Novi centar za obuku policije
Novi centar za obuku policije
24 Sata četvrtak, 6. decembar 2007.SARADNJA Novi Centar za osnovnu policijsku obuku, nastao kao rezultat saradnje između misije OEBS i Vlade Srbije, otvoren je u Sremskoj Kamenici. Ukupno 129 kadeta, među kojima su 32 žene i 10 pripadnika etničkih manjina, uskoro će početi jednogodišnji kurs obuke, praćen šestomesečnim programom... »
"Plavi" u trendu
Večernje novosti četvrtak, 6. decembar 2007.POLICIJA u Srbiji prolazi kroz veoma važan proces preobražaja, a ključnu ulogu u tome ima reforma policijskog školstva i stvaranje modernog, dobro obučenog policajca. To je u sredu, na svečanosti u Sremskoj Kamenici, u Srednjoj školi unutrašnjih poslova - Centru za osnovnu policijsku obuku, ocenio... »
Policajci po svetskim standardima
Dnevnik četvrtak, 6. decembar 2007.U SREMSKOJ KAMENICI POČEO RAD CENTAR ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU
Prioritet policije Srbije je stvaranje modernog i dobro obučenog policajca, uz poštovanje profesionalnih, etičkih i drugih vrednosti društva. Ulaganje u ljude, posebno u njihovo obrazovanje, na svim nivoima je od velike važnosti... »
©2013 Netmark d.o.o.
Komentari
I jel ce to iti na teritoriji cele Srbije ili na teritoriji Beograda. UNAPRED HVALA.
Zavrsio sam cetvorogodisnju skolu i imam zelju da radim u policiji.
Zanima me, ako ne promeni interesovanje, kakva su ograničenja u zdravstvenom smislu, (odskoro, nosi naočare, kratkovida je)? Da li će uprkos dobrim rezultatima na prijemnom ispitu i ocenama iz srednje škole biti eliminisana zbog vida?
Koliko ja znam, sa trogodisnjom skolom ne moze da se ide na kurs za policiju : /