Kristijan priznao šamar

„Starije ljude bijem levom rukom“

Glas javnosti četvrtak, 7. februar 2008.  
BEOGRAD - Milorad Majkić, vlasnik lanca slot klubova „Aleksandar“ i hotela „Union“, decidiran je bio juče na suđenju u Prvom opštinskom sudu da Kristijan Golubović „nikada nijednom rečju“ nije od njega tražio nikakav novac, te da su tu priču oko „reketa“ iskonstruisali novinari koji ga, kako je... »

KRISTIJAN TUČE SAMO LEVOM RUKOM

Kurir četvrtak, 7. februar 2008.  
BEOGRAD - Biznismen Milorad Majkić ponovo je, u nastavku suđenja Aleksandru Kristijanu Goluboviću i Milošu Dikliću, optuženima da su 23. jula 1994. pokušali od njega da iznude 10.000 maraka, izneo samo tvrdnju da ga je Kristijan išamarao. Golubović ga je pitao zašto je arogantan prema njegovom... »

Kristijan priznao šamar

Blic četvrtak, 7. februar 2008.  
BEOGRAD - Kristijan Golubović je na jučerašnjem suđenju priznao da je davne 1994. u Čumićevom sokačetu udario biznismena Milorada Majkića, ali je negirao da je od njega hteo da iznudi novac. - Golubović je sa Milošem Diklićem i još jednom osobom došao u moj kazino i udario me desnim krošeom. Pao... »

Kristijan samo udarao

Večernje novosti četvrtak, 7. februar 2008.  
KRISTIJAN me je udario rukom u glavu, posle čega sam pao i glavom udario u postolje slot mašine. U moj lokal je upao sa Milošem Diklićem i još jednim čovekom, i sva trojica bili su naoružani pištoljima koje su mi uperili u glavu. Pošto sam oboren, napustili su lokal, a spolja sam čuo pucnje. Ovako... »

Kristijan udara levom rukom

Politika četvrtak, 7. februar 2008.  
Oštećeni Milorad Majkić tvrdio je da Kristijan Golubović od njega nikada nije tražio novac ili uslugu i da je sve to konstrukcija novinara
Priznajući da je Miloradu Majkiću, vlasniku kazina „Aleksandar” udario šamar, ali ne i pokušao da iznudi 10.000 maraka za šta ga tereti optužnica, Kristijan Golubović rekao je juče pred sudskim većem da starije osobe udara levom,... »

Komentari

16.10.2008 13:10
ace
kiko e zver
©2013 Netmark d.o.o.