neprijateljstvo sa Igorom Štimcem nema veze sa fudbalom i da će se rukovati sa novim selektorom Hrvatske.
BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da je na tu poziciju došao, između ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti jedan od rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u... »
Mihajlović: Hrvatska je moj veliki motiv
Večernje novosti nedelja, 15. jul 2012.Jedan od razloga zašto sam postao selektor Srbije je i to što se u našoj grupi nalazi Hrvatska, koja je favorit. Trenutno ima kvalitetniji tim - kaže selektor Srbije
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je danas da je na tu poziciju došao, između ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti jedan od rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazili... »
Mihajlović: Selektor sam postao zbog Hrvatske
Sportski žurnal nedelja, 15. jul 2012.Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da je na tu poziciju došao, između ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti jedan od rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazili 2014. godine. – Jedan od razloga zašto sam postao selektor Srbije je i to što... »
Mihajlović: Hrvati će biti prvi u grupi!
Sportal.rs nedelja, 15. jul 2012.Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je hrvatskim medijima da je na poziciju stratega "orlova" došao, između ostalog, i zbog činjenice da je selekcija "šahovničara" rival Srbije u predstojećim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. - Jedan od... »
Mihajlović: Hrvatska je moj veliki motiv
Press nedelja, 15. jul 2012.Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je danas da je na tu poziciju došao, između ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti jedan od rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazili 2014. godine.
- Jedan od razloga zašto sam postao selektor Srbije je i to što se u našoj grupi nalazi Hrvatska. To je moj veliki motiv. Hrvatska je favorit, trenutno ima kvalitetniji tim, što je pokazala i na EP. Mislim da će Hrvatska biti... »
Mihajlović: Hrvatska - moj veliki motiv
Mondo nedelja, 15. jul 2012.Selektor fudbalske reprezentacije Srbije izjavio je da je na tu poziciju došao, između ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti rival "orlovima" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.
"Jedan od razloga zašto sam postao selektor Srbije je i to što se u našoj grupi nalazi Hrvatska. To je moj veliki motiv. Hrvatska je favorit, trenutno ima kvalitetniji tim, što je pokazala i na EP. Mislim da će Hrvatska biti prva... »
Mihajlović: Hrvati će biti prvi, mi i Belgija ćemo se boriti za drugo mesto
Blic sport nedelja, 15. jul 2012.Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da je na tu poziciju došao, između ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti jedan od rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazili 2014. godine.
"Jedan od razloga zašto sam postao selektor Srbije je i to što se u našoj grupi nalazi Hrvatska. To je moj veliki motiv. Hrvatska je favorit, trenutno ima kvalitetniji tim, što je pokazala i na EP. Mislim da će Hrvatska biti prva... »
Mihajlović: Hrvatska kao motiv
RTS nedelja, 15. jul 2012.Jedan od razloga zašto sam postao selektor Srbije je i to što se u našoj grupi nalazi Hrvatska. To je moj veliki motiv, rekao je selektor Srbije Siniša Mihajlović.
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da je na tu poziciju došao, izmedju ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti jedan od rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazili 2014.... »
Hrvatska poseban izazov za Sinišu Mihajlovića
Novi magazin nedelja, 15. jul 2012.Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović kaže da je na tu poziciju došao, između ostalog, i zbog toga što će selekcija Hrvatske biti jedan od rivala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazili 2014. godine.
Mihajlović: "Hrvati prvi, mi i Belgija za drugo mesto..."
Sportske.net nedelja, 15. jul 2012.Siniša Mihajlović kaže da će srpska reprezentacija raditi sve suprotno od vremena kada je on bio igrač. Veruje u sebe i tim, mada smatra Hrvate za favorite u grupi. Jedan od razloga što je preuzeo "Orlove" baš taj što su nam Hrvati rival.
beta Mihajlović je dao intervju "Sport maksu" koji prenosi "Sportski žurnal". On je našim komšijama rekao da je preuzimanjem reprezentacije ostvario jedan od dva trenerska sna, drugi je klupa Crvene Zvezde. Srpski selektor zna... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari