Povezane vesti

Imam loše vesti

Glas javnosti petak, 13. jul 2007.  
Ana Ivanović ne igra na Fed kupu u Slovačkoj Iako sam očekivala čudo, doktor mi je potvrdio da moje koleno definitivno nije spremno za tenis. Veoma sam razočarana što neću moći da igram Fed kup. Želim devojkama svu moguću sreću...
Ana Ivanović ne igra na Fed kupu u Slovačkoj Imam loše vesti Iako sam očekivala čudo, doktor mi je potvrdio da moje koleno definitivno nije spremno za tenis. Veoma sam razočarana što neću moći da... »

Sutra igraju Hantuhova i Timotićeva, pa Jankovićeva i Cibulkova

Blic petak, 13. jul 2007.  
Najbolja teniserka Slovačke Danijela Hantuhova i srpska teniserka Ana Timotić igraće sutra od 16 sati prvi singl meč duela te dve reprezentacije, u borbi za mesto u Svetskoj grupi Fed kupa. Žrebom u Košicama, gde će se sutra i prekosutra igrati meč plej-ofa za popunu Svetske grupe, odlučeno je da... »

ANA DEFINITIVNO NE IGRA!

Kurir petak, 13. jul 2007.  
Ivanovićeva neće biti u sastavu Srbije na Fed kup meču sa Slovačkom
Kako je Kurir pre tri dana jedini najavio, Ana Ivanović definitivno neće igrati za reprezentaciju Srbije u meču Fed kupa protiv Slovačke koji će ovog vikenda biti održan u Košicama. Ova informacija ponovo je objavljena na... »

Ana ne igra!

Večernje novosti petak, 13. jul 2007.  
ANA Ivanović propušta Slovačku! Povreda ligamenata desnog kolena sprečiće sjajnu teniserku, da u subotu i nedelju pomogne reprezentaciji Srbije u odlučujućem meču za plasman u Svetsku grupu Federejšn kupa. Konačnu odluku doneli su italijanski lekari, koji su Ani odredili dvonedeljno mirovanje. -... »

Bez Ivanovićeve protiv Slovačke

Politika petak, 13. jul 2007.  
Povreda jača od velike želje da igra za reprezentaciju: Ana Ivanović s flasterom na kolenu na Vimbldonu (Foto Beta)
Ana Ivanović neće igrati u baražu za Drugu svetsku grupu Kupa federacije za teniserke u kojem se sutra i prekosutra, u Košicama, Srbija sastaje sa Slovačkom. Sprečila ju je povreda kolena koja ju je zadesila nedavno, na... »

Sportske vesti: TENIS: Koleno, ipak, povređeno

Dnevnik petak, 13. jul 2007.  
ANA IVANOVIĆ NE IGRA U KOŠICAMA
ANA IVANOVIĆ NE IGRA U KOŠICAMA Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da će morati da pauzira najmanje dve nedelje i da zbog povrede ligamenata kolena neće nastupiti za Federejšn selekciju naše zemlje protiv Slovačke u meču za ulazak u Svetsku B grupu, koji će biti... »

Ana Ivanović ne igra u Fed kupu

Danas petak, 13. jul 2007.  
Najbolje teniserke Srbije ovog vikenda u Košicama igraju protiv Slovačke meč za plasman u Svetsku B grupu
Beograd, Košice - Ana Ivanović neće igrati za reprezentaciju Srbije u meču Fed kupa protiv Slovačke, saopšteno je na zvaničnom sajtu naše teniserke. Ivanovićeva je odustala zbog problema sa povredom kolena. Umesto nje igraće Ana... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.