"Tukli nas do iznemoglosti"
"Tukli nas do iznemoglosti"
B92 četvrtak, 9. avgust 2012.Beograd -- Bivši štićenik "Crne reke" kaže za 24 sata da nije video sveštenika Branislava Peranovića kako tuče zavisnike, ali da su to redovno činili bivši štićenici.
Prema rečima sagovornika 24 sata, koji je tražio da mu se ni inicijali ne pominju, bivši štićenici manastira tukli su "neposlušne" zavisnike sve dok ovi ne bi počeli da gube svest i prestajali da vrište i kukaju. "Ni dan-danas ne... »
„I za najmanji greh i neposlušnost su nas tukli kao stoku”
24 Sata četvrtak, 9. avgust 2012.Ni dan-danas ne mogu da zaboravim stravične jauke koje sam slušao u “Crnoj reci”. Bivši štićenici manastira tukli su “neposlušne” zavisnike sve dok ovi ne bi počeli da gube svest i prestajali da vrište i kukaju - priča zavisnik od narkotika, koji nakon lečenja u jednom metadonskom centru već godinu dana uspešno apstinira.
TORTURA - Upravnik centra za lečenje bolesti zavisnosti "Sretenje", protojerej Branislav Peranović (54), nekada jedan od ključnih ljudi u “Crnoj reci”, osumnjičen je da je u ponedeljak uveče udarcem šipkom u glavu usmrtio... »
Ispovest Peranovićevog štićenika: I za najmanji greh su nas tukli kao stoku
Blic četvrtak, 9. avgust 2012.Ni dan-danas ne mogu da zaboravim stravične jauke koje sam slušao u “Crnoj reci”. Bivši štićenici manastira tukli su “neposlušne” zavisnike sve dok ovi ne bi počeli da gube svest i prestajali da vrište i kukaju - priča zavisnik od narkotika, koji nakon lečenja u jednom Metadonskom centru već godinu dana uspešno apstinira.
Kada sam pre četiri godine počeo da se lečim od zavisnosti, majka je pozajmila pozamašnu sumu novca da bi me poslala u Rehabilitacioni centar “Crna reka”. Ne volim da se sećam tih dana, osećam nekakvo gušenje kad pomislim na to... »
"Peranović nas nije tukao!"
Vesti online četvrtak, 9. avgust 2012.Bivši štićenik "Crne reke" kaže da nije video sveštenika Branislava Peranovića kako tuče zavisnike, ali da su to redovno činili bivši štićenici.
Prema rečima sagovornika 24 sata, koji je tražio da mu se ni inicijali ne pominju, bivši štićenici manastira tukli su "neposlušne" zavisnike sve dok ovi ne bi počeli da gube svest i prestajali da vrište i kukaju. "Ni dan-danas ne... »
Komentari na drugim sajtovima
"Peranović nas nije tukao!"
Vesti online14 komentar(a)
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari