Terzić se vraća krajem nedelje u Srbiju
Terzić se vraća krajem nedelje u Srbiju
Blic ponedeljak, 3. mart 2008.
Čist sam: Zvezdan Terzić Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdan Terzić poručio je da će se vratiti u Srbiju "verovatno krajem sledeće nedelje" i da su optužbe protiv njega zlonamerne. “Ja sam čovek bez mrlje”, kaže prvi čovek srpske kuće fudbala u intervjuu "Večernjim novostima", Terzić... »
TERZIĆ: VRAĆAM SE SLEDEĆE NEDELJE
Kurir ponedeljak, 3. mart 2008.
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić poručio je da će se vratiti u Srbiju “verovatno krajem sledeće nedelje” i dodao da su optužbe protiv njega zlonamerne. - Ja sam čovek bez mrlje, zašto ne bih došao u Srbiju? Dolazim verovatno do kraja nedelje. Vraćam se u Beograd i Srbiju, jer... »
TERZIĆ: DOLAZIM SIGURNO!
Press ponedeljak, 3. mart 2008.
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije kaže da se u Beograd najverovatnije vraća do kraja nedelje
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić tvrdi da se sigurno vraća u Srbiju, a da će to učiniti najverovatnije do kraja nedelje! Prvi čovek srpske kuće fudbala kaže da nema razloga za strah, jer je čovek bez mrlje,... »
U Srbiji i žive sahranjuju!
Večernje novosti ponedeljak, 3. mart 2008.
Zvezdan Terzić sa Mišelom PlatinijemU ZEMLJI koja prolazi kroz vrtlog tranzicijskog ludila pravilo je da pravila nema i otuda silna prašina koja se baca po svemu što narod može da zabavi. U fokusu igara je fudbal i jedan čovek kome se "sudi u odsustvu" - Zvezdan Terzić. Predsednik FSS kojem se... »
Oglasi
Vesti dana
©2008 Naslovi

Komentari