Rudiša oborio svetski rekord na 800 metara i uzeo zlato
Rudiša oborio svetski rekord na 800 metara i uzeo zlato
Olimpijada2012.info četvrtak, 9. avgust 2012.Kenijski atletičar Dejvid Rudiša oborio je danas sopstveni svetski rekord na 800 metara i osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu. Rudiša je u cilj stigao za jedan minut, 40 sekundi i 91 stotinku. Srebrnu medalju osvojio je Najdžel Amos iz Bocvane, sa nacionalnim rekordom od jednog... »
Španović: Zadovoljavajući plasman posle turbulentne sezone
Sportal.rs četvrtak, 9. avgust 2012.Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da joj je žao što nije imala bolji rezultat u finalu skoka u dalj na Olimpijskim igrama u Londonu, ali da mora da bude zadovoljna osvojenim 11. mestom u, kako je rekla, turbulentnoj sezoni. - Cela ova sezona bila je toliko turbulentna posle povrede. Treba... »
Španović: Žao mi je što nisam skočila bolje
Vesti online četvrtak, 9. avgust 2012.Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je da joj je žao što nije imala bolji rezultat u finalu skoka u dalj na OI u Londonu, ali da mora da bude zadovoljna osvojenim 11. mestom u "turbulentnoj sezoni".
"Cela ova sezona bila je toliko turbulentna posle povrede. Treba mi psihički još mnogo vremena da se oporavim od svega. U kvalifikacijama sam odradila pola posla, a sinoć je sve to trebalo da se završi na drugi način, ali eto...... »
Britani Ris, pobednica skoka u dalj
e-Novine četvrtak, 9. avgust 2012.Zlatnu medalju u skoku u dalj osvojila je Amerikanka Britni Ris rezultatom sedam metara i 12 centimetara, srebrnu Ruskinja Elena Sokolova sa sedam matara i sedam centimetara. Treća je u finalu bila Amerikanka Dženaj Delouč sa šest metara i 89 centimetara. Reprezentativka Srbije, Ivana Španović finale je završila na 11. mestu. Najbolji pokušaj imala je u trećoj seriji kada su sudije izmerile 6 metara i 35 centimetara. London 2012
Američki atletičar Ariz Merit osvojio je zlatnu medalju u trci na 110 metara s preponama na Olimpijskim igrama u Londonu. Merit je deonicu pretrčao za 12,92 sekunde, čime je oborio lični rekord.... »
Amerikanci dominirali na 110 metara sa preponama
Sportske.net četvrtak, 9. avgust 2012.Američki atletičar Eriz Merit osvojio je večeras zlatnu medalju u trci na 110 metara s preponama na Olimpijskim igrama u Londonu.
beta Dvojica Amerikanaca večeras su bili najbolji u trci na 110 metara sa preponama čime su svojoj zemlji obezbedili još jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju. Merit je deonicu pretrčao za 12,92 sekunde, što je njegov lični... »
Ivana Španović nije skočila do medalje
Blic sport četvrtak, 9. avgust 2012.Srpska atletičarka Ivana Španović nije uspela da osvoji novu medalju za Srbiju, pošto posle tri pokušaja u finalu, nije skočila do granice koja vodi u nova tri skoka.
Ivana je otvorila finale i u prvom pokušaju skočila slabih 4,29 metara, da bi u drugom drastično popravila rezultat skokom od 6,33 metra. Opširnije na našem specijalu Olimpijske igre 2012 Povezane vesti: Španović: Među 12... »
Španović: Među 12 najboljih sam na svetu i to je veliko dostignuće
Blic sport četvrtak, 9. avgust 2012.Srpka atletičarka Ivana Španović izjavila je da nije mala stvar osvojiti 11. mesto na Olimpijskim igrama, pogotovo u skoku u dalj, ali da ostaje žal što u finalu nije ostvarila bolji rezultat.
"U utorak sam odradila pola posla, danas je trebalo da završim na jedan drugi način, ali nisam uspela. Može sad neko da priča da li je to sreća ili ne, ali ja sam među 12 najboljih na svetu i to je veliko dostignuće. Žao mi je... »
''Turbulentna sezona'' ostavila traga...
Sportske.net četvrtak, 9. avgust 2012.Posle večerašnjeg jedanaestog mesta u finalu takmičenja u skoku u dalj, Ivana Španović izrazila žaljenje, ali i podsetila na sve probleme koje je imala posle povrede od koje se još uvek nije psihički potpuno oporavila.
beta Srpska atletičarka Ivana Sspanović rekla je danas da joj je žao što nije imala bolji rezultat u finalu skoka u dalj na Olimpijskim igrama u Londonu, ali da mora da bude zadovoljna osvojenim 11. mestom u, kako je rekla,... »
Ivana Španović završila takmičenje u Londonu
Novi magazin četvrtak, 9. avgust 2012.Atletičarka Srbije Ivana Španović završila je danas takmičenje u skoku u vis na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je u finalu imala najbolji skok od šest metara i 35 centimetara.
U prvom skoku Španovićeva je bez koncentracije pretrčala, što joj je donelo rezultat od četiri metra i 29 centimetara. U drugom skoku došla je do šest metara i 33 centimetara, a ni dva centimetra u poslednjem pokušaju nije joj... »
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari