Povezane vesti

PONIŠTITE DVA GOLA!

Kurir ponedeljak, 3. mart 2008.

Koroman: Predsednik Partizana Tomislav Karadžić izjavljuje da smo dva gola postigli posle grešaka sudija. Pa, neka ih ponište
Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Ognjen Koroman predlaže da se crveno-belima ponište dva gola sa subotnjeg 132. „večitog derbija“, koje su crveno-beli, prema rečima predsednika Partizana Tomislava Karadžića, postigli... »

Video sam šta sam hteo

Glas javnosti ponedeljak, 3. mart 2008.

Ne zanima me šta ko priča i šta ko piše. Samo je teren važno merilo i to je način na koji igrači zaslužuju poziv u nacionalni tim. Ko me na terenu uveri da može da pomogne, dobiće poziv, poručuje Đukić
Osim dobre partije Crvene zvezde i Partizana, veliku pažnju na 132. večitom derbiju izazvao je i dolazak selektora Miroslava Đukića na „Marakanu“. Za razliku od svog prethodnika, Havijera Klementea, koji nije uzimao za ozbiljno... »

Ekspert za „slobodnjake“

Glas javnosti ponedeljak, 3. mart 2008.

Nema boljeg osećaja kada se ujutru probudiš, a prethodno veče si ubedljivo savladao ekipu „večitog rivala“.Slobodan dan proveo sam maksimalno uživajući i čitajući novinske izveštaje, kaže Milovanović
Golgetersku formu, maestralnim pogotkom iz slobodnog udarca, Dejan Milovanović nastavio je i u derbiju. Kapiten Crvene zvezde je protiv Partizana postigao peti gol na poslednje tri utakmice. Mrežu golmana Božovića zatresao je na... »

Milovanović: Očekivao sam jači Partizan

Blic ponedeljak, 3. mart 2008.

Posle visoke pobede Crvene zvezde u 132. večitom derbiju trka za titulu postala zanimljivija
Opis ide ovde Nema više paučine koja se zimus nahvatala na mestima gde se spajaju stative i prečke na „Marakani“. Skinuo ju je Dejan Milovanović, kapiten Crvene zvezde, prvo protiv Napretka, a onda i Partizana. Tri efektna,... »

Zvezda na Kastiljovom nivou

24 Sata ponedeljak, 3. mart 2008.

Crvena zvezda je pobedom (4:1) u 132. večitom derbiju smanjila prednost Partizana na samo tri boda. Crno-beli su na pustoj „Marakani” poveli već u trećem minutu preko Lazića, ali je Zvezda uraganski uzvratila preko Kastilja (2), Milovanovića i Milijaša.
EVROPA - Zadovoljan jesam, ali ne i uspavan. Odmah sam u nedelju pre podne odgledao snimak večitog derbija. Primetio sam dosta dobrih stvari na koje bi trebalo da budemo ponosni. Naravno, ima mesta i za neke sitnije korekcije o... »

Zvezda na Kastiljovom nivou

24 Sata ponedeljak, 3. mart 2008.

Crvena zvezda je pobedom (4:1) u 132. večitom derbiju smanjila prednost Partizana na samo tri boda. Crno-beli su na pustoj „Marakani” poveli već u trećem minutu preko Lazića, ali je Zvezda uraganski uzvratila preko Kastilja (2), Milovanovića i Milijaša. Kastiljo i Rašković nisu dozvolili Dijari da se naigra u 132. večitom derbiju...
EVROPA - Zadovoljan jesam, ali ne i uspavan. Odmah sam u nedelju pre podne odgledao snimak večitog derbija. Primetio sam dosta dobrih stvari na koje bi trebalo... »

Janković: Moglo je i ubedljivije

Politika ponedeljak, 3. mart 2008.

Mladi trener Crvene zvezde rekao da nije lako igrati kada se primi gol na početku derbija. – Junak Kastiljo pored dva data gola zaustavio Moreiru. – Fizička i psihološka snaga „crveno-belih”
U 132. prvenstvenom okršaju „večitih rivala”, specifičnog po tome što prvi put nije bilo gledalaca, fudbaleri Crvene zvezde su na praznoj „Marakani” deklasirali Partizan. Ostvarili su ubedljivu pobedu iako su, kao i prethodno u... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi