Zagonetke oko prodaje "Politike"
Zagonetke oko prodaje "Politike"
Slobodna Evropa sreda, 18. jul 2012.Pod velom tajne i preko noći najstariji dnevni list u Srbiji, Politika, promenio je jednog od vlasnika. Prodaja udela nemačkog VAC-a u vlasništvu Politike od pedeset posto do sada potpuno nepoznatoj firmi Ist media grup sa sedištem u Moskvi još jedan je primer netransparentne kupovine koja se... »
Afera "Politika"
Vesti online sreda, 18. jul 2012.Posle kupovine 50 posto akcija "Politike" od strane nepoznate kompanije "Ist medija grup" u javnosti je otvoreno pitanje o pravom vlasniku i "nezainteresovanosti" države da zadrži kontrolni paket akcija i očuva najstariju srpsku i balkansku novinu.
"Ist medija grupa" je 50 odsto udela u preduzeću "Politika novine i magazini" kupila za ukupno 4,7 miliona evra. Prema ugovoru, u koji je agencija Beta imala uvid, od ukupne kupoprodajne cene prodavcu, austrijskoj kompaniji Ost... »
VAC: Sve je urađeno po zakonu
Akter sreda, 18. jul 2012.Nemačka "WAZ Mediengruppe" saopštila je da je svoj udeo u kompaniji "Politika novine i Magazini" prodala "East Media Group-u" po zakonu
"Prodaja 50 odsto akcija u kompaniji Politika novine i Magazini Ist medija grupi bilo je u skladu sa važećim zakonima i osnovačkim aktima", saopštio je VAC. VAC ističe da je prodaja njihovog udela u PNM-u "dosledno sprovođenje... »
Oglasila se i "East Media Group"
Akter sreda, 18. jul 2012.Misterozna ruska "East Media Group" saopštila je da se na nju vodi medijska hajka, demantujući da iza te kompanije stoje političari i stranke
"East Media Group" saopštila je da od nemačke "WAZ Mediengruppe" udeo u Društvu za izdavanje novina i magazina "Politika novine i Magazini" d.o.o. s namerom da učvrsti i ojača tržišnu poziciju Politike i njenih izdanja,... »
Prodaja udela u Politici korak u povlačenju iz Srbije
Beta sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD, 18. jula 2012. (Beta) - Nemačka medijska grupa Vac potvrdila je u sredu da je prodaja suvlasništva u preduzeću "Politika novine i magazini" deo njene strategije za povlačenje iz Srbije. "Vac je prodao svojih 50 odsto akcija u 'Politici novine i magazini' komapniji 'Ist medija grupa' u... »
Ist medija grup negira da iza kupovine stoje političari
Beta sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD, 18. jula 2012. (Beta) - Kompanija "Ist medija grup" demantovala je u sredu tvrdnje da iza njene kupovine preduzeća "Politika novine i magazini" stoji neko od političara ili neka politička stranka. "Naglašavamo da se prilikom sprovodjenja transakcije o kojoj su pregovori trajali više meseci... »
Političari, DS nemaju veze s kupovinom Politike
Novi magazin sreda, 18. jul 2012.Kompanija 'Ist medija grup' demantovala je tvrdnje da iza njene kupovine preduzeća 'Politika novine i magazini' stoji neko od političara ili neka politička stranka. DS tvrdi da nema veze sa tom kupovinom.
"Naglašavamo da se prilikom sprovođenja transakcije o kojoj su pregovori trajali više meseci u potpunosti poštovane sve zakonske procedure", istakla je ta kompanija u saopštenju povodom, kako se navodi, brojnih spekulacija u vezi... »
Smajlović: “Politika” je prodata tajnom operacijom Demokratske stranke!
