Milica Bursać: Muž me nagovorio da se slikam gola!
Poznati.info petak, 31. avgust 2012.Fotografije voditeljke emisije „U zdravom telu“ krase septembarsko izdanje srpskog Plejboja Seksi mama! Milica Bursać, voditeljka emisije „U zdravom telu“, slikala se za septembarsko izdanje časopisaPlejboj, kako kaže, na nagovor supruga Jovice Stojanovića. Pre manje od dve godine rodila je sina... »
Kurir petak, 31. avgust 2012.Fotografije voditeljke emisije „U zdravom telu“ krase septembarsko izdanje srpskog Plejboja
Seksi mama! Milica Bursać, voditeljka emisije „U zdravom telu“, slikala se za septembarsko izdanje časopisa Plejboj, kako kaže, na nagovor supruga Jovice Stojanovića. Pre manje od dve godine rodila je sina Andriju, a sada se,... »
Skinula sam se jer sam u finansijskoj krizi
Press petak, 31. avgust 2012.Zaradila - Priznajem da sam u kriminalnoj finansijskoj situaciji, svaka zarada mi je bitna. Honorar koji sam dobila nije veliki, ali je dovoljan. Suprug me je nagovorio da se skinem, rekao mi je da to može da bude pun pogodak za karijeru i da imam lepo telo koje treba pokazati
Autorka i voditeljka emisije „U zdravom telu" Milica Bursać bacila je sve krpice sa sebe i potpuno naga fotografisala se za septembarsko izdanje „Plejboja". Milica za Press otkriva da je pristala da se obnaži na nagovor supruga i... »
Komentari na drugim sajtovima
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari