Gotje ima novi spot
Gotje ima novi spot
Mondo četvrtak, 9. avgust 2012.Veli De Beker, mnogo poznatiji kao Gotje predstavio je novi singl i spot za pesmu "Save Me".
Guliver/Getty images, Mark Metcalfe Posle hita "Somebody I used to know", popularni Gotje je predstavio novi i veoma zanimljiv animirani spot koji potpisuje Piter Lovi za "Piepants Animation". Gotje (32) je ovu pesmu posvetio... »
Novi spot popularnog Gotjea
Story četvrtak, 9. avgust 2012.Pogledajte animirani video za Save Me, novi singl sa aktuelog albuma Making Mirrors...
Posle velikog hita Somebody That I Used to Know u kom gostuje Kimbra, Voter Vali de Beker, poznatiji kao Gotje, sa svog aktuelnog i trećeg po redu albuma Making Mirrors predstavlja novi singl i spot - pesmu Save Me, a novi i... »
Gotye ima novi spot
MTV Srbija četvrtak, 9. avgust 2012.Pogledajte animirani video za "Save Me", novi singl sa aktuelog albuma "Making Mirrors"...
Posle ultra-mega uspešne pesme "Somebody That I Used To Know" u kojoj gostuje simpatična Kimbra, Wouter "Wally" De Backer, mnogo poznatiji kao Gotye, MTV Push izvođač za mart, sa svog aktuelnog i trećeg po redu albuma "Making... »
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari