Povezane vesti

Vujasinović: Sa Partizanom na vrh Evrope

Blic ponedeljak, 3. mart 2008.

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović potpisao je danas ugovor na tri godine sa prvakom države Partizanom. "Posle 10 godina se vraćam u Partizan i veoma sam srećan zbog toga. 'Crno-beli' imaju ambicije za plasman u sam vrh evropskog vaterpola", rekao je Vujasinović, koji je u... »

Vujasinović: Veoma sam srećan

24 Sata ponedeljak, 3. mart 2008.

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović potpisao je danas ugovor na tri godine sa prvakom države Partizanom.
POTPIS Posle deset godina se vraćam u Partizan i veoma sam srećan zbog toga. 'Crno-beli' imaju ambicije za plasman u sam vrh evropskog vaterpola", rekao je Vujasinović, koji je u sezoni 1997/98. igrao za Partizan i osvojio LEN... »

ŽELIM DA ŽIVIM U SRBIJI

Kurir ponedeljak, 3. mart 2008.

Jedan od najboljih vaterpolista sveta danas potpisuje ugovor s Partizanom i kaže da je odavno doneo odluku o povratku u zemlju
Jedan od najboljih vaterpolista na svetu, a nije mali broj onih koji kažu i najbolji, Vladimir Vujasinović staviće danas potpis na ugovor s Partizanom. Ipak, za ekipu sa Banjice zaigraće od početka sledeće sezone. Mozak svakog... »

Dosadno i pobedniku

Večernje novosti ponedeljak, 3. mart 2008.

TROFEJ je trofej. Vaterpolisti Partizana Rajfajzen raduju se 18. trijumfu u nacionalnom Kupu, uz opasku da oni nisu krivi što su pobednici i pre nego što kroče na plivalište. Crno-beli su u subotu u finalu sa pola gasa i bez povređenog Andrije Prlainovića torpedovali Crvenu zvezdu sa 15:6 (5:2,... »

Crno-beli bez premca

Danas ponedeljak, 3. mart 2008.

Vaterpolisti Partizan Rajfajzena rutinski osvojili 18. nacionalni Kup
Beograd - Prebogata kolekcija trofeja vaterpolo kluba Partizan Rajfajzen od prošlog vikenda veća je za još jedan pehar u nacionalnom Kupu. Neprikosnoveni vladar ovog sporta u našoj zemlji je laganom i ubedljivom pobedom nad... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Oglasi

Add to Google
Add to Facebook
©2008 Naslovi