Telegraf sreda, 18. jul 2012.Predsednica Udruženja novinara Srbije tvrdi da je "Ist medija grup" iz Moskve samo paravan iza kojeg se krije finansijer DS-a Miroslav Bogićević
Predsednica Udruženja novinara Srbije Ljiljana Smajlović kaže za Telegraf da je zaprepašćena prodajom najstarijeg dnevnog lista u Srbiji krišom i preko noći: - Politika je prodata tajnom operacijom Demokratske stranke, a preko... »
“Ist medija grup”: Iza kupovine udela u “Politici” ne stoje političari
Telegraf sreda, 18. jul 2012."Medijska hajka, insinuacije i laži, čiji je cilj da se ova transakcija ospori i dodatno sroza ugled Politike i njenih izdanja, neće imati uspeha", saopštio je "Ist medija grup"
“Ist medija grup” demantovala je navode da bilo ko od političara ili bilo koja od političkih stranaka u Srbiji stoji iza kupovine udela u Društvu za izdavanje novina i magazina “Politika novine i magazini” d.o.o. od nemačke VAC... »
Udeo u Politici prodat za 4,7 miliona evra
Kurir sreda, 18. jul 2012.Miroslav Bogićević i Dušan Petrović demantovali da su učestvovali u kupovini najstarijeg srpskog lista
BEOGRAD - Legle pare! Kompanija „Ist medija grup“ kupila je 50 odsto udela u preduzeću „Politika novine i magazini“ za ukupno 4,7 miliona evra. Prema ugovoru, od ukupne kupoprodajne cene prodavcu, austrijskoj kompaniji „Ost... »
Pola "Politike" - 4,7 miliona evra
B92 sreda, 18. jul 2012.Beograd -- Kompanija "Ist medija grup" iz Moskve kupila je od VAC-a 50 odsto "Politike" za ukupno 4,7 miliona evra, saznaje Beta. Ugovor o kupovini sklopljen je 29. juna.
Agencija Beta imala je uvid u taj ugovor u kome se navodi da je od ukupne kupoprodajne cene prodavcu - austrijskoj kompaniji Ost Holding, u vlasništvu VAC-a, već isplaćeno četiri miliona evra, a ostatak od 700.000 evra treba da... »
Politika prodata za 4,7 miliona evra
Akter sreda, 18. jul 2012.Kompanija "Ist medija grup" kupila je 50 odsto udela u preduzeću "Politika novine i magazini" za ukupno 4,7 miliona evra, saznaje u sredu Beta
Prema ugovoru, u koji je Beta imala uvid, od ukupne kupoprodajne cene prodavcu, austrijskoj kompaniji "Ost Holding", već je isplaćeno četiri miliona evra, a ostatak od 700.000 evra treba da bude isplaćen 1. decembra 2014. godine.... »
Ist medija grup negira da iza kupovine "Politike" stoje političari
Slobodna Evropa sreda, 18. jul 2012.Kompanija "Ist medija grup" demantovala je u sredu tvrdnje da iza njene kupovine preduzeća "Politika novine i magazini" stoji neko od političara ili neka politička stranka. "Naglašavamo da se prilikom sprovođenja transakcije o kojoj su pregovori trajali više meseci u potpunosti poštovane sve... »
Kupuješ, prodaješ, oduzimaš i dodaješ
e-Novine sreda, 18. jul 2012.Preko noći, pod velom medijskog mraka koji vlada u Srbiji, udeo WAZ u Politici postao je vlasništvo misteriozne moskovske firme nesumnjivo balkanskog porekla “East Media Group”. Tajna prodaja najstarijeg dnevnog lista na Balkanu izazvala je buru negodovanja, a otkrivanje detalja te misterije već se pretvara u novu aferu odlazeće vlade “Politika” promenila vlasnika, DS zadovoljan
Tajnu informaciju da list "Politika" od pre nekoliko noći ima novog vlasnika, prvo je obelodanila Srpska napredna stranka, ocenjujući da je skandalozno što je prodaja 50 odsto vlasništva obavljena... »
Afera "Politika"
RTS sreda, 18. jul 2012.Posle kupovne 50 odsto akcija "Politike" od strane nepoznate kompanije "Ist medija grupe" u javnosti otvoreno pitanje o pravom vlasniku i "nezainteresovanosti" države da zadrži kontrolni paket akcija i očuva najstariju srpsku i balkansku novinu. "Ist medija grupa" demantovala tvrdnje da iza kupovine "Politike" stoji bilo ko od srpskih političara ili stranaka.
"Ist medija grupa" je 50 odsto udela u preduzeću "Politika novine i magazini" kupila za ukupno 4,7 miliona evra. Prema ugovoru, u koji je agencija Beta imala uvid, od ukupne kupoprodajne cene prodavcu, austrijskoj kompaniji Ost... »
„Ist medija grup“: Iza transakcije ne stoje političari
Pravda sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD – „Ist medija grup“ demantovala je danas navode da bilo ko od političara ili bilo koja od političkih stranaka u Srbiji stoji iza kupovine udela u Društvu za izdavanje novina i magazina „Politika novine i magazini“ d.o.o. od nemačke VAC medijske grupe.
Iz „Ist medija grup“ su poručili da su u tu transakciju, o kojoj su pregovori trajali više meseci, ušli sa namerom da učvrste i ojačaju tržišnu poziciju „Politike“ i njenih izdanja. Prilikom transakcije su, navodi se u... »
"Ist medija grup": Vodi se medijska hajka na nas zbog "Politike"
Blic sreda, 18. jul 2012."Ist medija grup" saopštila je danas da je od nemačke VAC medijske grupe kupila udeo u Društvu za izdavanje novina i magazina "Politika novine i magazini" d.o.o. s namerom da učvrsti i ojača tržišnu poziciju "Politike" i njenih izdanja, demantujući da iza te transakcije stoji bilo ko od političara ili bilo koja od političkih stranaka.
"Ist medija grup" naglašava da su, prilikom sprovođenja transakcije, o kojoj su pregovori trajali više meseci, u potpunosti poštovane sve zakonske procedure. U saopštenju se dodaje i da je njeno vlasništvo transparentno, budući... »
Udeo u "Politici" prodat za 4,7 miliona evra
S media sreda, 18. jul 2012.Udeo od 50 odsto u listu "Politika" kompanija "WAC" je ruskoj kompaniji "Ist medija grup" prodala za 4,7 miliona evra, ali uz dogovor da se četiri miliona evra isplati odmah, a 700.000 evra će biti isplaćeno 1. decembra 2014. godine. U Ugovoru zaključenom između ove dve kompanije, a koji je... »
Ko je kupio Politiku?
Akter sreda, 18. jul 2012.Nakon ekskluzivnog saznanja "Dnevnog Aktera" da je kompanija "Politika novine i magazini" dobila novog vlasnika "Ist medija grup", reagovali su SNS, URS i UNS
Srpska napredna stranka ocenila je da je prodaja 50 odsto vlasništva obavljena "preko noći" i netransparentno, te optužila Demokratsku stranku da stoji iza odluke o prodaji udela "WAZ Mediengruppe" i da time narušava medijsku... »
Petrović: Nemam veze sa Politikom
Akter sreda, 18. jul 2012.Potpredsednik DS-a Dušan Petrović negirao tvrdnje SNS-a o njegovom učešću u promeni suvlasništva u "Politici"
Ko su novi kupci "Politike novine i magazini" i kako je prodaja obavljena ne zna ni generalni direktor "Politike a.d." Zefereno Grasi. Moskovska "Ist medija grupa" preuzela je 50 odsto preduzeća "Politika novine i magazini" od... »
VAC: Prodaja Politike u skladu sa zakonom
Kurir sreda, 18. jul 2012.Nemačka medijska grupa potvrdila prodaju svog udela od 50 odsto ruskoj kompaniji Ist medija grup
BEOGRAD - Nemački medijski koncern VAC izdao je saopštenje koje je potpisao direktor za odnose sa javnošću Zimone Belingror, a u kojem se navodi: "VAC medijska grupa potvrđuje prodaju svog udela od 50 odsto u izdavačkoj kući... »
Kuporodajna cena 4,7 miliona evra
Beta sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD, 18. jula 2012. (Beta) - Kompanija "Ist medija grup" kupila je 50 odsto udela u preduzeću "Politika novine i magazini" za ukupno 4,7 miliona evra, saznaje u sredu Beta. Prema ugovoru, u koji je Beta imala uvid, od ukupne kupoprodajne cene prodavcu, austrijskoj kompaniji Ost Holding, već je... »
VAC prodao svoj udeo u Politici za 4,7 miliona evra
Blic sreda, 18. jul 2012.Kompanija "Ist medija grup" kupila je 50 odsto udela u preduzeću "Politika novine i magazini" za ukupno 4,7 miliona evra, saznaje danas Beta. Prema ugovoru, u koji je Beta imala uvid, od ukupne kupoprodajne cene prodavcu, austrijskoj kompaniji Ost Holding, već je isplaćeno četiri miliona evra, a ostatak od 700.000 evra treba da bude isplaćen 1. decembra 2014. godine.
U ugovoru je konstatovano da kompanija "Politika a.d.", koja je vlasnik preostalih 50 odsto u Politika PNM nije iskoristila svoje pravo preče kupovine. "Politika a.d." je direktno ili indirektno u većinskom državnom vlasništvu.... »
Ko je kupio, a ko prodao "Politiku"?
Mondo sreda, 18. jul 2012.Niko u Politici a.d. nije bio obavešten da je "Politika" prodata, kako je transakcija obavljena i ko su novi kupci. Mediji spekulišu da iza svega stoji biznismen Miroslav Bogićević, što on demantuje.
Današnja naslovnica Politike: Ni reči o promeni vlasništva Kao grom odjeknula je vest da je moskovska "Ist medija grupa" (East Media Group) preuzela 50 odsto preduzeća Politika novine i magazini od bečkog Ost holdinga, u... »
Grasi: Ne znam ko su novi kupci Politike; Bogićević: Ja nisam!
Vesti online sreda, 18. jul 2012.Generalni direktor Politike a.d. Zefereno Grasi izjavio je da ne zna ko su novi kupci Politike novine i magazini (PNM), niti kako je prodaja obavljena. S druge strane, vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević demantuje da je uključen u kupovinu 50 odsto udela "Politike", a kojeg su prvog povezali s kupovinom ovog lista.
Misteriozna prodaja Politike: Generalni direktor saznao preko sajta APR-a za promenu vlasnika Grasi neobavešten, saznao sa sajta APR "Saznali smo za tu vest tako što je jedan naš saradnik skinuo podatke sa sajta Agencije za... »
"Politika" otišla za 4, 7 miliona evra
Vesti online sreda, 18. jul 2012.Kompanija "Ist medija grup" kupila je 50 odsto udela u preduzeću "Politika novine i magazini" za ukupno 4,7 miliona evra, saznaje danas Beta.
Prema ugovoru, u koji je Beta imala uvid, od ukupne kupoprodajne cene prodavcu, austrijskoj kompaniji Ost Holding, već je isplaćeno četiri miliona evra, a ostatak od 700.000 evra treba da bude isplaćen 1. decembra 2014. godine.... »
Bogićević: Nisam kupio „Politiku”
Politika sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD - Vlasnik „Farmakoma” Miroslav Bogićević izjavio je da nije kupio list „Politika”, niti je na bilo koji način uključen u taj posao. „Uopšte ne znam odakle nekome ideja da podiže toliku prašinu koristeći moje ime. Ti koji poturaju takve informacije nemaju pravo da maltretiraju ni mene, a ni... »
Petrović demantuje da je kupio Politiku
Radio 021 sreda, 18. jul 2012.Potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović izjavio je danas da su tvrdnje Srpske napredne stranke o njegovom učešću u promeni suvlasništva u "Politici" "insinuacije i potpuna neistina". "Insinuacije SNS o mom učešću u promeni suvlasništva u novinskoj kući 'Politika a.d.' su potpuna neistina i... »
Ko je i za koliko kupio "Politiku"?
RTV sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD - Kompanija "Ist medija grup" kupila je 50 odsto udela u preduzeću "Politika novine i magazini" za ukupno 4,7 miliona evra, saznaje danas Beta.
Prema ugovoru, u koji je Beta imala uvid, od ukupne kupoprodajne cene prodavcu, austrijskoj kompaniji Ost Holding, već je isplaćeno četiri miliona evra, a ostatak od 700.000 evra treba da bude isplaćen 1. decembra 2014. godine. U... »
Objaviti podatke o kupoprodaji Politike
Beta sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD, 18. jula 2012. (Beta) - Nezavisno udruženje novinara Srbije pozvalo je u sredu nadležne u odlazećoj Vladi i dnevnom listu Politika da javnosti hitno predoče sve relevantne podatke o vlasničkom transferu u tom listu. Moskovska "Ist medija grupa" preuzela je 50 odsto preduzeća Politika... »
Grasi: Još ne znamo ko stoji iza kupovine „Politike”
Politika sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD - Direktor Akcionarskog društva „Politika” Zefirino Grasi izjavio je danas da i dalje nema informacije o tome ko stoji iza kupovine 50 odsto udela u tom listu, a da očekuje da se kupci u dogledno vreme jave jer bez njih „Politika” ne može da funkcioniše. Grasi je Tanjugu rekao da ga nije... »
Ko stoji iza kupovine dnevnog lista „Politika”?
Gde investirati sreda, 18. jul 2012.50 odsto udela u toj kompaniji kupila je od nemačke grupacije VAC firma „Ist medija grup” registrovana u Moskvi. Stoprocentni vlasnik moskovske „Ist medija grupe” koja je, kako je danas objavljeno, preuzela 50 odsto vrednosti preduzeća „Politika novine i magazini” od bečkog „Ost holdinga”, je... »
Petrović: Nemam veze sa "Politikom"
B92 sreda, 18. jul 2012.Beograd -- Potpredsednik DS Dušan Petrović negirao tvrdnje SNS o njegovom učešću u promeni suvlasništva u "Politici".
Ko su novi kupci "Politike novine i magazini" i kako je prodaja obavljena ne zna ni generalni direktor "Politike a.d." Zefereno Grasi. Moskovska "Ist medija grupa" preuzela je 50 odsto preduzeća "Politika novine i magazini" od... »
Potpredsjednik DS negira sudjelovanje u prodaji "Politike"
Slobodna Evropa sreda, 18. jul 2012.Generalni direktor Politike a.d. Zefereno Grasi izjavio je da ne zna ko su novi kupci Politike novine i magazini (PNM), niti kako je prodaja obavljena. Moskovska “East Media Group” preuzela je 50 posto poduzeća koji je bio u vlasništvu WAZ-a. Prema podacima sa portala Agencije za privredne registre... »
Grasi: Ne znam ko su novi kupci Politike
Beta sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD, 18. jula 2012. (Beta) - Generalni direktor Politike a.d. Zefereno Grasi izjavio je da ne zna ko su novi kupci Politike novine i magazini (PNM), niti kako je prodaja obavljena. Moskovska "Ist medija grupa" (East Media Group) preuzela je 50 odsto preduzeća Politika novine i magazini od... »
Petrović: Neistina je da imam učešće u promeni suvlasnika "Politike"
Blic sreda, 18. jul 2012.Potpredsednik Demokratske stranke Dušan Petrović izjavio je danas da su tvrdnje Srpske napredne stranke o njegovom učešću u promeni suvlasništva u "Politici" "insinuacije" i "potpuna neistina".
"Insinuacije SNS o mom učešću u promeni suvlasništva u novinskoj kući 'Politika a.d.' su potpuna neistina i nije vredno potrošiti nijednu reč na dalji komentar", rekao je Petrović Tanjugu. List "Politika" ima novog vlasnika - 50... »
Miroslav Bogićević: Nisam kupio Politiku
SEEbiz sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD - Vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević izjavio je da nije kupio list "Politika", niti da je na bilo koji način uključen u taj posao.
"Uopšte ne znam odakle nekome ideja da podiže toliku prašinu koristeći moje ime. Ti koji poturaju takve informacije nemaju pravo da maltretiraju ni mene, a ni moju porodicu", rekao je Bogićević za Press. Bogićević je na pitanje... »
Ko je kupio Politiku?
Radio 021 sreda, 18. jul 2012.Vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević izjavio je da nije kupio list "Politika", niti da je na bilo koji način uključen u taj posao. "Uopšte ne znam odakle nekome ideja da podiže toliku prašinu koristeći moje ime. Ti koji poturaju takve informacije nemaju pravo da maltretiraju ni mene, a ni moju... »
Bogićević: Nisam kupio „Politiku”
Politika sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD - Vlasnik „Farmakoma” Miroslav Bogićević izjavio je da nije kupio list „Politika”, niti je na bilo koji način uključen u taj posao. „Uopšte ne znam odakle nekome ideja da podiže toliku prašinu koristeći moje ime. Ti koji poturaju takve informacije nemaju pravo da maltretiraju ni mene, a ni... »
Bogićević: Nisam kupio Politiku
Beta sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD, 18. jula 2012. (Beta) - Vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević demantovao je da je uključen u kupovinu 50 odsto udela "Politike", kao i da je na bilo koji način povezan sa tim poslom. "Uopšte ne znam odakle nekome ideja da podiže toliku prašinu koristeći moje ime. Ti koji poturaju takve... »
„PRAVDA“ SAZNAJE: Đelić u ime DS-a kupio „Politiku“
Pravda sreda, 18. jul 2012.BEOGRAD – Funkcioner Demokratske stranke Božidar Đelić kupio je list „Politika“ uz nagovor čelnih ljudi te stranke radi kontrole najstarijeg lista na Balkanu, saznaje „Pravda“ iz izvora bliskog vrhu DS.
Naime, firma „East Media Group“, koja je kupila „Politiku“, poslovala je već u Srbiji, ali pod imenom „Ekonom: East Media Group“, a čiji je vlasnik bio Đelić. Međutim, zbog sukoba interesa upravljačka prava preneo je u januaru... »
Bogićević: Nisam kupio "Politiku"
S media sreda, 18. jul 2012.Vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević izjavio je da nije kupio list "Politika", niti da je na bilo koji način uključen u taj posao. "Uopšte ne znam odakle nekome ideja da podiže toliku prašinu koristeći moje ime. Ti koji poturaju takve informacije nemaju pravo da maltretiraju ni mene, a ni moju... »
UNS: Zašto je "Politika" prodata "krišom i preko noći"?
Alo sreda, 18. jul 2012.Dnevni list „Politika“ od juče ima novog vlasnika, a 50 odsto kapitala prešlo je u ruke firme „East Media Group“ iz Moskve.
Udruženje novinara Srbije izrazilo je zaprepašćenje zbog saznanja da je „Politika“ „krišom i preko noći“ promenila vlasnika i pozvala premijera i nadležne ministre odlazeće vlade da obaveste javnost o svim okolnostima, kako se... »
Bogićević: Nisam kupio “Politiku”
Telegraf sreda, 18. jul 2012.Vlasnik "Farmakoma" tvrdi da ni na koji način nije uključen u kupovinu najstarijeg srpskog lista
Vlasnik “Farmakoma” Miroslav Bogićević izjavio je da nije kupio list “Politika”, niti da je na bilo koji način uključen u taj posao. - Uopšte ne znam odakle nekome ideja da podiže toliku prašinu koristeći moje ime. Ti koji... »
Bogićević: Nisam kupio Politiku
B92 sreda, 18. jul 2012.Beograd -- Vlasnik "Farmakoma" Miroslav Bogićević izjavio je da nije kupio list "Politika", niti da je na bilo koji način uključen u taj posao.
"Uopšte ne znam odakle nekome ideja da podiže toliku prašinu koristeći moje ime. Ti koji poturaju takve informacije nemaju pravo da maltretiraju ni mene, a ni moju porodicu", rekao je Bogićević za Press. Bogićević je na pitanje... »
Politika dobila novog suvlasnika
Danas sreda, 18. jul 2012.Beograd - Moskovska Ist medija grupa (East Media Group) preuzela je 50 odsto preduzeća Politika novine i magazini od bečkog Ost holdinga, objavljeno je na sajtu Agencije za privredne registre. Prema podacima sa sajta Agencije, promena vlasništva u Politici registrovana je 16. jula. U sastavu... »
DS: Nemamo ništa sa prodajom Politike
Vesti online sreda, 18. jul 2012.Demokratska stranka (DS) osudila je i odbacila današnje tvrdnje Srpske napredne stranke (SNS) i Ujedinjenih regiona Srbije (URS) da DS i njeni funkcioneri stoje iza promene vlasništva novinske kuće "Politika".
URS je danas ocenio da je promena vlasnika novinske kuće "Politika" netransparentna i da je jedan od najtežih udaraca na slobodu medija i za to optužila DS. I SNS je promenu vlasnika "Politike" povezala sa DS i ocenila... »
Komentari na drugim sajtovima
DS: Nemamo ništa sa prodajom Politike
Vesti online6 komentar(a)
"Politika" otišla za 4, 7 miliona evra
Vesti online2 komentar(a)
Afera "Politika"
Vesti online3 komentar(a)
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari