Overa knjižica nezaposlenima na godinu dana

Overa knjižica nezaposlenima na godinu dana

Blic subota, 2. jun 2007.
Novine iz Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje
Penzioneri, koji su do sada zdravstvene knjižice overavali na godinu dana, ubuduće će ih dobijati doživotno. Nezaposleni i socijalno ugrožene osobe, umesto na dosadašnja tri meseca, knjižice će overavati na godinu dana. Republički zavod za zdravstveno osiguranje... »

Pečat duže traje

Večernje novosti subota, 2. jun 2007.
BEOGRAD - Novi režim overe zdravstvenih knjižica počinje od sledeće nedelje: pečat na zdravstvenoj knjižici penzionera važiće doživotno, nezaposleni i socijalno ugroženi overavaće knjižicu jednom godišnje, dok je za samostalno zaposlene i poljoprivrednike overa produžena sa tri na šest meseci.... »

Produžen rok za zamenu zdravstvenih knjižica

Politika subota, 2. jun 2007.
Nova zdravstvena knjižica (Foto A. Jovanović)
Do kraja godine zaposlene osobe će svoje stare zdravstvene knjižice moći da overe kod poslodavca, ali već sa prvim danima 2008. godine, overa ovih legitimacija preći će u nadležnost Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje, odnosno nadležnih filijala. Osim objave o... »

Umesto pečata, markica u zdravstvenoj knjižici

Glas javnosti subota, 2. jun 2007.
Od 2008. poslodavci obavezni da daju dokaz o uplati doprinosa Još samo do kraja ove godine poslodavci će pečatom overavati radniku zdravstveni dokument
BEOGRAD - Zamena knjižica trajaće do kraja godina, a do 1. januara 2008. poslodavci će overavati zdravstvene knjižice zaposlenima, dok će posle tog datuma... »

Penzionerima doživotno overene knjižice

Dnevnik subota, 2. jun 2007.
Penzioneri koji su do sada overavali zdravstvene knjižice na godinu dana ubuduće će dobijati doživotno overene zdravstvene legitimacije, rečeno je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje. Nezaposleni, kao i druge kategorije socijalno ugroženih lica... »

Penzionerima doživotno zdravstveno osiguranje

Danas subota, 2. jun 2007.
Produžetak perioda overe zdravstvenih knjižica
Beograd - Svi penzioneri će uskoro samim svojim statusom dobijati doživotno overene zdravstvene knjižice, nezaposleni i ostali kojima se zdravstveno osiguranje uplaćuje iz državnog budžeta moći će da ih overavaju na godinu umesto na tri meseca kako je bilo do sada, a... »
©2017 Netmark d.o.o.