EU spremna da evakuiše svoje državljane iz Sirije

24 Sata utorak, 24. jul 2012.  
Evropska unija je spremna da evakuiše svoje državljane iz Sirije preko teritorije Kipra ako to bude neophodno i u skladu s tim pažljivo prati situaciju, saopštili su zvaničnici Unije.
"Mi smo spremni za najgore", izjavila je ministar unutrašnjih poslova Kipra Eleni Mavrou, čija zemlja trenutno predsedava EU, prenosi AFP. Ona je dodala da EU priprema sistem za pomoć pri evakuisanju Evropljana kao i državljana... »

RTV utorak, 24. jul 2012.  
BRISEL - Evropska unija je spremna da evakuiše svoje državljane iz Sirije preko teritorije Kipra ako to bude neophodno i u skladu s tim pažljivo prati situaciju, saopštili su zvaničnici Unije.
"Mi smo spremni za najgore", izjavila je ministar unutrašnjih poslova Kipra Eleni Mavrou, čija zemlja trenutno predsedava EU, prenosi AFP. Ona je dodala da EU priprema sistem za pomoć pri evakuisanju Evropljana kao i državljana... »

Spremni za evakuaciju Evropljana iz Sirije

Radio 021 utorak, 24. jul 2012.  
EU je spremna da evakuiše svoje državljane iz Sirije preko teritorije Kipra ako to bude neophodno i pažljivo prati situaciju, saopštili su zvaničnici Unije. "Mi smo spremni za najgore", izjavila je ministarka unutrašnjih poslova Kipra Eleni Mavrou, čija zemlja trenutno predsedava EU. Ona je dodala... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.