Maradona: Rikelme, izdajniče
Maradona: Rikelme, izdajniče
Mondo četvrtak, 19. jul 2012.Fudbalska legenda Dijego Maradona nazvao je Huana Romana Rikelmea izdajnikom zbog odlaska iz Boke Juniors, čime je obnovio "rat" između njih dvojice koji traje već nekoliko godina.
Maradona je taj izraz koristio u intervjuu lokalnoj radio stanici, siguran da će izazvati bes bivšeg argentinskog reprezentativca. "Ako neko želi da se bori sa Maradonom, to nije važno za mene. Ali, ono što ne možete da uradite... »
Maradona nazvao Rikelmea izdajnikom
Press četvrtak, 19. jul 2012.Fudbalska legenda Dijego Maradona nazvao je Huana Romana Rikelmea izdajnikom zbog odlaska iz Boke Juniors, čime je obnovio "rat" između njih dvojice koji traje već nekoliko godina.
Maradona je taj izraz koristio u intervjuu lokalnoj radio stanici, siguran da će izazvati bes bivšeg argentinskog reprezentativca. - Ako neko želi da se bori sa Maradonom, to nije važno za mene. Ali, ono što ne možete da uradite... »
Maradona nazvao Rikelmea izdajnikom
Blic sport četvrtak, 19. jul 2012.Fudbalska legenda Dijego Maradona nazvao je Huana Romana Rikelmea izdajnikom zbog odlaska iz Boke Juniors, čime je obnovio "rat" između njih dvojice koji traje već nekoliko godina.
Maradona je taj izraz koristio u intervjuu lokalnoj radio stanici, siguran da će izazvati bes bivšeg argentinskog reprezentativca. "Ako neko želi da se bori sa Maradonom, to nije važno za mene. Ali, ono što ne možete da uradite... »
Komentari na drugim sajtovima
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari