Šekarić: Veliki uspeh Zlatića i Arunovićeve
Šekarić: Veliki uspeh Zlatića i Arunovićeve
Blic sport nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije u streljaštvu Jasna Šekarić rekla je da su Andrija Zlatić i Zorana Arunović ostvarili odlične rezultate prvih dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu.
"Lepo je krenulo. Zlatić je ostvario fantastičan uspeh. On je pokazao i dokazao svoju vrednost. Isto tako i Zorana danas. Bobana (Veličković) je možda imala malo slabiji rezultat. Ipak je ovo vreme kada se oseća pritisak.... »
Arunović: Nisam razočarana, ispunila sam cilj da uđem u finale
Telegraf nedelja, 29. jul 2012.- Slagala bih kada bih rekla da sam potpuno zadovoljna, ali da mi je neko ovo jutros ponudio, bila bih prezadovoljna - rekla je srpska strelkinja
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović izjavila je da nije previše razočarana zbog osvojenog sedmog mesta u finalu gađanja vazdušnim pištoljem na Olimpijskim igrama u Londonu. - Slagala bih kada bih rekla da sam... »
Arunović: Podlegla sam pritisku, nisam zadovoljna
24 Sata nedelja, 29. jul 2012.Srpska strelkinja Zorana Arunović rekla je posle današnjeg osvajanja sedmog mesta vazdušnim pištoljem na Olimpijskim igrama u Londonu da je u finalu podlegla pritisku i da nije potpuno zadovoljna svojim učešćem u toj disciplini.
- Cilj mi je bio da vazdušnim pištoljem uđem u finale, ali kada se tamo već plasirate onda je sve moguće. U finalu sam podlegla pritisku jer je atmosfera bila mnogo vrelija nego na kvalifikacijama i tek od petog metka sam uspela... »
Šekarićeva: Odlični Zlatić i Arunovićeva
Kurir nedelja, 29. jul 2012.Današnje finale je bilo teško, trebalo je 385 krugova, što je najviše od svih Olimpijskih igara na kojima sam ja bila", kazala je Šekarićeva
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Jasna Šekarić rekla je da su Andrija Zlatić i Zorana Arunović ostvarili odlične rezultate prvih dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu. "Lepo je krenulo. Zlatić je ostvario... »
Arunovićeva ostala bez medalje
Danas nedelja, 29. jul 2012.Srpska reprezentativka u finalu discipline vazdušni pištolj 10 metara zauzela sedmo mesto
Zorana Arunović nažalost nije uspela da se domogne medalje u disciplini vazdušni pištolj 10 metara. Iako su se svi u olimpijskom timu Srbije potajno nadali da bi upravo Arunovićeva mogla da upali 100. svećicu na prazničnoj torti,... »
Zorana Arunović sedma u finalu
Novi magazin nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas pretposlednje, sedmo mesto u finalu gađanja vazdušnim pištoljem na Olimpijskim igrama u Londonu.
Arunovićeva je iz kvalifikacija prošla kao peta sa 385 pogođenih krugova, u finalu je osvojila 98,5 i ukupno imala 483,5. Zlatnu medalju osvojila je Kineskinja Venćun Guo sa 488,1 poenom, srebrnu Francuskinja Selin Gobervil sa... »
Šekarić: Veliki uspeh Andrije i Zorane
Sportski žurnal nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije Jasna Šekarić rekla je da su Andrija Zlatić i Zorana Arunović ostvarili odlične rezultate prvih dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu. – Lepo je krenulo. Zlatić je ostvario fantastičan uspeh. On je pokazao i dokazao svoju vrednost. Isto tako i Zorana danas. Bobana... »
Arunović: Podlegla sam pritisku
Sportal.rs nedelja, 29. jul 2012.Zorana Arunović nije uspela da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, što je obrazložila pritisku kojem je podlegla. U finalu discipline vazdušni pištolj 10 metara bila je sedma. - Cilj je bio da uđem u finale, ali kada se tamo već plasirate onda je sve moguće. U finalu sam podlegla... »
OI: Arunović sedma u finalu
Radio 021 nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović zauzela je sedmo mesto u finalu Olimpijskih igara u disciplini vazdušni pištolj, dok je Bobana Veličković bila 22. u kvalifikacijama. Arunovićeva je finalnom okršaju zabeležila rezultat od 483,5 krugova. Zlatna medalja pripala je Kineskinji... »
Arunović sedma u finalu
Sportske.net nedelja, 29. jul 2012.Zorana Arunović nije uspela da osvoji odličje na debitantskom nastupu na Olimpijskim Igrama u disciplini 10 metara vazdušni pištolj.
beta Kao i u kvalifikacionoj rundi, Zorana Arunović je loše startovala u finalu u koje je ušla sa petim rezultatom. U prvoj seriji Zorana je ostvarila rezultat od 9.8, u naredna tri kruga nije uspevala da premaši 'desetku'. Sa... »
Srpska štafeta bez finala, ali sa novim državnim rekordom
S media nedelja, 29. jul 2012.Plivačka štafeta Srbije na 4 x 100 metara slobodnim stilom nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u Londonu.
Ivan Lenđer, Velimir Stjepanović, Radovan Siljevski i Milorad Čavić osvojili su 13. mesto u konkurenciji 15 reprezentacija. Prva štafeta Srbije u istoriji ostvarila je vreme 3:18.79, a iako joj je finale izmaklo za tri sekunde,... »
Arunovićeva sedma u finalu
Telegraf nedelja, 29. jul 2012.Zlatna medalja pripala je Kineskinji Venjun Guo (488,1), srebro je u raspucavanju osvojila Francuskinja Seling Žobervil, a bronza je pripala Ukrajini Aleni Kostevič
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je pretposlednje sedmo mesto u finalu gađanja vazdušnim pištoljem na Olimpijskim igrama u Londonu. Arunovićeva je finalnom okršaju zabeležila rezultat od 483,5... »
Arunović sedma u finalu gađanja vazdušnim pištoljem
Blic sport nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je pretposlednje, sedmo mesto u finalu gađanja vazdušnim pištoljem u Londonu.
Arunovićeva (483,5 krugova) je posle 9,8 u prvoj seriji u naredne dve sa 9,3 i 9,4 krugova udaljila sebe od borbe za medalje. Sa sjajnih 10,3 i 10,0 u sledeće dve serije, Zorana se držala čas na petom, čas na šestom mestu, ali je... »
Arunović: Želela sam medalju, kvalifikacije su izvukle svu snagu iz mene
Blic sport nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović izjavila je da je njen cilj bio plasman u finale takmičenja u disciplini vazdušni pištolj 10 metara, ali da je želela da osvoji medalju.
"Ja sam ovde želela medalju, ali je primarni cilj ispunjen, a to je finale", istakla je Arunović. "Kada bih rekla da sam potpuno zadovoljna, slagala bih. Da mi je ovo jutros neko ponudio bila bih prezadovoljna", rekla je Arunović... »
Arunović: Potrošila sam se u kvalifikacijama
Kurir nedelja, 29. jul 2012.Kada bih rekla da sam potpuno zadovoljna, slagala bih. Da mi je ovo jutros neko ponudio bila bih prezadovoljna, rekla je Arunović
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović izjavila je da je njen cilj bio plasman u finale takmičenja u disciplini vazdušni pištolj 10 metara, ali da je želela da osvoji medalju. "Ja sam ovde želela medalju, ali je... »
Kurir nedelja, 29. jul 2012.Arunovićeva je iz kvalifikacija prošla kao peta sa 385 pogođenih krugova, u finalu je osvojila 98,5 i ukupno imala 483,5
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović zauzela je sedmo mesto na Olimpijskim igarama u disciplini vazdušni pištolj, sa 483.5 krugovadok je Bobana Veličković bila 22. u kvalifikacijama. Arunovićeva je iz... »
OI: Arunović sedma u gađanju vazdušnim pištoljem
Vesti online nedelja, 29. jul 2012.Srpska strelkinja Zorana Arunović zauzela je danas sedmo mesto u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara na Olimpijskim igrama u Londonu.
Arunovićeva je iz kvalifikacija prošla kao peta sa 385 pogodjenih krugova, u finalu je osvojila 98,5 i ukupno imala 483,5. Zlatnu medalju osvojila je Kineskinja Venćun Guo sa 488,1 poenom, srebrnu Francuskinja Selin Gobervil sa... »
STRELJAŠTVO: Zorana Arunović sedma
Mondo nedelja, 29. jul 2012.Srpska reprezentativka u finalu discipline vazdušni pištolj 10 metara osvojila sedmo mesto i ostala bez olimpijske medalje. U kvalifikacijama zauzela petu poziciju.
Zorana Arunović nije uspela da osvoji drugu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Londonu. Ona je u finalu discipline vazdušni pištolj 10 metara zauzela sedmo mesto sa ukupno 483.5 krugova. Srpska reprezentativka je najbolji... »
OI: Arunovićeva bez medalje, sedma u finalu
Sportal.rs nedelja, 29. jul 2012.Zorana Arunović na debitantskom nastupu na Olimpijskim igrama nije uspela da "upuca" medalju, u finalnoj seriji je zauzela sedmo mesto sa 483,5 krugova u disciplini vazdušni pištolj 10 metara. Zorana je prvoj finalnoj seriji pogodila 9.8, a u drugoj 9.3 i zauzima peto mesto sa 404.1 kruga, dok je u... »
Glas javnosti nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović zauzela je sedmo mesto na Olimpijskim igaramau disciplini vazdušni pištolj, sa 483.5 krugovadok je Bobana Veličković bila 22. u kvalifikacijama. Arunovićeva je iz kvalifikacija prošla kao peta sa 385 pogođenih krugova, u finalu je osvojila 98,5 i... »
Ništa od nove medalje: Arunović ostala bez odličja
S media nedelja, 29. jul 2012.Bobana Veličković zauzela je 22 poziciju i nije uspela da se plasira u finale, a u finalu je stala i Zorana Arunović.
Zorana Arunović je izborila plasman u finale Olimpijskih igara u disciplini vazdušni pištoj 10 metara, ali se takmičenje završila na sedmom mestu. Arunović je u kvalifikacijama zauzela peto mesto sa 385 krugova, a u završnici je... »
OI: Zorana Arunović u finalu u gađanju vazdušnim pištoljem
24 Sata nedelja, 29. jul 2012.Zorana Arnautović izborila je plasman u finale u gađanju vazdušnim pištoljem. Plivač Radovan Siljevski bez polufinala u trci 200 metara slobodno.
11.10 - Zorana u finalu discipline vazdušni pištolj Priliku da donese Srbiji 100. medalju na Olimpijskim igrama, pre svih, danas ima Zorana Arunović koja je jutros u kvalifikacijama izborila plasman u finale, koje počinje u 12.45... »
Kurir nedelja, 29. jul 2012.Bobana Veličković bial 22. u kvalifikacijama
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović zauzela je sedmo mesto na Olimpijskim igarama u disciplini vazdušni pištolj, sa 483.5 krugovadok je Bobana Veličković bila 22. u kvalifikacijama. Prvu medalju za Srbiju na Igrama u Londonu osvojio je upravo strelac... »
Arunovićrva osma posle pola finala
Glas javnosti nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović zauzela je mesto na Olimpijskim igarama u disciplini vazdušni pištolj, dok je Bobana Veličković bila 22. u kvalifikacijama. Posle pet serija i polovine gađanja u finalu Arunovićeva je na osmoj poziciji, iako je posle kvalifikacija imala peti... »
OI: Arunović u finalu
Radio 021 nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović plasirala se danas u finale Olimpijskih igara u disciplini vazdušni pištolj, dok je Bobana Veličković bila 22. u kvalifikacijama. Finale je u 12.45, a za medalju će se boriti osam najboljih od 49 takmičarki iz kvalifikacija. Arunovićeva je bila... »
Nova šansa za medalju: Arunović u finalu
S media nedelja, 29. jul 2012.Bobana Veličković zauzela je 22 poziciju i nije uspela da se plasira u finale.
Zorana Arunović je izborila plasman u finale Olimpijskih igara u disciplini vazdušni pištoj 10 metara. Arunović je u kvalifikacijama zauzela peto mesto sa 385 krugova. U kvalifikacijama najbolja je bila Kineskinja Guo Venđun sa... »
Zorana Arunović u finalu sa petog mesta
Sportski žurnal nedelja, 29. jul 2012.Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović plasirala se u finale Olimpijskih igara u disciplini vazdušni pištolj, dok je Bobana Veličković bila 22. u kvalifikacijama. Finale je u 12,45 časova, a za medalju će se boriti osam najboljih od 49 takmičarki iz kvalifikacija. Arunovićeva je bila... »
Ljubi majka Andriju zlatnog
Kurir nedelja, 29. jul 2012.Otac Pavle i majka Milesa u Užicu nisu gubili nadu u medalju čak ni kad je Andrija Zlatić u finalnoj seriji pao na šesto mesto
UŽICE - Raspremaju vitrinu za olimpijsku medalju! Kuća Zlatića u užičkom naselju Krčagovo juče oko 17 - baš u trenutku kad je Andrija u Londonu ispalio poslednji hitac u metu - samo što nije eksplodirala! Andrija Zlatić osvojio... »
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari