Povezane vesti
Nezavisnost Kosova krši međunarodno pravo
Blic nedelja, 2. mart 2008.
Jednostrano proglašena nezavisnost krši međunarodno pravo koje jamči svakoj članici UN, u ovom slučaju Srbiji, njene granice i teritorijalni integritet, ocenjuje se u najnovijoj analizi Centra za evropsku obaveštajnu strategiju i bezbednost (ESISC) u Briselu. U analizi se dodaje da je... »
Vesti: Prekršeno međunarodno pravo
Dnevnik nedelja, 2. mart 2008.
Jednostrano proglašena nezavisnost krši međunarodno pravo koje jamči svakoj članici UN, u ovom slučaju Srbiji, njene granice i teritorijalni integritet, ocenjuje se u najnovijoj analizi Centra za evropsku obaveštajnu strategiju i bezbednost (ESISC) u Briselu. U analizi se dodaje da je... »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari
Zakasnili smo, i tu se vise nista ne moze. Podeliti Kosovo ako moze, ili ga dobro naplatiti i staviti tacku na to.
I dosta vise glupih izjava od nasih politicara. Sve je kasno.
Ako neznas da te podsjetim da su u starom kolonijalnom dobu raskosno zivjele sam domace sluge, a tako ce i ovaj put kao sto su tadic i ostali lazni patrioti. Porucujem ti da se uhvatis posla a ne da se drzis one stare niko me ne moze tako malo platit koliko mogu malo da radim. Da ti srbine radis u Srbiji koliko ja u evropi Srbija bi bila bogatija od svajcarske. Ja sam rob u njihovoj zemlji pa nekako i podnosim, a ti kad budes rob u svojoj zemlji proklinjat ces dan kada si glasao za evropu. I jos bi ti preporucio kad izgovaras ime "Milosevic" da ga izgovaras sa postovanjem i da mu upalis svecu, jer je Milosevic radio ono sto je vas 99% zeljelo, a kako ste mu se zahvalili poznato je.
Samo da ti kazem (ne zasluzujes da ti persiram)da nisam ni clan ni simpatizer ni jedne sranke i pobornik sam ulaska u EU, ali nisam naivcina!
Stav iz Centra za evropsku obaveštajnu strategiju i bezbednost (ESISC) u Briselu daje bar nadu da ovi u Evropi nisu bas svi zaslepljeni sopstvenim interesima! Ima NADE da se istina, bar cuje, i iz njihovih redova, pa da onda udjemo kao CELOVITA zemlja u tu famoznu EU!