Zlatić: Opalio sam na brzinu i ispustio medalju

Zlatić: Opalio sam na brzinu i ispustio medalju

24 Sata nedelja, 5. avgust 2012.  
Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić rekao je danas da mu je mnogo žao što nije osvojio medalju u gađanju malokalibarskim pištoljem i dodao da je u finalu imao dosta uspona i padova.
- Stvarno mi je žao što nisam došao do medalje, jer bi to bio istorijski uspeh. Bilo je stvarno teško uopšte doći do medalje ako uzmete u obzir da su stvarno najveće sile u streljaštvu računale na ove medalje. Za finale su... »

Selektor strelaca: "Ne možemo biti nezadovoljni nastupom Zlatića"

Sportske.net nedelja, 5. avgust 2012.  
Selektor streljačkog tima Goran Maksimović prenosi ujedinjen stav nacije, a to je da niko ne sme i ne može biti nezadovoljan učinkom Andrije Zlatića.
beta Selektor srpskih strelaca Goran Maksimović rekao je da mu je žao što Andrija Zlatić nije uspeo danas da osvoji medalju, ali je kazao da niko ne može da bude nezadovoljan nastupom na 50 metara malokalibarskim pištoljem na... »

Zlatić: "Žao mi je što nisam uspeo da uzmem medalju"

Sportske.net nedelja, 5. avgust 2012.  
Reprezentativac Srbije Andrija Zlatić rekao je danas na Olimpijskim igrama u Londonu da mu je žao što nije uspeo da osvoji medalju na 50 metara malokalibarskim pištoljem, ali i da je prezadovoljan svojim nastupom.
Nakon turbulentnog finala, pomešana osećanja za strelca Andriju Zlatića. "Bilo je uspona i padova u finalu, za mene danas uglavnom padova. Stvarno mi je žao što nisam uspeo da dodjem do bedalje, pošto bi to bio istorijski uspeh... »

Zlatić: Opalio sam na brzinu

Mondo nedelja, 5. avgust 2012.  
Reprezentativac Srbije u streljaštvu žali što nije osvojio medalju i u gađanju MK pištoljem, a za to, osim poslednjeg hica, krivi oscilacije u finalu.
Andrija Zlatić imao je u nedelju dosta uspona i padova, bio nadomak bronzane medalje, da bi u poslednjoj seriji propustio šansu svojim najslabijim hicem. "Mnogo mi je žao što nisam došao do medalje, jer bi to bio istorijski uspeh... »

Zlatić: Žao mi je što nisam uzeo medalju

Olimpijada2012.info nedelja, 5. avgust 2012.  
Reprezentativac Srbije Andrija Zlatić rekao je danas na Olimpijskim igrama u Londonu da mu je žao što nije uspeo da osvoji medalju na 50 metara malokalibarskim pištoljem, ali i da je prezadovoljan svojim nastupom. "Bilo je uspona i padova u finalu, za mene danas uglavnom padova. Stvarno mi je žao... »

Maksimović: Ne možemo biti nezadovoljni nastupom Zlatića

Olimpijada2012.info nedelja, 5. avgust 2012.  
– Selektor srpskih strelaca Goran Maksimović rekao je da mu je žao što Andrija Zlatić nije uspeo danas da osvoji medalju, ali je kazao da niko ne može da bude nezadovoljan nastupom na 50 metara malokalibarskim pištoljem na Olimpijskim igrama u Londonu. "Žao mi je stvarno što se nije domogao i druge... »

Glas javnosti nedelja, 5. avgust 2012.  
Reprezentativac Srbije Andrija Zlatić rekao je danas na Olimpijskim igrama u Londonu da mu je žao što nije uspeo da osvoji medalju na 50 metara malokalibarskim pištoljem, ali i da je prezadovoljan svojim nastupom. "Bilo je uspona i padova u finalu, za mene danas uglavnom padova. Stvarno mi je žao... »

Zlatić: Opalio sam na brzinu i promašio medalju

Blic sport nedelja, 5. avgust 2012.  
Reprezentativac Srbije u streljaštvu Andrija Zlatić rekao je da mu je mnogo žao što nije osvojio medalju u gađanju malokalibarskim pištoljem i dodao da je u finalu imao dosta uspona i padova.
"Stvarno mi je žao što nisam došao do medalje, jer bi to bio istorijski uspeh. Bilo je stvarno teško uopšte doći do medalje ako uzmete u obzir da su stvarno najveće sile u streljaštvu računale na ove medalje. Za finale su... »

Kurir nedelja, 5. avgust 2012.  
Zlatić zadovoljan i tužan pošto je u disciplini 50m malokalibarskim pištoljem osvojio šesto mesto
Reprezentativac Srbije Andrija Zlatić rekao je danas na Olimpijskim igrama u Londonu da mu je žao što nije uspeo da osvoji medalju na 50 metara malokalibarskim pištoljem, ali i da je prezadovoljan svojim nastupom. "Bilo je uspona... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.