Hiljadu novih .срб domena za dva dana
Hiljadu novih .срб domena za dva dana
Mikro Vesti utorak, 31. jul 2012.Kako to obično biva u Srbiji, brojni korisnici .rs domena su se tek pred sam kraj isticanja roka za pravo preče registracije .срб domena, odlučili da zauzmu i ćirilički naziv svog domena. Tako je samo 26. i 27. jula registrovano skoro 1.000 .срб domena i sada ih ima preko 5.000. Registar... »
Preko 5.000 .СРБ domena
IT svet utorak, 31. jul 2012.Kako to obično biva u Srbiji, pred sam kraj isticanja roka za pravo preče registracije .СРБ domena, sve više korisnika .RS domena se odlučuje da zauzme i pandan naziva svog domena na ćirilici. Tako je samo 26. i 27. jula registrovano skoro 1.000 .СРБ domena i danas ih ima već preko 5.000. Registar... »
Linkuj kao što govoriš!
IT box utorak, 31. jul 2012.Kako to obično biva u Srbiji, pred sam kraj isticanja roka za pravo preče registracije .СРБ domena, sve više korisnika .RS domena se odlučuje da zauzme i pandan naziva svog domena na ćirilici. Tako je samo 26. i 27. jula registrovano skoro 1.000 .СРБ domena i danas ih ima već preko 5.000. Registar... »
5.000 .СРБ domena – za dva dana skoro 1.000 novih
Personal magazin utorak, 31. jul 2012.Kako to obično biva u Srbiji, pred sam kraj isticanja roka za pravo preče registracije .СРБ domena, sve više korisnika .RS domena se odlučuje da zauzme i pandan naziva svog domena na ćirilici. Tako je samo 26. i 27. jula registrovano skoro 1.000 .СРБ domena i danas ih ima već preko 5.000. Registar... »
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari