Povezane vesti

Sombor: "Bojkot hleba od Albanaca"

B92 subota, 1. mart 2008.

Sombor -- Grupa ljudi nastavila akciju deljenja besplatnog hleba i peciva građanima ispred pekara u Somboru čiji su vlasnici Albanci.
Građani, koji za sebe kažu da ne pripadaju nijednoj političkoj organizaciji, navode da je cilj akcije je da se građani odvrate od klupovine hleba u tim pekarama. Deljenje besplatnog hleba počelo je posle proglašenja nezavisnosti... »

Hleb za džabe na štetu Albanaca

Mondo subota, 1. mart 2008.

Grupa ljudi, koja kaže da ne pripada nijednoj političkoj organizaciji nastavila je akciju deljenja besplatnog hleba i peciva građanima ispred pekara u Somboru čiji su vlasnici Albanci. Kako su rekli agenciji Beta, cilj akcije je da se građani odvrate od klupovine hleba u tim pekarama. Deljenje... »

Komentari

01.03.2008 14:19
milos
Ovo je sramota za državu Srbiju. Policija treba pod hitno da pohapsi te ljude.

Sramota je da stranak poput DS-a ćuti svih ovih dana i dozvoljava da Srbija postane jedna fašistička država. I u pređašnjim godinama smo bili izolovani od sveta i pod sankcijama, ali nikada nismo bili fašisti u svojoj zemlji. Šta je Koštunica uspeo da napravi u Srbijanskom društvu za par godina vlasti uz podršku DS-a, to nije pošlo za rukom ni Slobodanu Miloševiću.
01.03.2008 17:41
Braco
Milose koliko godina imas i znas li sta pises i sta komentarises. Ocigledno je da si totalno neupucen i da imas kao konj obrazine pa vidis samo ono sto ti LPD i DS kazu a sta je i kako je stvarno neznas nista, zato ti je bolje cuti.
1. Znas li da je Copavi zabranio povratak Srba na Kosovo posle Drugog svetskog rata (Srba koje su Balisti i Fasisti proterali i ti isti sada sa Kriminalcima cepaju KiM). - Neznas
2. Znas li da smo mi Godinama od Nasih plata morali da dajemo za izgradnju KiM-a. - Neznas
3. Znas li da su Albanci za to vreme dok smo mi Finansisirali i od Nasih usta odvajali minirali i unistavali tu Imovinu i to sto je Srbija Gradila - Neznas
4. Znas li da su Albanci ziveli i zive na Teritoriji Srbije i na njoj rade a da ih Godinama niko nije dirao - Neznas
5. Znas li da su u Albanskoj Pekari u Kraljevu - Ribnica stavljani razni otrovi i taj hleb prodavali stanovnistvu - Neznas
Sta bi hteo "Milose" najbolje bi ti bilo da se odreknes tog Ponosnog imena i nemoj da ga brukas.
Skini koprenu sa ociju dok smo ih mi hlebom oni su nas otrovom a ko ti garantuje da to i sada nerade i da nece da urade - Verovatno te Garancije ces da das Ti, LPD i DS jer Vam je prepoznatljiv zank i stav SVE PROTIV SRBIJE I SRPSKOG NARODA.
Ko je Fasista u ovom slucaju nek zakljuce ostali Citaoci.
01.03.2008 18:01
milos
1) Znam da se "neznaš" piše "ne znaš". Vi koji branite srpstvo na svakom koraku mogli biste za početak da naučite makar osnovna pravila pravopisa srpskog jezika.

2) Ne znam kakve veze sve to što si napisao ima sa Albancima koji žive u Somboru ili bilo kom drugom gradu u Srbiji? Jedan Jevrejin je izdao Isusa pa je Hitler rešio da istrebi sve Jevreje..? Jel idemo tom logikom?
01.03.2008 20:17
zoka
eh moj milose takvi kao ti su na vladi pa smo dosli tu gde jesmo, neznam koliko imas godina ali po ovom sto pises jos si zelen iza usiju idi malo tamo gde su odrasli sedi u cosak i slusaj i uci i onda daj komentare. u ostalom pozdravljam sve takve akcije jel samo mi narod ili kako bi nasa vlada rekla mi seljaci mozemo samo sa ovakvim akcijama da pokazemo da se sto se desava na kosovu vise nemije ponoviti. pozdrav zoka
01.03.2008 21:31
milos
@zoka
Ovakvi kao ja su daleko od vlade, taman koliko je i razum daleko od Srbije. Sve ovo je već viđeno i sve će se odbiti nama kao bumerang. Vlada nema šta novo da ponudi građanima osim šovinizma, mržnje prema svima i zatvaranja u ovaj brlog koji se zove Srbija. Oni samo u tom brlogu i umeju da vladaju. U zemlji slepaca, kralj je jednook. Pozivajte se vi na vaše godine koliko volite, ali vas one nisu učinile pametnijim nego što jeste, čim možete da mrzite svoga komšiju samo zato što je Albanac. A ko vam je po volji da vam bude komšija? Ni Kineze ne volimo, svi su kukali što se Kinezi doseljavaju u Srbiju, a sada se svi kunu u Kinu i njenu podršku u Ujedinjenim Nacijama. Hoćete možda Ruse za komšije? Čućete tek od braće Crnogoraca kako će da se provedu dole kad im Rusi okupiraju primorije. I kad vam neko sledeći put ukrade brisače ili ostavi đubre u liftu, razmislite da li je to uradio neki Albanac, Kinez ili možda komšija Milojko sa drugog sprat? Sram da vas bude, barem su Srbi, kao i Jevreji, u II svetskom ratu na svojoj koži osetili fašizam i šta to znači biti žrtva samo zato što si druge nacionalnosti.
01.03.2008 21:52
srđan
Braco i zoka misle da tako nešto njima ne može da se desi. I naravno Srbin ne može biti fašist.
Pošaljite vaš komentar »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi