Dvoje poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca

Dvoje poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca

Novi magazin petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, izjvio je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.
On je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. „Na licu mesta su pripadnici policije i istražni sudija. Nakon kompletnog uviđaja... »

Leskovac: Mladići poginuli u udesu

Vesti online petak, 3. januar 2014.
Dvojica mladića iz Leskovca poginula su prošle noći na putu Leskovac-Lebane, u selu Bošnjca, a jedan je povređen, rečeno je u leskovačkoj policiji.
Poginuli su mladići stari 27 i 26 godina, a još se ne zna uzrok udesa, rečeno je agenciji Beta u policiji. Nesreća se desila u toku noć 3. januara. Portparol Uprave policije u Leskovcu Boban Zdravković, rekao je da je saobraćaj... »

U nesreći kod Leskovca poginule dve osobe

Akter petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, potvrdio je portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković
On je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. „Na licu mesta su pripadnici policije i istražni sudija. Nakon kompletnog uviđaja... »

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Leskovca poginula dva mladića

Blic petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći u selu Bošnjace rano jutros pogunula su dvojica maladića, a treći je lakše povređen.
Na licu mesta živote su izgubili D. J (27) iz Leskovca i M.G. (26) iz Vlasotinca, vozač i putnik na zadnjem sedištu “fiat stilo”, dok je suvozač u istom automobilu prošao sa lakšim povredama. Nesreća se dogodila oko 3,30 sati na... »

Leskovac: Dva auta sletela sa puta, dvoje mrtvih

Mondo petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac - Lebane u selu Bošnjace, jutros su poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde.
Poginuli su su D.J.(1986) iz Leskovca i M.G.(1987) iz Vlasotinca dok je M.M. ( 1987) zadobio lakše telesne povrede, rekao je Tanjugu porptparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković. Do nesreće je došlo kada je... »

Automobil sleteo u jarak, poginula dva mladića

Telegraf petak, 3. januar 2014.
Nesreće se, najverovatnije, dogodila kada je zbog velike brzine i klizavog kolovoza proklizao "fijat stilo", a na njega je naletelo drugo vozilo
U tešoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac – Lebane nedaleko od sela Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginuli su D. J.(27) iz Leskovca i M. G.(26) iz Vlasotinca, dok je M. M. (26) zadobio lakše telesne povrede,... »

Leskovac: Dvoje poginulo u nesreći

B92 petak, 3. januar 2014.
B92: Leskovac: Dvoje poginulo u nesreći
Leskovac -- U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko 03.30, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde.
Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. Na licu mesta su bili... »

Leskovac: U prevrtanju automobila poginula dva mladića

Press petak, 3. januar 2014.
U tešoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac - Lebane nedaleko od sela Bošnjace, u petak ujutru oko pola četiri, poginuli su D.J.(1986) iz Leskovca i M.G.(1987) iz Vlasotinca dok je M.M. ( 1987) zadobio lakše telesne povrede, rekao je Tanjugu porptparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković.
U tešoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac - Lebane nedaleko od sela Bošnjace, u petak ujutru oko pola četiri, poginuli su D.J.(1986) iz Leskovca i M.G.(1987) iz Vlasotinca dok je M.M. ( 1987) zadobio lakše telesne... »

U saobraćajnoj nesreći poginule dve osobe

Dnevnik petak, 3. januar 2014.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac-Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave (PU) u Leskovcu Boban Zdravković.
On je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. „ Na licu mesta su pripadnici policije i istražni sudija. Nakon kompletnog uviđaja... »

Dvoje mrtvih u nesreći kod Leskovca

Pravda petak, 3. januar 2014.
LESKOVAC – U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko 03.30, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde.
Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. Na licu mesta su pripadnici... »

Dva mladića poginula u udesu kod Leskovca!

Alo petak, 3. januar 2014.
Dvojica mladića iz Leskovca poginula su prošle noći na putu Leskovac-Lebane, u selu Bošnjca, a jedan je povređen, rečeno je danas u leskovačkoj policiji.
Poginuli su mladići stari 27 i 26 godina, a još se ne zna uzrok udesa, rečeno je agenciji Beta u policiji. Nesreća se desila rano jutros, oko 3.30 sati. Portparol Uprave policije u Leskovcu Boban Zdravković, rekao je da je... »

Tragedija: Dvojica mladića poginula u udesu kod Leskovca

24 Sata petak, 3. januar 2014.
Dvojica mladića iz Leskovca poginula su prošle noći na putu Leskovac-Lebane, u selu Bošnjace, a jedan je povređen, rečeno je danas u leskovačkoj policiji.
Poginuli su mladići stari 27 i 26 godina, a još se ne zna uzrok udesa, rečeno je agenciji Beta u policiji. Nesreća se desila rano jutros, oko 3.30 sati. Portparol Uprave policije u Leskovcu Boban Zdravković, rekao je da je... »

Dvoje poginulih na putu Leskovac-Lebane

RTV petak, 3. januar 2014.
RTV: Dvoje poginulih na putu Leskovac-Lebane
LESKOVAC - U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac-Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrede, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave (PU) u Leskovcu Boban Zdravković.
On je precizirao da je do nesreće došlo kada su dva putnička automobila sletela sa puta i tom prilikom su dve osobe su nastradale na licu mesta. "Na licu mesta su pripadnici policije i istražni sudija. Nakon kompletnog uviđaja... »

TRAGEDIJA: U Bošnjacu poginula dva mladića iz Leskovca

Jugmedia petak, 3. januar 2014.
LESKOVAC – Dvojica mladića iz Leskovca poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći u selu Bošnjace, na regionalnom putu Leskovac – Lebane. Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković potvrdio je Jugmedii da su poginuli mladići rođeni 1987. i 1986. godine iz okoline Leskovca, a da je treći... »

Težak Udes Kod Leskovca: Dve osobe poginule u sletanju automobila

Kurir petak, 3. januar 2014.
LESKOVAC - U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac- Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, potvrdio je portparol Policijske uprave (PU) u Leskovcu Boban Zdravković. On je precizirao da je do nesreće došlo kada su... »

Nesreća kod Leskovca, dvoje mrtvih

RTS petak, 3. januar 2014.
RTS: Nesreća kod Leskovca, dvoje mrtvih
Dve osobe poginule u saobraćajnoj nesreći na putu Leskovac - Lebane u selu Bošnjace, kada su dva putnička automobila sletela sa puta.
U saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Leskovac - Lebane u selu Bošnjace, jutros oko pola četiri, poginule su dve osobe, a jedna je zadobila lake telesne povrde, potvrdio je Tanjugu portparol Policijske uprave u Leskovcu... »

Novosti: Albanski pasoš ne štiti Haradinaja

Beta  pre 23 minuta  još 14 povezanih

Tragedija u HR: Dvoje mrtvih, potraga za nestalima otežana

B92  pre 53 minuta  još 14 povezanih

Zaplenjeno 14.000 paklica cigareta

RTV  pre 29 minuta  još 11 povezanih

Hjuston izbacio Oklahomu, novi brejk Jute

Politika  pre 1 sat  još 10 povezanih

U Kosovskoj Mitrovici tokom noći izgorela tri vozila

Politika  pre 1 sat  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.