Vladu i ministra Velimira Ilića mogu kazniti samo birači

Vladu i ministra Velimira Ilića mogu kazniti samo birači

Blic subota, 25. avgust 2007.
Ko će snositi odgovornost zbog inaćenja oko ugovora o autoputu Horgoš -Požega
Vladimir Goati Kancelarija Vlade Srbije za odnose sa medijima najavila je juče da će ugovor o koncesiji za autoput Horgoš-Požega, sa aneksima, postaviti na sajt Vlade u najkraćem roku nakon što joj bude dostavljen u... »

Nemaju legitimaciju

Večernje novosti subota, 25. avgust 2007.
BEOGRAD - Vrhovni sud Srbije saopštio je u petak da je odbacio tužbu Ministarstva za infrastrukturu protiv rešenja poverenika za informacije od javnog značaja, kojim je tom ministarstvu naloženo da Skupštini AP Vojvodina dostavi kopiju ugovora o koncesiji za izgradnju, korišćenje i održavanje... »

Demokratske vlade padaju i zbog manjih afera

Dnevnik subota, 25. avgust 2007.
Iako je bezmalo pola godine odlaganu odluku Vlade Srbije da napokon u celosti objavi mesecima osporavani ugovor o koncesiji na autoput Horgoš–Požega većina medija okarakterisala kao veliku pobedu javnog mnjenja Srbije, opravdano se može postaviti pitanje da li je to zaista tako! Jednostavno, nije i... »

Ugovor na sajtu u najkraćem roku

Danas subota, 25. avgust 2007.
Vrhovni sud odbacio tužbu Ministarstva za infrastrukturu
Beograd - Vrhovni sud Srbije odbacio je juče tužbu Ministarstva za infrastrukturu na rešenje poverenika za informacije od javnog značaja da Skupštini Vojvodine dostavi ugovor o koncesiji za autoput Horgoš-Požega. U obrazloženju odluke Vrhovnog suda navodi se da je... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.