Overa knjižica nezaposlenima na godinu dana

Overa knjižica nezaposlenima na godinu dana

Blic subota, 2. jun 2007.
Novine iz Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje
Penzioneri, koji su do sada zdravstvene knjižice overavali na godinu dana, ubuduće će ih dobijati doživotno. Nezaposleni i socijalno ugrožene osobe, umesto na dosadašnja tri meseca, knjižice će overavati na godinu dana. Republički zavod za zdravstveno osiguranje... »

Pečat duže traje

Večernje novosti subota, 2. jun 2007.
BEOGRAD - Novi režim overe zdravstvenih knjižica počinje od sledeće nedelje: pečat na zdravstvenoj knjižici penzionera važiće doživotno, nezaposleni i socijalno ugroženi overavaće knjižicu jednom godišnje, dok je za samostalno zaposlene i poljoprivrednike overa produžena sa tri na šest meseci.... »

Produžen rok za zamenu zdravstvenih knjižica

Politika subota, 2. jun 2007.
Nova zdravstvena knjižica (Foto A. Jovanović)
Do kraja godine zaposlene osobe će svoje stare zdravstvene knjižice moći da overe kod poslodavca, ali već sa prvim danima 2008. godine, overa ovih legitimacija preći će u nadležnost Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje, odnosno nadležnih filijala. Osim objave o... »

Umesto pečata, markica u zdravstvenoj knjižici

Glas javnosti subota, 2. jun 2007.
Od 2008. poslodavci obavezni da daju dokaz o uplati doprinosa Još samo do kraja ove godine poslodavci će pečatom overavati radniku zdravstveni dokument
BEOGRAD - Zamena knjižica trajaće do kraja godina, a do 1. januara 2008. poslodavci će overavati zdravstvene knjižice zaposlenima, dok će posle tog datuma... »

Penzionerima doživotno overene knjižice

Dnevnik subota, 2. jun 2007.
Penzioneri koji su do sada overavali zdravstvene knjižice na godinu dana ubuduće će dobijati doživotno overene zdravstvene legitimacije, rečeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje. Nezaposleni, kao i druge kategorije socijalno ugroženih lica... »

Penzionerima doživotno zdravstveno osiguranje

Danas subota, 2. jun 2007.
Produžetak perioda overe zdravstvenih knjižica
Beograd - Svi penzioneri će uskoro samim svojim statusom dobijati doživotno overene zdravstvene knjižice, nezaposleni i ostali kojima se zdravstveno osiguranje uplaćuje iz državnog budžeta moći će da ih overavaju na godinu umesto na tri meseca kako je bilo do sada, a... »

Komentari

14.12.2008 11:04
ilija matic (rs)
kako to samo lepo zvuci, a kako je u praksi, pogotovu u filijali Zavoda za zdravstveno osiguranje-Novi Beograd bolje da ne proveravate!!!!!!!
24.11.2010 17:55
snezana (rs)
Mozete li mi reci sta je potrebno od dokumenata za produzenje zdravstvene knjizice za ne zaposlene i osobu koja je dobila privremeno resanje penzije
27.04.2011 14:17
Latinovic Brana (rs)
Zivnm na Novom Beogradu, Udata sam od 17/12/2006 suprug mi je sada penzioner pa posto ne radim zdravstveno sam osigurna preko supruga.
od 03/04/2008 posedujem Zdravstvenu Knjizicu LBO25501220310. Posto mi je istekla vaznost knjizice 21/04/2011 pokusala sam je produziti u Filijali Goce Delceva na Novom Beogradu ali bez uspeha traze ni neku podvrdu..
Molim Vas napisite mi kako da produzim vaznost moje Zdravstvene Knjizice.. Unapred Hvala B. Latinovic
©2016 Netmark d.o.o.