Zvezda je već pobeđivala Omoniju VIDEO
Zvezda je već pobeđivala Omoniju VIDEO
S media petak, 20. jul 2012.Crvena zvezda i Omonija iz Nikozije trebalo bi da odmere snage u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ova dva tima sastala su se i u sezoni 2001/02, kada je Zvezda odigrala nerešeno na Kipru - 1:1. U revanšu, na "Marakani", bilo je 2:1 za crveno-bele. Zvezda je povela prelepim golom Lea... »
Robi: "Greši i Pike..."
Sportske.net petak, 20. jul 2012.Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki bio je nezadovoljan načinom na koji su njegovi igrači dozvolili Naftanu da se vrati u igru u prvom meču drugog kola kvalifikacija za LE ali je istakao da ne treba svu krivicu svaljivati na odbranu.
crvenazvezdafk.com Crvena zvezda je u četvrtak u Belorusiji pokazala mustru kako treba, odnosno, kako ne treba igrati u predstojećoj sezoni. Prvo poluvreme crveno-belih bilo je na nivou vrhunskih ekipa ali je opuštanje u drugom... »
Zvezda sačuvala pobedu nad Naftanom u Belorusiji
Glas javnosti petak, 20. jul 2012.VITEBSK - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili suu gostima ekipu Naftana sa 4:3 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Golove za Zvezdu postigli su Filip Kasalica u 9. i 69, kao Luka Milunović u 18. i 34. minutu. Aleksandr Gavrujško postigao je dva gola za Naftan - u 47. iz penala i... »
Prosinečki: Pobeda sa 4:3 nije katastrofa
Sportski žurnal petak, 20. jul 2012.Sjajni u napadu, problematični u odbrani – opšti je utisak posle premijere u kojoj je Crvena zvezda u Vitebsku, ipak, načinila važan korak ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Strateg crveno-belih, Robert Prosinečki, posle pobede 4:3 nad Naftanom ocenio je prvo poluvreme fenomenalni,... »
Milunović za SPORTAL.RS: Ovakav luksuz ne smemo sebi da dozvolimo (VIDEO)
Sportal.rs petak, 20. jul 2012.Luka Milunović, dvostruki strelac za Crvenu zvezdu na prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Naftana (4:3), smatra da je u Belorusiji ostvaren cilj, ali se i slaže sa konstatacijom da je posle ubedljivog vođstva pobeda crveno-belih bila dovedena u pitanje. - Mislim da smo... »
Prosinečki: Ne interesuje me Omonija (VIDEO)
Sportal.rs petak, 20. jul 2012.Ukoliko fudbaleri Crvene zvezde na "Marakani" naredne nedelje potvrde trijumf nad Naftanom, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope će odmeriti snage sa Omonijom. Međutim, trener crveno-belih Robert Prosinečki kaže da je još rano pričati o narednom rivalu. - Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali... »
Prosinečki: Još je rano pričati o Omoniji
Vesti online petak, 20. jul 2012.Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je još rano da se priča o duelu sa kiparskom Omonijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto crveno-belima predstoji revanš utakmica 2. kola protiv beloruskog Naftana.
"Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku. Isključivo razmišljamo o Naftanu. Upozorio sam i igrače da ne razmišljaju o 3. kolu, dok ne završimo posao protiv Belorusa", rekao je... »
Robi: Sada me Omonija ne zanima
RTS petak, 20. jul 2012.Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku. Isključivo razmišljamo o Naftanu. Upozorio sam i igrače da ne razmišljaju o 3. kolu, dok ne završimo posao protiv Belorusa", rekao je Prosinečki posle današnjeg žreba u Nionu.
Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas ga ne zanima ekipa kiparske Omonije, dok njegov tim ne završi posao i eliminiše beloruski Naftan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Crveno-beli su u prvom... »
Prosinečki: Prolazimo Naftan, pa onda mislim o Omoniji
Sportski žurnal petak, 20. jul 2012.Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki saznao je ime potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali smatra da je još uvek rano za priču o tome. Trenutno je ipak jedina tema revanš meč sa beloruskim Naftanom. – Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje... »
Robi: "Omonija? O tom - potom..."
Sportske.net petak, 20. jul 2012.Trener Zvezde kaže da nema svrhe razmišljati o Kipranima dok se ne odradi revanš protiv Naftana.
