Jovanović: Pobediću na izborima

Jovanović: Pobediću na izborima

Mondo subota, 5. januar 2008.  
Predsednički kandidat Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izrazio je uverenje, boraveći u subotu u nekoliko gradova u okviru predizborne kampanje, da će na izborima 20. januara pobediti. Kako je navedeno u saopštenju te stranke, Jovanović je boravio u Kovinu, Opovu, Kovačici,... »

Jovanović veruje u pobedu

B92 subota, 5. januar 2008.  
Novi Sad -- Čedomir Jovanović je rekao, boraveći danas u nekoliko gradova u okviru predizborne kampanje, da je uveren da će pobediti na izborima.
"Ja se borim za pravo da promenim svoj život i ja ću 20. januara pobediti, zato što svaki moj komšija, svaki moj prijatelj, svaki član moje porodice daje sve od sebe da bi se naša politika ostvarila i ja u vama vidim predsedničke... »

Maraš: Koštunica može kuću da prodaje, ne NIS

Poslanik Liberalno-demokratske partije (LDP) Slobodan Maraš izjavio je u subotu da Vlada Srbije "na skandalozan način" namerava da pokloni Naftnu industriju Srbije Vladi Rusije i budućem premijeru Vladimiru Putinu. Maraš je na konferenciji za novinare u Novom Sadu rekao da se prodaja NIS-a ne može... »

Jovanović: U drugom krugu protiv Nikolića

Predsednički kandidat Liberalno- demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je u petak uveče da će ući u drugi krug izbora i da će njegov protivkandidat biti Tomislav Nikolić. Jovanović je na predizbornom skupu u Užicu rekao da će Nikolić u drugi krug ući kao predstavnik ideja prošlosti, a on kao... »

Komentari

©2013 Netmark d.o.o.