Povezane vesti

Manji računi za štedljive potrošače

Glas javnosti subota, 1. mart 2008.

Od broja potrošenih kilovata i snage koju povlači kupac robe EPS-a zavisiće i povećanje mesečnih izdataka - od jedan do sedam odsto. Procenjuje se da će privreda plaćati i do deset odsto više
BEOGRAD - Mesečni računi potrošača električne energije iz sektora domaćinstvo u proseku će od ovog meseca biti veći za oko 3,6 odsto ili od nekoliko dinara do nekoliko hiljada. Od broja potrošenih kilovata i snage koju povlači... »

Od danas skuplja struja za domaćinstva za 3,6 odsto

Press subota, 1. mart 2008.

Od danas struja u Srbiji za dmaćinstva skuplja je za 3,6 odsto, a počinje i primena novog tarifnog sistema za obračun utrošene električne energije
Ukupno poskupljenje struje za sve potrošače u proseku je 7,6 odsto. Kako je saopštila Elektroprivreda Srbije (EPS) tarifni sistem doneće nove stavke u računima za električnu energiju, ali to neće biti novi izdaci za kupce, već... »

Nove tarife za struju

Blic subota, 1. mart 2008.

Više cene za električnu energiju
Električna energija od danas je skuplja 7,6 odsto u proseku, odnosno 3,6 odsto za domaćinstva i čak oko 15 odsto za industriju. Naredni račun za struju biće obračunat po novom tarifnom sistemu kojim će biti drugačije ograničena obračunska snaga za potrošače, a biće... »

Struja sa devet cena

Večernje novosti subota, 1. mart 2008.

OD subote struju plaćamo skuplje. Zbog primene novog tarifnog sistema poskupljenje neće, međutim, biti isto za sve. Domaćinstva će kilovat-sat plaćati skuplje za 3,6 odsto. Kada se odredi procenat i za privredu, nova cena struje u proseku biće viša za 7,6 odsto. Novi tarifni sistem doneće i nove... »

U martu će struja tresti novčanike

Dnevnik subota, 1. mart 2008.

Od danas važe nove cene struje a stupio je i na snagu novi tarifni sistem za obračun električne energije. Prosečna cena kilovat-časa koji prodaje Elektroprivreda Srbije viša je, u proseku za 7,6 odsto, a za domaćinstva struja je poskupela za 3,6 odsto. Zbog primene novog tarifnog sistema različit... »

Uz skuplju struju i novi tarifni sistem

Danas subota, 1. mart 2008.

Beograd - Od danas, struja u Srbiji skuplja je u proseku za 7,6 odsto. Takođe, od danas počinje i primena novog tarifnog sistema za obračun utrošene električne energije, zbog čega poskupljenje neće biti isto za sve kupce, tako da će domaćinstva kilovat sat plaćati 3,6 odsto više nego dosad. Tarifni... »

Komentari

01.03.2008 01:28
rosesat
Dobrodosli u srednji vek,
nabavimo petrolejke, svece i Obavezno Drva i Ugalj, Smederevce, kreka vese i ostale potrepstine za Zimu 2008-2009.
Kako ih nije sramota, ja bih zamolio ljude dobre volje da mi pomognu i posavetuju gde je najbolji kurs za pohadjanje Tumacenja racuna za utrosenu EL. Energiju, jer za ovo njihovo treba kurs.
Porucujem, zaposlenima u Distribuciji da od njihovih Direktora zatraze da budu i oni SLUUUZBENA lica jer ce ih narod Motkama docekivati.
More, za njihove Direktore ce da radi batina to im porucujem, jer do sad su Krali na Naponu a sad kradu legalno.
01.03.2008 10:15
burda
Sa Kostunicom, Veljom, Dacicem i Nikolicem mozemo samo da ocekujemo postepeno ukidanje zivota. Oni su ljudi toliko negativni da ne postoji na svetu nista negativnije, mozda samo oni palestinci sto se svakog dana gadjaju nekim kamenjem kao ovi Kostunjavi i Veljini po Beogradu pre neki dan
01.03.2008 13:28
jabre
rosesat javi kad podjes da ti se pridruzim imam mnogo dobru motku
01.03.2008 14:49
S.Jovanović
Počela je "muža", gorivo, putarine, struja... ode sve u PM! DOLE VLADA!!!
01.03.2008 19:52
zoka
ja neznam sta se ljutite pa 90% nasije srba je htelo u evropu eto vam evropa i mislite da je to sve eeh pa grdno se varate sad ce tek sve da poskupii onaj koji ima ima ce jos vise a onaj koji nema ima ce jos manje. a lazi su tek poceli ova nasa vlada se tek sada ugrejava cekam samo finale tih lazi koje svaki dan slusamo. a sto me najvise ljuti jeste da se ovde nase izjave ne prikazuju sve a od albanski da a ako ne smijemo ovde reci sta nam je na srcu gde cemo u cetri sida gde nas tako i tako niko necuje zato dragi moju novinari dopustite vi ako nam neda vlada da govorimo ono sto nam lezi na srcu i ako padne neka gruba rec oprostite nam jel ova situacija za nikog od nas nije laka u napred jedno veliko hvaaalllaaaaa
23.03.2008 22:03
phantom
Mene samo zanima koliko ja placam sa protocnim bojlerom u kupatilu (18kw) i kuhnji (6kw)
Pošaljite vaš komentar »

Oglasi

Najnovije vesti

Strasno
Kurir
pre 1 sat
Gaga na CNN
Kurir
pre 1 sat
Otimanje Vojvodine
Kurir
pre 1 sat