Sibil Šepard se udaje za Srbina

B92 utorak, 24. jul 2012.  
B92: Sibil Šepard se udaje za Srbina
Glumica Sibil Šepard (62) odlučila je da se uda po treći put, a njen novi verenik je srpski psiholog Andrej Nikolajević.
Čuvena holivudska zvezda, poznata našoj publici po seriji „Slučajni partneri“ bila je udata za Dejvida Forda i Brusa Openhajma i ima troje dece iz ta dva braka. Kaže da se i sama iznenadila što će ponovo stati na „ludi kamen“.... »

Večernje novosti utorak, 24. jul 2012.  
Glumica Sibil Šepard (62) verila se za svog dečka Andreja Nikolajevića. To će joj bit treći brak, a iz predhodna dva ima troje dece
NjUJORK - Glumica Sibil Šepard verila se za svog dečka Andreja Nikolajevića, prenosi AP. Vesti o veridbi Šepardove (62) i nekadašnjeg draguljara koji je kasnije postao psiholog prvi je objavio ''Njujork dejli njuz''. "Mislila sam... »

Sibil Šepard udaje se za Srbina

Story utorak, 24. jul 2012.  
Čuvena američka glumica Sibil Šepard verila se sa srpskim psihologom Andrejem Nikolajevićem.
Sibil Šepard bila je modna ikona za vreme šezdesetih gdina, iza sebe ima dva braka i troje dece, a iako je govorila da se više neće udavati, čuvena glumica odlučila je da još jednom uplovi u bračnu zajednicu. - Verena sam. On je... »

Sibil Šepard srpska snajka

Kurir utorak, 24. jul 2012.  
Glumica se verila za srpskog psihologa, i ovo će biti nje treći brak a prethodno je bila udata za Dejvida Forda i Brusa Openhejma i ima troje dece iz tih brakova
NJUJORK - Glumica Sibil Šepard verila se za svog dečka Andreja Nikolajevića. Vesti o veridbi Šepardove (62) i nekadašnjeg draguljara koji je kasnije postao psiholog prvi je objavio ''Njujork dejli njuz''. "Verena sam. On je... »

Sibil Šepard se verila sa Srbinom

Mondo utorak, 24. jul 2012.  
Glumica je saopštila da se verila sa Srbinom Andrejem Nikolajevićem.
AP Sibil Šepard (62), iza sebe ima dva braka i troje dece, a iako je izjavila da se više nikad neće udavati, psiholog srpskog porekla je uspeo da je ubedi da i treći put stane na "ludi kamen". "Verila sam se. On je nekad bio... »

Sibil Šepard udaje se po treći put

Kurir utorak, 24. jul 2012.  
Glumica je prethodno bila udata za Dejvida Forda i Brusa Openhejma i ima troje dece iz tih brakova
NJUJORK - Glumica Sibil Šepard verila se za svog dečka Anedreja Nikolajevića. Vesti o veridbi Šepardove (62) i nekadašnjeg draguljara koji je kasnije postao psiholog prvi je objavio ''Njujork dejli njuz''. Šepardova je prethodno... »

Udaje se Sibil Šepard

Press utorak, 24. jul 2012.  
Glumica Sibil Šepard verila se za svog dečka Anedreja Nikolajevića, prenosi AP
Šepardova je prethodno bila udata za Dejvida Forda i Brusa Openhejma i ima troje dece iz tih brakova. U intervjuu u martu 2012. koji je dala AP-u Šepardova je potvrdila da ima dečka i rekla da oni žele "da ostanu van očiju... »

Sibil Šepard udaje se po treći put

Glas javnosti utorak, 24. jul 2012.  
NJUJORK - Glumica Sibil Šepard verila se za svog dečka Anedreja Nikolajevića. Vesti o veridbi Šepardove (62) i nekadašnjeg draguljara koji je kasnije postao psiholog prvi je objavio ''Njujork dejli njuz''. Šepardova je prethodno bila udata za Dejvida Forda i Brusa Openhejma i ima troje dece iz tih... »

Sibil Šepard se udaje za srpskog psihologa

Blic utorak, 24. jul 2012.  
Iako iza sebe ima dva braka i troje dece, glumica Sibil Šepard (62) odlučila je da još jednom stane na "ludi kamen", i to sa srpskim psihologom Andrejem Nikolajevićem.
Holivudska zvezda koja je bila u vezi sa Elvisom Prislijem, najavila je svoj treći brak. - Verena sam. On je nekada bio draguljar, a sada radi kao psiholog. Srbin je. Zaprosio me je na kolenima i bilo je veoma romantično. Nisam... »

Komentari

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2013 Netmark d.o.o.