Zlatić šesti u finalu malokalibarskim pištoljem

Olimpijada2012.info nedelja, 5. avgust 2012.  
Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić plasirao se danas na Olimpijskim igrama u Londonu na šesto mesto takmičenja u gadjanju iz malokalibarskog pištolja na 50 metara. Zlatić je iz kvalifikacija izašao kao treći, sa 564 kruga, a posle finala ukupno je imao 655,9. Zlatnu medalju osvojio... »

OI deveti dan: Novak bez medalje, Zlatić 6, kraj za Topića i odbojkašice

Večernje novosti nedelja, 5. avgust 2012.  
Đoković izgubio od Del Potra sa 2:0. Subotićeva 71. u maratonu, Jevtićeva nije završila trku. Terzićeve izabranice izgubile od Brazila sa 3:0
Devetog dana takmičenja na Olimpijskim igrama Srbija je imala predstavnike u četiri sporta - streljaštvu, atletici, odbojci i tenisu. Dešavanja iz Londona pratite zajedno sa nama iz minuta u minut... 00.14 ODBOJKAŠICE POSLEDNjE... »

Utučeni Đoković: Nije mi bilo suđeno

S media nedelja, 5. avgust 2012.  
Novak Đoković nije odbranio bronzanu medalju iz Pekinga, a posle meča bio je vidno utučen.
Neposredno po završetku susreta, Đoković je dao kratku izjavu za Radio-televiziju Srbije, rekavši da mu možda nije bilo suđeno da danas osvoji medalju. - Del Potro je pogodio puno linija, ne znam da li su to nesrećne situacije... »

Đoković: Nadam se da ću iz ovoga izaći jači

Vesti online nedelja, 5. avgust 2012.  
Teniski reprezentativac Srbije Novak Đoković rekao je da se nada da će posle poraza od Argentinca Huana Martina Del Potra u meču za bronzanu medalju na OI u Londonu, biti jači i još dugo igrati na vrhunskom nivou.
"Svi imaju istu sezonu, to nije obrazloženje. Prošle godine sam igrao fenomenalno, izgubio jedan meč u šest meseci, a ove opet igrao dosta dobro. Očekivanja su bila veća, s obzirom na rezultate u 2011. godini. Sport je čudo i... »

Dragutin Topić nije prošao kvalifikacije u skoku u vis

Atletičar Srbije Dragutin Topić završio je danas u kvalifikacijama takmičenje u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Londonu. Topić nije uspeo da preskoči početnu visinu od 2,16 metara, pošto je tri puta rušio letvicu. U ovoj disciplini u kvalifikacijama je učestvovalo 35 takmičara. vmi/aza Izvor :... »

OI: Kraj za Topića

Sportal.rs nedelja, 5. avgust 2012.  
Od izveštača iz Londona - Dragutin Topić završio je Olimpijske igre u kvalifikacijama, pošto je tri puta rušio letvicu na početnoj visini 2,16 metara. Norma za ulazak u finale skoka u vis iznosila je 2,32 metra, dok je najbolji rezultat srpskog veterana ove godine bio 2,28 metara. Topiću su ovo... »

Topić stao već na startu!

Sportske.net nedelja, 5. avgust 2012.  
Najstariji reprezentativac Srbije na OI u Londonu Dragutin Topić nije večeras uspeo da u kvalifikacijama u skoku u vis ostvari značajniji rezultat.
Iako je na Olimpijske igre stigao zahvaljujući rezultatu 2.28 metara, 41-godišnji Dragutin Topić večeras u Londonu nije uspeo da preskoči ni prvu prepreku, u visini 2 metra i 16 centimetara. Srpski reprezentativac je tri puta... »

Topić rušio lestvicu

Naš atletičar ostao je bez finala na OI.
Dragutin Topić završio je danas u kvalifikacijama takmičenje u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Londonu. Topić nije uspeo da preskoči početnu visinu od 2,16 metara. Sva tri puta naš atletičar je rušio letvicu. U ovoj disciplini u kvalifikacijama je učestvovalo 35... »

Topić bez finala

Novi magazin nedelja, 5. avgust 2012.  
Srpski atletičar Dragutin Topić nije uspeo u nedelju da se plasira u finale takmičenja u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Londonu.
Topić nije uspeo da preskoči početnu visinu od 2,16 metara, pošto je tri puta rušio letvicu. U ovoj disciplini u kvalifikacijama je učestvovalo 35 takmičara. autor: IJ izvor: Beta/Novi... »

Dragutin Topić nije prošao kvalifikacije u skoku u vis

Kurir nedelja, 5. avgust 2012.  
Topić sva tri puta srušio lestvicu na 2,16 metara
Atletičar Srbije Dragutin Topić završio je danas u kvalifikacijama takmičenje u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Londonu. Topić nije uspeo da preskoči početnu visinu od 2,16 metara, pošto je tri puta rušio letvicu. U ovoj disciplini u kvalifikacijama je učestvovalo... »

ATLETIKA: Kraj za Dragutina Topića

Mondo nedelja, 5. avgust 2012.  
Iskusni srpski skakač u vis sva tri puta srušio letvicu već na prvoj visini (2,16) i završio svoje šesto učešće na olimpijskim igrama.
Kao i njegova supruga Biljana u troskoku, i Dragutin Topić je takmičenje na Olimpijskim igrama u Londonu završio u kvalifikacijama. Najstariji učesnik, 41-godišnji Beograđanin nijednom nije preskočio letvicu. Tri puta ju je rušio... »

Španović: Spremna sam za Olimpijske igre

Reprezentativka Srbije Ivana Španović rekla je danas da je maksimalno spremna za Olimpijske igre u Londonu gde će se takmičiti u skoku u dalj.
"Svesna sam kvaliteta takmičenja na koje odlazim. U Londonu predstavljamo i sebe i naciju, a meni su ovo druge Olimpijske igre. Maksimalno sam spremna za takmičenje i nestrpljivo čekam početak", rekla je Španović na beogradskom... »

Đoković ostao bez bronze

Radio 021 nedelja, 5. avgust 2012.  
Teniski reprezentativac Srbije Novak Đoković nije u nedelju uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u meču za treće mesto izgubio od Argentinca Huana Martina Del Potra sa 0:2 (5:7, 4:6). Đoković tako nije uspeo da odbrani bronzanu medalju koju je osvojio na Igrama u... »

Rukometaši i odbojkaši za plasman u četvrtfinale

Nakon uspeha protiv Južne Koreje, izabranicima Veselina Vukovića potrebna je još jedna pobeda za siguran prolaz u nokaut fazu takmičenja
Desetog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu, u ponedeljak, Srbija će imati predstavnike u šest sportova - streljaštvu, rukometu, kajaku, odbojci, atletici i vaterpolu. Po običaju, prvi na borilišta izlazi... »

Mandić: Predstavljamo Srbiju što dodatno motiviše

Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić rekla je danas da to što će se na Olimpijskim igrama u Londonu boriti za svoju zemlju, takmičarima daje dodatnu motivaciju.
"Došao je i taj dan. Svesni smo da smo mladi i da smo sportisti u razvoju. Svako od nas je dao 100 odsto tokom priprema, fizički i psihički, a sada hoćemo to da prenesemo na borilište. Nema pritiska, svi radimo za Srbiju i to nam... »

OI: Nole izgubio u meču za bronzu

24 Sata nedelja, 5. avgust 2012.  
Srbija danas, devetog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu ima predstavnike u četiri sporta - streljaštvu, atletici, odbojci i tenisu. Andrija Zlatić nije uspeo da osvoji još medalju za Srbiju, jer je u finalu gađanja malokalibarskim pištoljem osvojio šesto mesto. Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgubio je u meču za treće mesto od Huana Martina del Potra, a atletičarka Olivera Jevtić odustala je na pola maratonske trke.
17:50 - Španović: Maksimalno sam spremna za Olimpijske igre Reprezentativka Srbije Ivana Španović rekla je danas da je maksimalno spremna za Olimpijske igre u Londonu gde će se takmičiti u skoku u dalj. - Svesna sam kvaliteta... »

Andrija Zlatić bez nove medalje, šesti u finalu

Andrija Zlatić nije uspeo da Srbiji donese novu medalju pošto ga je poslednji hitac koštao odličja u finalu gađanja malokalibarskim pištoljem. On je na kraju završio na šestom mestu.
Srpski strelac je sjajno pucao u kvalifikacijama i kao trećeplasirani obezbedio ulazak u finale, pa se sa razlogom pojavila nova doza optimizma da će medalja otići u Zlatićeve ruke. On je to prethodno učinio u gađanju iz... »

Đoković ostao bez bronze

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izgubio je danas od Argentinca Huana Martina del Potra sa 7:5, 6:4 u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.
Đoković tako nije uspeo da odbrani odličje osvojeno pre četiri godine na Igrama u Pekingu. Srpskom teniseru ovo je bio drugi poraz u šestom međusobnom okršaju sa Argentincem. Del Potro je ovim trijumfom doneo "gaučosima" prvu... »

Đoković: Razočaran sam, mogao sam da okrenem meč

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je danas, posle poraza od Argentinca Huana Martina Del Potra u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, da je razočaran, ali da je protivnik igrao sjajno.
- Ne znam da li ja nisam imao sreće ili je on bio bolji. Čestitam mu, zaista je igrao sjajno. Da je moglo da se okrene i ode na moju stranu - moglo je. Razočaran sam - rekao je Đoković posle poraza sa 0:2 (5:7, 4:6). Đoković nije... »

Marej doneo zlato Britancima

Britanski teniser Endi Marej osvojio je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u finalu pobedio Švajcarca Rodžera Federera sa 6:2, 6:1, 6:4.
Marej je sasvim zasluženo došao do prvog velikog trofeja u karijeri, jer je u finalu, nošen ogromnom podrškom publike, sasvim nadigrao sedmostrukog šampiona Vimbldona. Na putu do olimpijskog zlata bio je bolji i od Novaka... »

Novak razočaran, ne žali se na sreću...

Vidno neraspoložen posle meča Novak Đoković je samo kratko prokomentarisao novi poraz u Londonu, kojim je i definitivno ostao bez medalje.
beta Iako je od početka sezone naglašavao da su mu Olimpijske igre prioritet i da sve podređuje uspehu u Londonu, danas se ispostavilo da Novak Đoković nije uspeo da se na pravi način pripremi za ovo takmičenje. Verovatno će i... »

Novak izgubio bitku za bronzu od Del Potra, Srbija bez medalje u tenisu!

Blic sport nedelja, 5. avgust 2012.  
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da ponovi uspeh iz Pekinga pre četiri godine kada je na Olimpijskim igrama osvojio bronzu, pošto je u borbi za treće mesto u Londonu poražen od Huana Martina del Potra sa 7:5, 6:4.
Polufinalni porazi su, više nego očigledno, različito uticali na tenisere u borbi za bronzu. Novak Đoković se očigledno nije pomirio sa porazom od Endija Mareja, dok se Argentinac Huan Martin del Potro na terenu ponašao kao da... »

Ivana Španović: Maksimalno sam spremna za Olimpijske igre

Reprezentativka Srbije Ivana Španović rekla je danas da je maksimalno spremna za Olimpijske igre u Londonu gde će se takmičiti u skoku u dalj. "Svesna sam kvaliteta takmičenja na koje odlazim. U Londonu predstavljamo i sebe i naciju, a meni su ovo druge Olimpijske igre. Maksimalno sam spremna za... »

Mandić: To što predstavljamo Srbiju je dodatna motivacija

Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić rekla je danas da to što će se na Olimpijskim igrama u Londonu boriti za svoju zemlju takmičarima daje dodatnu motivaciju. "Došao je i taj dan. Svesni smo da smo mladi i da smo sportisti u razvoju. Svako od nas je dao 100 odsto tokom priprema,... »

Djoković: Razočaran sam, mogao sam da okrenem meč

Teniski reprezentativac Srbije Novak Djoković rekao je danas, posle poraza od Argentinca Huana Martina Del Potra u meču za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, da je razočaran, ali da je protivnik igrao sjajno. "Ne znam da li ja nisam imao sreće ili je on bio bolji. Čestitam mu, zaista... »

Djoković bez medalje

Beta nedelja, 5. avgust 2012.  
LONDON, 5. avgusta 2012. (Beta) - Teniski reprezentativac Srbije Novak Djoković nije u nedelju uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u meču za treće mesto izgubio od Argentinca Huana Martina Del Potra sa 0:2 (5:7, 4:6). Djoković tako nije uspeo da odbrani bronzanu... »

Mandić: Nema pritiska; Španović: Maksimalno sam spremna

Sportski žurnal nedelja, 5. avgust 2012.  
U salonu Beograd, aerodroma “Nikola Tesla“, upriličen je svečani ispraćaj olimpijskog tima Srbije u tekvondou i atletičarke Ivane Španović na Olimpijske igre u London. Predstavnicima medija tom prilikom su se obratile Milica Mandić i Ivana Španović. Milici Mandić, evropskoj vicešampionki nije bilo... »

Đoković ostao bez medalje

Srpski teniser Novak Đoković prilično nervoznom igrom izgubio od Huana Martina Del Potra meč za treće mesto
Teniski reprezentativac Srbije Novak Đoković nije danas uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u meču za treće mesto izgubio od Argentinca Huana Martina Del Potra sa 0:2 (5:7, 4:6). Đoković tako nije... »

Šok! Nole bez medalje!

Doskora najbolji teniser sveta doživeo je danas još jedan težak udarac. Mimo svih naših nada i očekivanja, Novak Đoković nije uspeo da Srbiji na Olimpijskim igrama u Londonu donese ni bronzu!
beta Najbolji srpski teniser nije danas uspeo da dođe do bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Londonu. Posle Endija Mareja u polufinalu, danas mu ni Huan Martin Del Potro nije prepustio ni set i na kraju Argentinac je slavio... »

Srpske lepotice stižu u London

Srpske reprezentativke u tekvondou i atletici otputovale su danas za London gde ih očekuje početak takmičenja u njihovim disciplinama na OI.
Milica Mandić i Ivana Španović otputovale su danas u London gde će narednih dana pokušati da se domognu medalja u svojim sportskim disciplinama. Milica Mandić takmičiće se u tekvondou a pre polaska obećala je da će dati svoj... »

Đoković ostao bez bronze

Novi magazin nedelja, 5. avgust 2012.  
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji bronzu na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto ga je danas na terenu savladao Argentinac Huan Martin del Potro sa 2:0 (7:5, 6:4).
Đoković je na prošlim Olimpijskim igrama u Pekingu osvojio bronzanu medalju. Novak je čestitao protivniku, ali nije želeo da daje dužu izjavu RTS-u, rekavši da je mnogo razočaran. "Ne znam da li je moj protivnik imao više sreće,... »

OI: Zlatić izgubio medalju u poslednjem metku!

Srpski strelac, Andrija Zlatić, nije uspeo da osvoji svoju drugu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.
Zlatić je u disciplini malokalibarski pištolj, 50 metara, u finalu zauzeo šesto mesto, iako je u kvalifikacionom delu bio treći. A bio je tako blizu medalje, pred poslednji hitac delio je treće mesto sa Vijetnamcem Hoangom, ali... »

OI: Novak nije odbranio bronzu, beba i linije kumovale porazu

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, nije uspeo da odbrani bronzanu medalju osvojenu pre četiri godine u Pekingu.
Đoković je u borbi za bronzu poražen od Huana Martina Del Potra rezultatom 2:0, po setovima 7:5, 6:4, a potpuno neverovatno deluje podatak da Novak u poslednja dva meča nije napravio nijedan brejk. Danas je imao čak šest... »