Prosinečki je upozorio igrače da ne razmišljaju o Omoniji. "Rano je za to, moramo da mislim na revanš protiv Naftana. Ako prođemo igraćemo prvu utakmicu na punoj Marakani, ali do tada, ima vremena. Biće i prilike da razmišljamo o... »
Još je rano pričati o Omoniji
Beta petak, 20. jul 2012.BEOGRAD, 20. jula 2012. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je još rano da se priča o duelu sa kiparskom Omonijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto crveno-belima predstoji revanš utakmica 2. kola protiv beloruskog Naftana. "Čuo sam ime potencijalnog... »
PAVIĆEVIĆ (OMONIJA) ZA TELEGRAF: Nije ni nama drago što idemo na Zvezdu
Telegraf petak, 20. jul 2012.Defanzivac kiparskog vicešampiona i crnogorski reprezentativac zna šta ga očekuje na Marakani, ali upozorava i na navijačku "dobrodošlicu" na Kipru
Momak koji zna šta su Crvena zvezda i Marakana pokušaće da igrače Omonije što bolje pripremi za duel trećeg kola kvalilifkacija za Ligu Evrope. Reprezentativac Crne Gore Savo Pavićević je ovog leta stigao u Omoniju i dobro zna... »
Prosinečki: Rano je za Omoniju
Večernje novosti petak, 20. jul 2012.Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku, rekao je trener Crvene zvezde koji gleda na revanš sa Naftanom
Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki odmah posle žreba je prokomentarisao ime potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i on smatra da je još rano za priču o kiparksoj Omoniji. Trenutno je jedina tema... »
Prosinečki: Omonija me ne zanima
Press petak, 20. jul 2012.Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas ga ne zanima ekipa kiparske Omonije, dok njegov tim ne završi posao i eliminiše beloruski Naftan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
Crveno-beli su u prvom meču protiv Naftana slavili sa 4:3, a sledeće nedelje ih očekuje revanš u Beogradu. Na današnjem žrebu u Nionu odlučeno je da se pobednik tog dvomeča sastane sa Omonijom. - Čuo sam ime potencijalnog rivala,... »
Milunović: Nadam se da se u revanšu nećemo ovako igrati sa živcima navijača Video
Blic sport petak, 20. jul 2012.Luka Milunović je, poput saigrača iz Zvezde, istakao da mu nije jasno šta se desilo posle vođstva od 3:0 na gostovanju Naftanu koji je na kraju prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope izvukao daleko povoljniji poraz - 4:3.
"Sigurno je da ću reći isto što i svi moji drugovi iz ekipe, a to je da su u današnjoj utakmici viđenja dva potpuno različita poluvremena. To nam se umalo obilo o glavu, jer smo mogli da prokockamo sve što smo napravili u... »
Prosinečki: Kakva Omonija, u ovom trenutku me zanima samo Naftan Video
Blic sport petak, 20. jul 2012.Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki saznao je ime potencijalnog rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali smatra da je još uvek rano za priču o tome. Trenutno je jedina tema revanš meč sa beloruskim Naftanom.
"Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku. Isključivo i samo razmišljamo o Naftanu. Upozorio sam i igrače, i rekao im da ne razmišljaju unapred, o trećem kolu, dok ne završimo posao... »
Prosinečki: Omonija me sada ne interesuje
Mondo petak, 20. jul 2012."Isključivo i samo razmišljamo o Naftanu. Upozorio sam i igrače, i rekao im da ne razmišljaju unapred, o trećem kolu, dok ne završimo posao protiv Belorusa", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde posle žreba u Nionu.
Da posle 3:0 nije došlo do 4:3, trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki verovatno bi bez razmišljanja prokomentarisao snagu potencijalnog protivnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ovako, svestan da su... »
Prosinečki: Rano je za Omoniju
B92 petak, 20. jul 2012.Prosinečki
“Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku. Isključivo i samo razmišljamo o Naftanu”, rekao je Prosinečki. “Upozorio sam i igrače, i rekao im da ne razmišljaju unapred, o trećem kolu, dok ne završimo posao protiv Belorusa.... »
LE (žreb): Zvezda protiv "komunista"
Mondo petak, 20. jul 2012.Poput Partizana, i Crvena zvezda dobila je protivnika sa Kipra - Omoniju! U Nionu, ni crveno-beli nisu baš imali sreće... Igraće protiv trećeplasiranog tima kiparskog prvensta.
Na prvi pogled - nije moglo mnogo gore, ali je moglo znatno bolje. Fudbaleri Crvene zvezde i nisu imali sreće na žrebu u Nionu, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope dobili su kiparsku Omoniju. Naravno, do tog dvomeča doći... »
LAZOVIĆ: Svesni smo grešaka i nećemo ih ponoviti
Dnevnik petak, 20. jul 2012.- Verujem da je naše razočarenje posle utakmice pokazatelj da smo svesni grešaka koje smo napravili i da ih nećemo ponavljati, zaključio je Lazović
BEOGRAD: Najbolji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović priznao je da ne može da bude zadovoljan, iako je njegova ekipa u gostima savladala beloruski Naftan sa 4:3, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.... »
Poklon golovi razočarali crveno-bele
Sportske.net petak, 20. jul 2012.Prvotimci Crvene zvezde Darko Lazović i Filip Mladenović razumljivo i nisu preterano zadovoljni uprkos pobedi koju su izvojevali u Belorusiji.
(foto: crvenazvezdafk.com) Utakmica protiv Naftana pokazala je dva lica Crvene zvezde koja je prikazala velike oscilacije u igri. “Ne postoji objašnjenje za pad u igri. Ovo neka nam bude dobra škola za ubuduće i nauk da više sebi... »
Crvena zvezda jedva pobedila Naftan iako je vodila sa 3:0
24 Sata petak, 20. jul 2012.Crvena zvezde jeste trijumfovala (4:3) nad Naftanom u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali se umalo i obrukala.
RAZOČARANJE - Posle vođstva od 3:0 na poluvremenu crveno-beli su dozvolili Belorusima da smanje na 2:3 i uđu u neizvesnu završnicu u kojoj su Beograđani ipak uspeli da meč završe sa golom prednosti pred revanš za šest dana na... »
Lazović: Svi smo s pravom nezadovoljni
Večernje novosti petak, 20. jul 2012.Žao mi je što smo posle odličnog prvog poluvremena dozvolili sebi da u nastavku pružimo onako sramnu igru. Nismo ispoštovali dogovor, kaže prvotimac Zvezde
Najbolji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović priznao je da ne može da bude zadovoljan, iako je njegova ekipa u gostima savladala beloruski Naftan sa 4:3, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. - Utakmica sa... »
Lazović: Škola i nauk za ubuduće
B92 petak, 20. jul 2012.Lazović
"Utakmica sa Naftanom pokazala je mnogo i dobrih i loših strana naše igre. Međutim, postoji nešto što može da ohrabri, a to je da su posle dugo vremena svi u klubu sa pravom nezadovoljni, iako je ostvarena pobeda na gostovanju i to sa četiri postignuta pogotka", naveo... »
Lazović: Opuštanje iz Belorusije nedopustivo
Kurir petak, 20. jul 2012.Verujem da je naše razočarenje posle utakmice pokazatelj da smo svesni grešaka koje smo napravili i da ih nećemo ponavljati", zaključio je Lazović
Najbolji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović priznao je da ne može da bude zadovoljan, iako je njegova ekipa u gostima savladala beloruski Naftan sa 4:3, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. "Utakmica sa... »
LE (žreb): Zvezda opet može na Slovan
Sportal.rs petak, 20. jul 2012.Crvena zvezda je u Belorusiji, protiv Naftana, prešla put od sjaja do očaja. Na kraju pobeda od 4:3 poziva na oprez pred revanš, ali i jasno ističe crveno-bele kao favorite za treću rundu kvalifikacija, za Ligu Evrope. Ukoliko sve bude kao što bi trebalo, izabranici Roberta Prosinečkog, u trećem... »
Lazović: Odlično, pa sramno!
Sportal.rs petak, 20. jul 2012.Najbolji fudbaler Crvene zvezde na meču sa Naftanom bio je Darko Lazović. Bočni ofanzivni vezista asistirao je kod tri pogotka crveno-belih u Vitebsku. - Žao mi je što smo posle odličnog prvog poluvremena dozvolili sebi da u nastavku pružimo onako sramnu igru. Nismo ispoštovali dogovor iz... »
Lazović: Ne postoji objašnjenje za pad u igri, te greške nećemo ponoviti
Blic sport petak, 20. jul 2012.Najbolji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović priznao je da ne može da bude zadovoljan, iako je njegova ekipa u gostima savladala beloruski Naftan sa 4:3, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
"Utakmica sa Naftanom pokazala je mnogo i dobrih i loših strana naše igre. Međutim, postoji nešto što može da ohrabri, a to je da su posle dugo vremena svi u klubu sa pravom nezadovoljni, iako je ostvarena pobeda na gostovanju i... »
Lazović: Greške se neće ponoviti
RTS petak, 20. jul 2012.Žao mi je što smo posle odličnog prvog poluvremena dozvolili sebi da u nastavku pružimo onako sramnu igru. Verujem da je naše razočarenje posle utakmice pokazatelj da smo svesni grešaka koje smo napravili i da ih nećemo ponavljati, rekao je fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović posle utakmice sa Naftanom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Najbolji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović priznao je da ne može da bude zadovoljan, iako je njegova ekipa u gostima savladala beloruski Naftan sa 4:3, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. "Utakmica sa... »
Lazović: Nećemo ponoviti sramno poluvreme
Press petak, 20. jul 2012.Najbolji fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović priznao je da ne može da bude zadovoljan, iako je njegova ekipa u gostima savladala beloruski Naftan sa 4:3, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.
- Utakmica sa Naftanom pokazala je mnogo i dobrih i loših strana naše igre. Međutim, postoji nešto što može da ohrabri, a to je da su posle dugo vremena svi u klubu sa pravom nezadovoljni, iako je ostvarena pobeda na gostovanju i... »
Milunović: Opomena za budućnost
B92 petak, 20. jul 2012.Milunović
“Sigurno je da ću reći isto što i svi moji drugovi iz ekipe, a to je da su u današnjoj utakmici viđenja dva potpuno različita poluvremena”, rekao je Milunović. “To nam se umalo obilo o glavu, jer smo mogli da prokockamo sve što smo napravili u odličnom prvom delu... »
Pobeda, uz opomenu
Sportske.net petak, 20. jul 2012.Svaka pobeda je veliki korak ka narednom kolu, pa sa te strane Zvezda može da bude zadovoljna. Međutim, od drugog poluvremena boli glava...
crvenazvezdafk.com Prosinečku je najavio analizu onoga što se desilo u drugom poluvremenu, a neverovatan pad u igri je opomena pred ono što sledi. "Nema zadovoljstva, vodili smo sa 3:0 na poluvremenu", rekao je natmureni trener... »
Zagorčić: Nemam šta da zamerim igračima
Press petak, 20. jul 2012.Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je posle utakmice protiv litvanskog predstavnika Suduve da nema šta da zameri igračima, bez obzira što nije izboren povoljan rezultat za mirniji put na revanš.
Vojvodina je na domaćem terenu u Novom Sadu igrala protiv Suduve nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. - Prvo poluvreme smo potpuno protraćili u neagresivnoj igri, totalno suprotno onoj koju smo sve... »
Zvezda jedva izbegla bruku
Kurir petak, 20. jul 2012.Crveno-beli na poluvremenu vodili 3:0 protiv Naftana, da bi do kraja jedva sačuvali pobedu na gostovanju u Vitebsku
Smeju se, a plakali bi. Fudbaleri Crvene zvezde danas su već mogli da očekuju rivala u nastavku kvalifikacija za Ligu Evrope. Umesto toga, moraće da strepe i u revanšu protiv inače prosečne ekipe Naftana, pošto su na gostovanju u... »
Prosinečki: Odlično, pa nedopustivo!
Vesti online petak, 20. jul 2012.Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki pohvalio je danas igru svojih fudbalera posle pobede od 4:3 nad Naftanom, ali je rekao da je posle odličnog prvog poluvremena, ekipa igrala nedopustivo u drugom delu.
"Ovo je bila neverovatna utakmica, sa dva potpuno različita poluvremena. U prvih 45 minuta sam bio oduševljen igrom koju smo prikazali, i dugo nisam video tako dobro izdanje mojih igrača", rekao je Prosinečki u Vitebsku posle... »
Uvod za pamćenje, nastavak za zaborav
Danas petak, 20. jul 2012.Crvena zvezda uz velike oscilacije u igri savladala u Belorusiji domaći Naftan u prvom meču 2. kola kvalifikacija Lige Evrope
Beograd - Fudbaleri Crvene zvezde otpočeli su pobedom u gostima nastup na međunarodnoj sceni ove sezone u prvom meču 2. kola kvalifikacija Lige Evrope, ali daleko od toga da trijumf nad Naftanom od 4:3 (3:0) u Belorusiju sme da... »
Robi: Drugo poluvreme ne sme da nam se ponovi
Večernje novosti petak, 20. jul 2012.U revanšu moramo da odigramo konstantno, bez oscilacija, i da ritam i igru iz prvog poluvremena sa današnjeg susreta na „Marakani“ održimo tokom celog meča – kaže trener Zvezde
Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle pobede protiv beloruskog Naftana u Vitebsku da je odigrana neverovatna utakmica sa dva potopuno različita poluvremena. Crveno-beli su slavili rezultatom 4:3, u prvom... »
Prosinečki: Neverovatna utakmica
Press petak, 20. jul 2012.Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki pohvalio je danas igru svojih fudbalera posle pobede od 4:3 nad Naftanom, ali je rekao da je nedopustivo da se nastupa kao što je bilo u drugom poluvremenu.
- Ovo je bila neverovatna utakmica, sa dva potpuno različita poluvremena. U prvih 45 minuta sam bio oduševljen igrom koju smo prikazali, i dugo nisam video tako dobro izdanje mojih igrača - rekao je Prosinečki novinarima u... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari