Osam milijardi dolara za podmirivanje uvoznih apetita

Zbog vlade izgubljeno više od milijardu evra

Glas javnosti subota, 25. avgust 2007.
U prvih šest meseci nije bilo nijedne nove investicije zbog zakašnjenja u formiranju vlade. Ove godine se očekuju strana direktna ulaganja od dve do 2,5 milijardi evra
BEOGRAD - U Hrvatskoj je ove nedelje stupio na snagu Sporazum o slobodnoj trgovini u jugoistočnoj Evropi - CEFTA, čime je Srbija uz Bosnu i Hercegovinu, ostala jedina zemlja potpisnica ovog dokumenta koja ga još nije... »

Društvo - ukratko...

Glas javnosti subota, 25. avgust 2007.
U Srbiji 1,1 milion turista BEOGRAD - U prvih šest meseci ove godine u Srbiji je boravilo 1,1 miliona turista, što je 19 odsto više u odnosu na isti period prošle godine, objavila je Turistička organizacija Srbije. U tom periodu domaćih gostiju bilo je 791.109, odnosno 73 odsto, dok je inostranih... »

Osam milijardi dolara za podmirivanje uvoznih apetita

Danas subota, 25. avgust 2007.
Da li će Srbija kraj godine dočekati sa rekordnim deficitom u robnoj razmeni od devet milijardi dolara
Beograd - Spoljnotrgovinska razmena Srbije u prvih šest meseci ove godine porasla je za 39,2 odnosno 28,9 odsto (u zavisnosti od toga da li je merena u dolarima ili evrima) u odnosu na isti period lane. Takvim povećanjem obima... »

Imovina dobrovoljnih penzijskih fondova dve milijarde dinara

Danas subota, 25. avgust 2007.
Beograd - Ukupna neto imovina šest dobrovoljnih penzijskih fondova u Srbiji na kraju juna iznosila je dve milijarde dinara i tokom drugog tromesečja ove godine nominalno je povećana za 158 odsto, objavila je Narodna banka Srbije. Imovina aktivnih fondova na kraju prvog tromesečja iznosila je 801... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.