Povezane vesti
Đokovići poklonili sanitetsko vozilo
Blic ponedeljak, 3. mart 2008.
Zdravstvenom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice je u ime fondacije "Porodica Đoković", Srđan Đoković uručio sanitetsko vozilo. U tom vozilu je i najsavremenija oprema koja omogućava intenzivnu reanimaciju najtežih bolesnika. Porodici Đoković zahvalio se zamenik direktora Zdravstvenog centra... »
Novak: Kosovo će ostati srpsko
24 Sata ponedeljak, 3. mart 2008.
Novak Ðoković je posle dvonedeljne pauze iz Monte Karla preko Beograda doputovao u Dubaji, gde je postavljen za trećeg nosioca 1,426 miliona dolara vrednog turnira. Pobednik Australijan opena sutra u prvom kolu igra s Hrvatom Marijem Čilićem, 45. teniserom na ATP listi. Ðoković je očekivano izazvao veliko interesovanje svetskih medija koji nisu odoleli, a da ga ne pitaju o situaciji na Kosovu. Politika me ne interesuje, međutim ovo je više od politike. Kosovo je srce moje zemlje - izjavio je treći teniser sveta...
ZDRAVLJE - Reagovao sam kao svaki Srbin. Tužan sam zbog svega, ali smo u principu svi mogli da pretpostavimo šta se sprema na Kosovu. Politika me ne... »
Brižni sinovi kosmetske zemlje
Večernje novosti ponedeljak, 3. mart 2008.
Srđan Đoković uručuje ključeve sanitetaOHRABRENJE, podrška, nezaborav... U ove tri reči stala je jedna lepa i humana misija najboljih svetskih, a srpskih tenisera: Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića. Oni su u nedelju Zdravstvenom centru u severnoj Kosovskoj Mitrovici uputili vredan dar.... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi