U sudaru kod Smedereva poginula trojica mladića

U sudaru kod Smedereva poginula trojica mladića

RTS subota, 25. avgust 2007.  
Tri mladića poginula su jutros kod Smedereva kada je putnički automobil u punoj brzini udario u neosvetljeni šleper s prikolicom parkiran na kolovozu. Udes se dogodio na zaobilaznici puta od Orešca do železare. Automobil 'astra opel' prizrenskih registarskih tablica PZ 173-40, udario je u šleper... »

Tri mladića poginula u sudaru

B92 subota, 25. avgust 2007.  
Smederevo -- Tri mladića su poginula noćas kod Smedereva kada je putnički automobil udario u neosvetljeni šleper parkiran na kolovozu.
Do nesreće je došlo noćas oko jedan čas, kada je putnički automobil u kome su bila tri mladića svom silinom udario u neosvetljeni i neobeležen šleper s prikolicom parkiran na kolovozu, na zaobilaznici puta od Orešca do Železare.... »

U nesreći kod Smedereva poginula tri mladića

Mondo subota, 25. avgust 2007.  
U saobraćajnoj nesreći kod Smedereva, prilikom udara putničkog automobila u neosvetljeni šleper sa prikolicom parkiran na kolovozu, poginula su tri mladića iz Kaludjerice, rečeno je agenciji Beta. Nesreća se desila u subotu jedan sat posle ponoći na zaobilaznici puta od Orešca do železare, a u njoj... »

Troje mrtvih u sudaru kod Smedereva

Pink subota, 25. avgust 2007.  
Tri osobe poginule u sudaru BMW i šlepera kod Smedereva
Tri osobe su poginule jutros u kod Smederevu kada je putnički automobil marke BMW svom silinom udario u neosvetljeni šleper s prikolicom parkiran na kolovozu. Udes se dogodio na zaobilaznici puta od Orešca do železare. Neposredno posle udara BMW u šleper iz pravca... »

Komentari

©2015 Netmark d.o.o.