Povezane vesti

Šarančić: Ljudska greška uzrok sudara lokomotive i teretnog voza kod Novog Sada

RTS subota, 25. avgust 2007.  
Povodom istrage o železničkoj nesreći između Karlovačkih Vinograda i Čortanovaca, koja se dogodila u petak, dežurni istražni sudija Tatjana Đurašković saopštila je da je priveden otpravnik vozova iz stanice Karlovački Vinogradi Ninoslav Andrić, kome je određen policijski pritovor od 48 sati.... »

Ljudski faktor uzrok sudara vozova

B92 subota, 25. avgust 2007.  
Beograd -- Uzrok sinoćnjeg sudara lokomotive i teretnog voza, na pruzi Beograd - Subotica, je ljudski faktor, kaže Milanko Šarančić,
Do nesreće je došlo sinoć oko 19 sati između stanica Karlovački Vinogradi i Čortanovci. Poginuli su Živko Topalović i Milan Ivančević, mašinovođe Železnica Srbije iz Novog Sada, saopšteno je iz tog preduzeća. U nesreći je teže i... »

Uzrok železničke nesreće ljudska greška

Mondo subota, 25. avgust 2007.  
Otpravnik vozova iz stanice "Karlovački Vinogradi" Miroslav Antić priveden je u subotu, u okviru istrage železničke nesreće, saopštila je dežurni istražni sudija Tatjana Djurašković. Dve osobe su poginule, a pet je teže povredjeno u sudaru lokomotive i teretnog voza koji se dogodio u petak uveče... »

Dve osobe poginule u sudaru vozova

Pink subota, 25. avgust 2007.  
Dvoje poginulih i petoro povređenih u nesreći na pruzi Beograd-Novi Sad
U železničkoj nesreći na delu pruge Beograd-Subotica su poginuli Živko Topalović i Milan Ivančević, mašinovođe Železnica Srbije iz Novog Sada, saopšteno je iz tog preduzeća. U saopštenju se navodi da se nesreća dogodila u 17.48,... »

Komentari

©2015 Netmark d.o.o.