Poginulo troje bivših učesnika serijala 'Veliki brat'

Poginulo troje bivših učesnika serijala 'Veliki brat'

RTS subota, 29. decembar 2007.
Informativna služba Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije potvrdila je da su u saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac - Šabac, u naselju Ušće, poginule tri osobe, dok je jedna povređena. Poginuli su Zorica Lazić [24], Elmir Kuduzović [26], Stevan Zečević [24], bivši učesnici serijala 'Veliki... »

Zbog tragedije kraj Velikog Brata

Mondo subota, 29. decembar 2007.
Ovogodišnji rijaliti-šou Veliki Brat prekinut je u subotu uveče zbog tragične smrti troje bivših ukućana - Stevana Zečevića, Zorice Lazić i Elmira Kuduzovića. Zeka, Zorica i Elmir poginuli su u noći izmedju petka i subote u saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac - Šabac. "Produkcija Emotion i B92... »

POGINULO TROJE UKUĆANA "VELIKOG BRATA"

Press subota, 29. decembar 2007.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko ponoći dogodila na putu Obrenovac - Šabac poginulo je troje bivših ukućana "Velikog brata" - Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović. U trenutku nesreće u kolima je bio i Vladimir Sarić koji je preživ
Elmir Kuduzović, Zorica Lazić i Stevan Zečević Osim potvrde da se nesreća dogodila nikakva druga informacija još nije objavljena u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Kako je potvrdio i TV B92 nesreća se dogodila na šabačkom putu u... »

TRAGEDIJA

Kurir subota, 29. decembar 2007.
Poginuli Zorica, Zeka i Elmir iz Velikog brata
Bivši ukućani Velkog brata Zorica Lazić (24), Stevan Zečević (24) i Elmir Kuduzović (26) poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći na auto putu Obrenovac-Šabac, dok je vlasnik lozničke diskoteke "Holivud" Vladimir Starić zadobio lakše telesne povrede. Nesreća se... »

Poginulo troje bivših ukućana "Velikog Brata"

Mondo subota, 29. decembar 2007.
Stevan Zečević Zeka, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović, bivši učesnici serijala Veliki Brat poginuli su oko ponoći u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Obrenovac - Šabac, kod mesta Ušće nedaleko od termoelektrane "Nikola Tesla". Zbog ove tragedije Televizija B92 i produkcijska kuća "Emotion" odlučili... »

Poginulo troje učesnika VB-a

B92 subota, 29. decembar 2007.
Beograd, Ušće -- U saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na putu Obrenovac-Šabac poginuli Stevan Zečević, Zorica Lazić i Elmir Kuduzović.
Nesreća se dogodila na šabačkom putu u naselju Ušće, kada je automobil kojim je upravljao Elmir Kuduzović zbog neprilagođene brzine izleteo iz jedne krivine, prevrnuo se na krov i sleteo u rečicu Vukodraž, nekoliko kilometara od... »

Poginuli bivši ukućani "Velikog brata" Elmir, Zeka i Zorica

Blic subota, 29. decembar 2007.
U teškoj saobraćajnoj nesreći na šabačkom putu
U teškoj saobraćajnoj nesreći kod mesta Ušće na šabačkom putu poginuli su bivši ukućani "Velikog brata" Elmir Kuduzović, Stevan Zečević Zeka i Zorica Lazić, javlja B92. Četvrta osoba u kolima, čiji identitet još nije poznat, prebačena je u Urgentni centar u Beogradu.... »
©2017 Netmark d.o.o.