Koštunica:EU da poštuje rezoluciju 1244

Koštunica:EU da poštuje rezoluciju 1244

Pink subota, 5. januar 2008.  
Odluka EU o slanju misije na Kosovo bila bi protivpravna, kaže Koštunica
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica pozvao je Evropsku uniju da poštuje međunarodno pravo, da podrži nastavak pregovora o statusu Kosova i Metohije i da ne šalje misiju u južnu srpsku pokrajinu. 'Još ima vremena da EU... »

Koštunica: EU da poštuje Rezoluciju 1244

RTS subota, 5. januar 2008.  
RTS: Koštunica: EU da poštuje Rezoluciju 1244
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica pozvao je Evropsku uniju da poštuje međunarodno pravo, da podrži nastavak pregovora o statusu Kosova i Metohije i da ne šalje misiju u južnu srpsku pokrajinu. 'Još ima vremena da EU odluči da poštuje međunarodno pravo i da se založi za nastavak pregovora o... »

Koštunica: EU mora da poštuje Rezoluciju 1244

Mondo subota, 5. januar 2008.  
Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica pozvao je u subotu Evropsku uniju da poštuje medjunarodno pravo, da podrži nastavak pregovora o statusu Kosova i Metohije i da ne šalje misiju u južnu srpsku pokrajinu. U Demokratskoj stranci, medjutim, tvrde da su Kosovo i EU dva odvojena procesa. "Još... »

"Nepotpisivanje veliki udarac"

B92 subota, 5. januar 2008.  
B92: "Nepotpisivanje veliki udarac"
Beograd -- Miroslav Prokopijević ocenio da bi Srbija pretrpela težak udarac ako sa EU ne potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.
"EU ne bi bila na šteti, odnosno njena šteta bi bila zanemarljiva, ali bi za Srbiju to bio katastrofalan udarac - ekonomski, politički i u svakom drugom pogledu", rekao je analitičar Miroslav Prokopijević. Predsednik Vlade Srbije... »

EU bez komentara

Pink subota, 5. januar 2008.  
Zvaničnici Evropske unije zasad neće reagovati na izjavu Vojislava Koštunice
Iz Brisela je danas samo saopšteno da Srbija ima "jasnu evropsku perspektivu". Koštunica je rekao da će EU 28. januara "morati da bira" da li će potpisati sporazum sa Srbijom ili odlučiti da šalje svoju misiju na Kosovo.... »

Nepotpisivanje sporazuma sa EU katastrofalno

Mondo subota, 5. januar 2008.  
Analitičar Miroslav Prokopijević ocenio je u subotu da bi Srbija pretrpela katastrofalan politički i ekonomski udarac ako sa EU ne bi potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju. "EU ne bi bila na šteti, odnosno njena šteta bi bila zanemarljiva, ali bi za Srbiju to bio katastrofalan udarac -... »

Komentari

05.01.2008 18:58
Dragutin
Ej, draga moja braco i sestre Srbi i Srpkinje, meni uopste nije jasno kako ne vidite da se kod vas nije jos probudila nacionalna svest. Svi politicari su vam potomci Josipovih komunista i oni vas samo vode u potpunu propast. Neka vam Bog bude u pomoci ali ja misli da vi sami sebi ste najveci dusmani. Ja neznam kako ni kada cete uspeti izaci iz tog jadnog i sramnog koloseka. Puno pozdrava iz daleke Kanade od starog emigranta srednje "jugoslavije" Ziveo srpski narod. Dragan A.
05.01.2008 20:46
Srbija
Najlakse je pobeci, mi smo ostali u nadi da mozemo da doprinesemo boljitku i napretku ove, kuce na promaji, i boljem zivotu ovog napacenog naroda. Bolje biti svoj na svome, nego tudjin u nedodjiji, prvi u selu, nego potonji u gradu. JA sam ponosan sto sam odavde, ponos je vrlina, a ne mana, ja ne zaboravljam svoje pretke i nemam nameru da to ucinim, ja poznajem svoju nacionalnost, ne lutam svetom bez ikakvog obelezja, ko bez ociju ili u magli, ja imam svoj identitet...
©2013 Netmark d.o.o.