Maksimović: Ne možemo biti nezadovoljni

LONDON, 5. avgusta 2012. (Beta) - Selektor srpskih strelaca Goran Maksimović rekao je u nedelju da mu je žao što Andrija Zlatić nije uspeo da osvoji medalju, ali je kazao da niko ne može da bude nezadovoljan nastupom na 50 metara malokalibarskim pištoljem na Olimpijskim igrama u Londonu. "Žao mi je... »

MARATON: Srpkinje slabe, zlato ide u Etiopiju

Ana Subotić osvojila je u nedelju 71. mesto u maratonu na OI u Londonu, dok je Olivera Jevtić odustala na 23. kilometru.
1 / 4 2 / 4 3 / 4 4 / 4 Legenda našeg dugoprugaškog trčanja Olivera Jevtić (35) u prvih petnaestak kilometara se kotirala oko 60. pozicije, da bi nakon polovine staze i prolaznog vremena 1:17,21 sati počela da zaostaje. Nažalost,... »

Ana Subotić završila maraton na 71. mestu

Reprezentativka Srbije Ana Subotić završila je danas maratonsku trku na Olimpijskim igrama u Londonu na 71. mestu. Subotić je stazu dugu 42 kilometra i 195 metara pretrčala za dva sata, 38 minuta i 22 sekunde. Druga maratonka iz Srbije, Olivera Jevtić odustala je pošto je pretrčala nešto više od... »

Ana Subotić završila maraton na 71. mestu

LONDON, 5. avgusta 2012. (Beta) - Reprezentativka Srbije Ana Subotić završila je u nedelju maratonsku trku na Olimpijskim igrama u Londonu na 71. mestu. Subotićeva je stazu dugu 42 kilometra i 195 metara pretrčala za dva sata, 38 minuta i 22 sekunde. Druga maratonka iz Srbije, Olivera Jevtić... »

Jevtić odustala, Subotić 71. u maratonu

Srpska maratonka Olivera Jevtić odustala je od olimpijske trke negde oko 25. kilometra, dok je Ana Subotić trku završila na 71. mestu.
Kao i pre četiri godine u Pekingu, Olivera Jevtić je i na Olimpisjkim Igrama u Londonu odustala od maratonske trke. Ona je na polovini trke imala prolazno vreme od 1 sata, 17 minuta i 21 sekunde, a odustala je negde oko 25.... »

Ana Subotić zauzela 71. mesto

Srpkinja Ana Subotić osvojila je 71. mesto u maratonu na Olimpijskim igrama u Londonu, dok je Olivera Jevtić odustala malo nakon pola trke. Subotićeva je trku završila u vremenu od dva sata, 38 minuta i 22 sekunde. Olivera Jevtić je na polovini trke imala prolazno vreme od jednog sata, 17 minuta i... »

OI: Jevtićeva nije završila maraton, Subotićeva 71.

Srpske atletičarke Olivera Jevtić i njena mlađa koleginica Ana Subotić nisu se proslavile u maratonskoj trci ulicama Londona. Naša najiskusnija atletičarka je odustala nešto pre 25. kilometra, a do tada je uglavnom bila ispod 60. pozicije. Subotićeva je uspela da završi takmičenje, međutim, nije... »

Olimpijski maraton: Ana Subotić 71, Olivera Jeftić odustala

Srpske maratonke, Ana Subotić i Olivera Jeftić, nisu imale zapaženu ulogu tokom današnje olimpijske trke ulicama Londona.
Ana Subotić je osvojila 71. mesto u konkurenciji 118 takmičarki, koliko je bilo na startu trke. Subotićeva je 42.195 metara pretrčala za 2 časa, 38 minuta i 22 sekunde, što je za oko petnaest minuta bilo sporije od nove... »

UŽIVO: Đoković - Del Potro 5:6, Beba omela Đokovića, Del Potro pravi brejk

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, pokušaće da Srbiji donese još jednu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu. Ostanite iz S media portal i ispratite tok borbe za bronzu.
Đokovićev rival, Huan Martin Del Potro, do sada je pet puta odmeravao snage sa srpskim igračem i ima negativan skor - pobedio je samo jednom. Poslednji put sastali su se prošle godine u Dejvis kupu, kada je Novak predao meč zbog... »

OI: Jevtićeva odustala, Subotićeva 71. na maratonu

Reprezentativka Srbije Olivera Jevtić odustala je danas tokom maratonske trke na Olimpijskim igrama u Londonu, dok je Ana Subotić završila na 71. mestu.
Jevtićeva je od starta trke bila oko 60. pozicije, da bi posle 15. kilometra usledio njen pad u poretku i na kraju odustajanje sa trke pre 25. kilometra. Ona je na polovini trke imala prolazno vreme od jednog sata, 17 minuta i 21... »

Mandić i Španović konačno u avionu

Predstavnici Srbije u tekvondou i atletici u nedelju su otputovali na Olimpijske igre. Kako su rekle Milica i Ivana, jedva čekaju početak takmičenja.
Milica Mandić, koja je aktuelna evropska vicešampionka u teškoj kategoriji, izaći će na borilište u subotu, 11. avgusta. Ona je na aerodromu "Nikola Tesla" izjavila da nije bilo lako dočekati dan polaska u London i da joj je sada... »

OI: Zlatić poslednjim hicem ostao bez medalje

Andrija Zlatić nije uspeo da Srbiji donese novu medalju, pošto ga je poslednji hitac koštao odličja u finalu gađanja malokalibarskim pištoljem, pa je na kraju završio na šestom mestu.
Srpski strelac je sjajno pucao u kvalifikacijama i kao trećeplasirani obezbedio ulazak u finale, pa se sa razlogom pojavila nova doza optimizma da će nova medalja otići u Zlatićeve ruke. On je to prethodno učinio u gađanju iz... »

Mandić i Španović otputovale za London

Olimpijske reprezentativke Srbije u tekvondou i atletici Milica Mandić i Ivana Španović otputovale su na Igre u London i, kako su rekle, jedva čekaju da počnu takmičenja. – Došao je i taj dan. Svesni smo da smo mladi i da smo sportisti u razvoju. Svako od nas je dao 100 odsto tokom priprema, kako... »

Jevtić odustala nakon pola trke

Srpska reprezentativka Olivera Jevtić odustala je od olimpijske maratonske trke, nešto pre 25. kilometra. Ona je na polovini trke imala prolazno vreme od jednog sata, 17 minuta i 21 sekunde. Druga srpska maratonka Ana Subotić još trči, a na 30. kilometru za prvoplasiranom Tatjanom... »

LONDON, 5. avgusta 2012. (Beta) - Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić plasirao se u nedelju na Olimpijskim igrama u Londonu na šesto mesto takmičenja u gadjanju iz malokalibarskog pištolja na 50 metara. Zlatić je iz kvalifikacija izašao kao treći, sa 564 kruga, a posle finala ukupno... »

Srpski strelac u poslednjem hicu promašio medalju
Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić plasirao se danas na Olimpijskim igrama u Londonu na šesto mesto takmičenja u gađanju iz malokalibarskog pištolja na 50 metara. Zlatić je iz kvalifikacija izašao kao treći, sa 564 kruga, a posle finala ukupno je imao... »

Zlatić izgubio medalju u poslednjem metku!

Srpski strelac, Andrija Zlatić, nije uspeo da osvoji svoju drugu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu.
Zlatić je u disciplini malokalibarski pištolj, 50 metara u finalu zauzeo šesto mesto, iako je u kvalifikacionom delu bio treći. A bio je tako blizu medalje, pred poslednji hitac delio je treće mesto sa Vijetnamcem Hoangom, ali je... »

Kiša odložila početak meča Đoković – Del Potro

Početak meča za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama između Novaka Đokovića i Argentinca Huana Martina del Potra odložen je zbog kiše u Londonu. Taj meč trebalo je da počne u 13 sati na terenu broj jedan na Vimbldonu. U kompleksu Vimbldona jedino centralni teren ima pokretni... »

Zlatić u finalu, Mikec 16. u kvalifikacijama

BEOGRAD, 5. avgusta 2012. (Beta) - Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić plasirao se u nedelju u finale Olimpijskih igara u disciplini 50 metara malokalibarski pištolj, dok je Damir Mikec bio 16. u kvalifikacijama. Finale, u kojem će Zlatić imati priliku za drugu medalju na Igrama u... »

OI: Zlatić cilja još jednu medalju, Nole igra za bronzu

Srbija će danas, devetog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu imati predstavnike u četiri sporta - streljaštvu, atletici, odbojci i tenisu. Priliku da osvoji još jednu medalju za Srbiju ima Andrija Zlatić koji se plasirao u finale gađanja malokalibarskim pištoljem.
12.30 - Španović i Mandić otputovale u London Reprezentativke Srbije u tekvondou i atletici Milica Mandić i Ivana Španović otputovale su danas na Olipijske igre u London i istakle da će dati svoj maksimum i da su ponosne što su... »

OI: Zlatić u novom finalu!

Srpski strelac Andrija Zlatić plasirao se u novo finale na Olimpijskim Igrama u Londonu! Takmičar koji je Srbiji obezbedio prvu medalju na Igrama u disciplini vazdušni pištolj, 10 metara, u nedelju je na strelištu u pucanju iz malokalibarskog pištolja na 50 metara u kvalifikacijama zauzeo odlično... »

OI: Đoković u borbi za bronzu, atletičari debituju, oproštaj odbojkašica

Najvažniji događaj dana kada je reč o sportistima iz Srbije je meč za treće mesto u muškom singlu na teniskom turniru na Olimpijskim igrama u Londonu. Novak Đoković će pokušati da osvoji bronzanu medalju u duelu sa Huanom Martinom del Potrom iz Argentine. Novak ima bolji skor od Argentinca koji je... »

OI: Dan IX - na borilištu Đoković, atletičarke, strelci i odbojkašice

Radio 021 nedelja, 5. avgust 2012.  
Devetog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu, Srbija će imati predstavnike u četiri sporta - streljaštvu, atletici, odbojci i tenisu. Šansu da Srbiji donese novu medalju imaće Novak Đoković, koji bi u 13 sati trebalo da počne meč za treće mesto protiv Argentinca Huana Martina del Potra.... »

Novak za bronzu, nada u strelce i Oliveru Jevtić

Đoković protiv Del Potra igra za medalju, zahuktavaju se atletska takmičenja. Mogu li strelci i do trećeg odličja? Odbojkašice za oproštaj od Londona...
beta Srbija će u nedelju, devetog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu imati predstavnike u četiri sporta - streljaštvu, atletici, odbojci i tenisu. Prvi na borilište izlaze strelci Damir Mikec i Andrija Zlatić koji će... »

OI: Srbija u nedelju u četiri sporta

Srbija će u nedelju, devetog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu imati predstavnike u četiri sporta - streljaštvu, atletici, odbojci i tenisu.
Prvi na borilište oko 10,30 časova izlaze strelci Damir Mikec i Andrija Zlatić koji će se takmičiti u disciplini malokalibarski pištolj 50 metara. Zatim će u 12.00 sati atletičarke Olivera Jevtić i Ana Subotić trčati maraton, dok... »

Nole, donesi nam medalju!

Novak Đoković: Moram pronaći snagu i motivaciju da pobedim Huana Martina Del Potra i darujem Srbiji novo odličje
Glavu gore! Srpski teniser Novak Đoković pokušaće danas (13.00, RTS) u meču s Argentincem Huanom Martinom del Potrom da osvoji bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu. Nole, i pored poraza u polufinalu od Endija Marija,... »

Srbija u nedelju u četiri sporta

Srbija će u nedelju, devetog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Londonu imati predstavnike u četiri sporta - streljaštvu, atletici, odbojci i tenisu. Prvi na borilište izlaze strelci Damir Mikec i Andrija Zlatić koji će se takmičiti u disciplini malokalibarski pištolj 50 metara. Zatim će u... »

Komentari

Komentari na drugim sajtovima

©2013 Netmark d.o.o.