Hemijsko oružje duž granice Sirije?

Hemijsko oružje duž granice Sirije?

Radio 021 utorak, 24. jul 2012.  
Sirijska vlada premestila je hemijsko oružje na aerodrome na granicama, tvrdi Sirijska oslobodilačka armija. Ovo upozorenje stiglo je svega dan pošto je režim upozorio da bi mogao upotrebiti hemijsko oružje u slučaju strane vojne intervencije. "Mi u združenoj komandi Sirijske oslobodilačke armije... »

Asad premestio hemijsko oružje na granicu

Večernje novosti utorak, 24. jul 2012.  
Sirijska vlada je premestila hemijsko oružje na aerodrome na granicama, saopštila je danas Sirijska oslobodilačka armija, dan pošto je režim upozorio da bi mogao upotrebiti hemijsko oružje u slučaju strane vojne intervencije
DAMASK - Sirijska vlada je premestila hemijsko oružje na aerodrome na granicama, saopštila je danas Sirijska oslobodilačka armija, dan pošto je režim upozorio da bi mogao upotrebiti hemijsko oružje u slučaju strane vojne... »

Pobunjenici: Asad premestio hemijsko oružje na granicu

Blic utorak, 24. jul 2012.  
DAMASK - Sirijska vlada je premestila hemijsko oružje na aerodrome na granicama, saopštila je danas Slobodna sirijska vojska, dan pošto je režim upozorio da bi mogao upotrebiti hemijsko oružje u slučaju strane vojne intervencije.
“Mi u združenoj komandi Slobodne sirijske vojske vrlo dobro znamo lokacije i pozicije tog oružja. Mi, takođe, objavljujemo da je Asad premestio deo tog oružja i opreme za mešanje hemijskih komponenti na aerodrome na granici”,... »

Asad premestio hemijsko oružje na granicu: Preti katastrofa?

S media utorak, 24. jul 2012.  
Sirijska vlada je premestila hemijsko oružje na aerodrome na granicama, saopštila je danas Sirijska oslobodilačka armija, dan pošto je režim upozorio da bi mogao upotrebiti hemijsko oružje u slučaju strane vojne intervencije. "Mi u združenoj komandi Sirijske oslobodilačke armije vrlo dobro znamo... »

Pobunjenici: Asad premestio hemijsko oružje na granicu

Dnevnik utorak, 24. jul 2012.  
DAMASK- Sirijska vlada je premestila hemijsko oružje na aerodrome na granicama, saopštila je danas Sirijska oslobodilačka armija, dan pošto je režim upozorio da bi mogao upotrebiti hemijsko oružje u slučaju strane vojne intervencije.
"Mi u združenoj komandi Sirijske oslobodilačke armije vrlo dobro znamo lokacije i pozicije tog oružja. Mi, takođe, objavljujemo da je Asad premestio deo tog oružja i opreme za mešanje hemijskih komponenti na aerodrome na... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.