Povezane vesti

Nije ni čudo što ne izlazi iz bikinija: Ana Sević na moru ima specijalnu "misiju"

S media ponedeljak, 20. avgust 2012.  
Ova devojka jedna je u nizu pevačica o čijim oblinama nismo prestajali da pričamo tokom leta, a sada znamo i zašto iz kupačeg gotovo da nije ni izlazila! Pevačica i voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Ana Sević leto provodi na Crnogorskom primorju. Lepa Užičanka je otkrila da nema dečka,... »

Ana Sević: I ptice na grani znaju da nemam dečka!

Svet plus ponedeljak, 20. avgust 2012.  
Pevačica i voditeljka najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Ana Sević leto provodi na Crnogorskom primorju. Lepu Užičanku sreli smo u Bečićima, gde je skuterom izvodila akrobacije i mamila poglede muškaraca svojim novim, bujnim grudima. U intervjuu za Press Ana je otkrila da nema... »

Tražim dečka, sviđaju mi se Vanja i Miloš

Press ponedeljak, 20. avgust 2012.  
Pevačica i voditeljka najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda" Ana Sević leto provodi na Crnogorskom primorju. Lepu Užičanku sreli smo u Bečićima, gde je skuterom izvodila akrobacije i mamila poglede muškaraca svojim novim, bujnim grudima. U intervjuu za Press Ana je otkrila da nema dečka, kakvi muškarci joj se dopadaju i kako provodi leto na moru
Bacila udicu Leto prolazi, a ja sam još sama, muškarci se plaše da mi priđu. Vanja Udovičić je veoma lep, a Miloš Biković je pravi srpski Džejms Din, veoma je zanimljiv, i fizički i psihički - U Crnoj Gori sam spojila lepo i... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.