Dulić: Nisam kršio zakon
Dulić: Nisam kršio zakon
B92 ponedeljak, 24. septembar 2012.Beograd -- Bivši ministar za zaštitu životne sredine Oliver Dulić negirao je sve optužbe o nenamenskom trošenju sredstava Fonda za zaštitu životne sredine.
On navodi da nikada nije svesno prekršio zakon, niti počinio bilo kakvu zloupotrebu. "Nisam ni od koga uzeo novac i spreman sam da svakome odgovaram", kazao je Dulić gostujući na televiziji B92. On je u emisiji "Utisak nedelje"... »
Ilić i Dulić razmenili optužbe oko nenamenskog trošenja
Pravda ponedeljak, 24. septembar 2012.BEOGRAD – Funkcioner URS-a Vladimir Ilić ponovio je optužbe da je Fond za zaštitu životne sredine nenamenski trošio novac, dok je bivši ministar ekologije Oliver Dulić odgovorio da je taj fond ukinut kako bi sve finansije bile skoncentrisane u rukama ministra finansija i lidera URS Mlađana Dinkića.
Ilić, koji je šef poslaničke grupe URS-a u Skupštini Srbije je, gostujući u „Utisku nedelje“, rekao da je Fond ukinut zbog niza zloupotreba i upitao Dulića da li bi dao pola miliona evra za turnir u tenisu kada bi to bio njegov... »
Dulić: Đokovićima pare po nalogu iz vrha vlasti
Kurir ponedeljak, 24. septembar 2012.Bivši ministar za zaštitu životne sredine neće da kaže ime onoga ko mu je naredio da s pola miliona evra očisti budžet za Srbija open
BEOGRAD - Peva. Oliver Dulić, bivši ministar za zaštitu životne sredine i prostorno planiranje, izjavio je sinoć da je po nalogu iz vrha tadašnje vlasti njegovo ministarstvo dalo oko pola miliona evra porodici Novaka Đokovića... »
Dulić: Nisam ni od koga uzeo novac
Novi magazin ponedeljak, 24. septembar 2012.Nisam ni od koga uzeo novac i spreman sam da svakome odgovaram, rekao je večeras nekadašnji ministar životne sredine Oliver Dulić i negirao optužbe o nenamenskom trošenju sredstava Fonda za zaštitu životne sredine
Dulić je naveo da nikada nije svesno prekršio zakon, niti počinio bilo kakvu zloupotrebu. On je za televiziju B92 rekao da na optužbe koje pominje ministar privrede i finansija Mlađan Dinkić, a o kojima piše dnevni list "Kurir",... »
Dulić: Nikada nisam prekršio zakon
Vesti online ponedeljak, 24. septembar 2012.Nekadašnji ministar za prostorno planiranje i zaštitu životne sredine Oliver Dulić negirao je sve optužbe o nenamenskom trošenju sredstava Fonda za zaštitu životne sredine, navodeći da nikada nije svesno prekršio zakon, niti počinio bilo kakvu zloupotrebu.
"Nisam ni od koga uzeo novac i spreman sam da svakome odgovaram", kazao je Dulić gostujući na televiziji B92. On je rekao da na optužbe koje pominje ministar privrede i finansija Mlađan Dinkić, a o kojima piše dnevni list... »
Blic ponedeljak, 24. septembar 2012.Nekadašnji ministar za prostorno planiranje i zaštitu životne sredine Oliver Dulić negirao je večeras sve optužbe o nenamenskom trošenju sredstava Fonda za zaštitu životne sredine, navodeći da nikada nije svesno prekršio zakon, niti počinio bilo kakvu zloupotrebu.
- Nisam ni od koga uzeo novac i spreman sam da svakome odgovaram - kazao je Dulić gostujući na televiziji B92. On je rekao da na optužbe koje pominje ministar privrede i finansija Mlađan Dinkić, a o kojima piše dnevni list... »
Press ponedeljak, 24. septembar 2012.Nekadašnji ministar za prostorno planiranje i zaštitu životne sredine Oliver Dulić negirao je večeras sve optužbe o nenamenskom trošenju sredstava Fonda za zaštitu životne sredine, navodeći da nikada nije svesno prekršio zakon, niti počinio bilo kakvu zloupotrebu.
"Nisam ni od koga uzeo novac i spreman sam da svakome odgovaram", kazao je Dulić gostujući na televiziji B92. On je rekao da na optužbe koje pominje ministar privrede i finansija Mlađan Dinkić, a o kojima piše dnevni list... »
Komentari na drugim sajtovima
Vesti online17 komentar(a)
Vesti dana
©2013 Netmark d.o.o.

Komentari