Grde vladu, a upisuju otpremnine

Više od 1.000 radnika prijavilo se za otpremnine

Glas javnosti subota, 25. avgust 2007.
zastava, socijalna politika
KRAGUJEVAC - Više od 1.000 radnika društva „Zastava, zapošljavanje i obrazovanje“ prijavilo se juče za dobijanje otpremnina posle odluke Vlade Srbije da prekine finansiranje ove firme. Zbog velikog interesovanja i gužvi koje su nastale zbog prijavljivanja, prostorije... »

KOŠTUNICE, KUKAVICE

Kurir subota, 25. avgust 2007.
Ogorčeni zbog otkaza, radnici "Zastava zapošljavanja i obrazovanje" iz Kragujevca javno pitaju premijera "kako će braniti Kosovo kada ne sme njih da pogleda u oči"
KRAGUJEVAC - "Kako će premijer stati pred Hašima Tačija kad nije smeo pred radnike? Kako će braniti Kosovo kad nije smeo ni da čuje zahteve sindikata? Bili smo poniženi i uvređeni. Premijer nije smeo ni da siđe sprat niže da nas... »

"Tajmaut" za 1.000 radnika

Večernje novosti subota, 25. avgust 2007.
SINDIKATI metalaca Kragujevca, uz formalnu podršku lokalnog parlamenta, odlučili su da od Vlade zahtevaju da se život društva "Zastava zapošljavanje i obrazovanje" (ZZO) produži samo do kraja godine. Za to vreme bi Skupština grada, menadžment "Zastave" i Vlada pomogli da se zbrine bar oko 1.000... »

Grde vladu, a upisuju otpremnine

Politika subota, 25. avgust 2007.
U redovima za otpremnine padalo se i u nesvest
Kragujevac - Nakon jednoglasne i definitivne odluke vlade da prestane sa finansiranjem "Zastavinog" Zavoda za zapošljavanje i obrazovanje, bes oko 4.000 radnika, koji su se tome danima protivili, juče se raspao kao mehur od sapunice. Još u ranim jutarnjim satima, pred... »

Radnici zahtevaju pregovore s Vladom

Danas subota, 25. avgust 2007.
Odluka o gašenju ZZO izazvala buru nezadovoljstva u Kragujevcu, a tim povodom održana i vanredna sednica gradskog parlamenta
Kragujevac - Konačna odluka Vlade Srbije o gašenju društva Zastava zapošljavanje i obrazovanje od 31. avgusta, ali i odnos premijera Vojislava Koštunice i nadležnih ministara prema Zastavinoj sindikalnoj delegaciji i njenim... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.