Povezane vesti
Dinkić crna ovca, ali vlada ne pada
Glas javnosti subota, 1. mart 2008.
Mladenović: Lider G17 nikada nije razumeo Kosovo, a vreme će pokazati i kakav je njegov stvarni odnos prema Srbiji i onima koji su smislili lažnu državu na tlu Srbijeuuu Dinkić: Srbija treba da pomaže kosmetskim Srbima, a ne Albancima. Koštunica: Dinkićeva ocena o „pretvaranju borbe za suverenitet Srbije u širenje kolektivnog ludila“ različita od državne politike o Kosovu utemeljene na Ustavu
BEOGRAD - Varnice u Nemanjinoj 11 ponovo sevaju, a novi kamen spoticanja u odnosima među partnerima ovog puta je ideja ministra ekonomije Mlađana Dinkića o prekidu otplate kosovskog duga. A mada među svima njima u vlasti pljušte,... »
METLA ZA G17 PLUS!
Kurir subota, 1. mart 2008.
Premijeru Vojislavu Koštunici prekipelo zbog stalnih prozivki Mlađana Dinkića, najozbiljnije razmišlja o izbacivanju G17 plus iz vladajuće koalicije
BEOGRAD - Otvoreni rat izjavama između koalicionih partnera DSS i G17 plus, započet preksinoć gostovanjem ministra za ekonomiju i regionalni razvoj Mlađana Dinkića na TV B92, nastavljen je i juče. Ovaj sukob poprimio je toliko... »
Sukob Koštunice i Dinkića
Danas subota, 1. mart 2008.
Neslaganja u vladajućoj koaliciji i zbog stavova prema otplati kosovskog duga
NASTAVAK S 1. STRANE Portparol DSS Andreja Mladenović ocenio je u četvrtak uveče da su inicijative ministra ekonomije i lidera G17 plus Mlađana Dinkića u vezi s Kosovom "beznačajne, beskorisne i protivustavne". - Samim tim, one... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
IMA LI U SRBIJI ZAKONA. moja malenkost ja se u te stvari ne razumem pozdrav.
Naravno, ja se ne slazem ni sa svim postupcima aktuelnog premijera. Mislim da je jedino pametno da iskoristi svoje znanje i iskustvo profesora Pravnog fakulteta, pa da izabere pravi tim koji ce dobiti SAD u sudskom postupku. Tek tako bi mogao da udje u istoriju nebeskom slavom ovencan. Nema drugog nacina. Nije nacin ni da placamo albanske dugove na Kosovu. Nije nacin ni da ratujemo, jer nemamo sa cime, a i agresor je toliki da mu ni corbu ne bismo zasolili da se svi pretvorimo u zrna soli. Mudrost nam treba. I strpljenje.
Meni nije stalo do Evrope. Ali, deci je do paketica, do automobilcica i lutkica sa Zapada i to ne mozemo zanemariti. Ljudski je.