Kobe sam pobedio Meverikse

Kobe sam pobedio Meverikse

B92 ponedeljak, 3. mart 2008.

B92: Kobe sam pobedio Meverikse
Nedeljne utakmice u NBA ligi obeležio je duel kandidata za titulu sa Zapada. LA Lejkersi dočekali su Dalas Meverikse i pobedili posle produžetka sa 108:104. Pobednika u duelu dva tima sa renoviranim sastavima obeležilo je jedno "staro" lice. Kobe Brajant je meč završio sa 52 poena, ali je 22 ubacio u poslednjoj deonici i još 8 u produžetku. Trener Mevsa Ejveri Džonson isprobao je prema sopstvenim rečima sve: udvajanje, preuzimanje, zonu, u jednom napadu izašla su tri igrača na Brajanta...i ništa nije pomogl
Prva zvezda Lejkersa ( po 22.put u karijeri ubacio je 50+ poena) imala je veliku pomoć u Gasolu ( 17 poena i 14 skokova) . Dirk Novicki je ubacio 30 poena i imao 11 skokova, a Džejson Kid lagano hvata konce igre Mevsa, duel u... »

NBA: Brajant razbio Dalas

Mondo ponedeljak, 3. mart 2008.

Kobe Brajant skoro sam je dobio Dalas. Zabeležio je 52 poena, od čega 22 u četvrtom kvartalu i osam u produžetku, za pobedu Lejkersa 108:104. "Igrali smo čoveka, pa smo ga udvojili, a zatim i utrojili... pokušali smo i zonu, pokušali smo sve, ali on nije reagovao ni na jednu našu odbranu", jadao se... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »

Oglasi

Ćute i prodaju
Večernje novosti
pre 39 minuta
Privreda spasava državu
Večernje novosti
pre 40 minuta
Tanja koverta ili – otkaz
Večernje novosti
pre 40 minuta
Umrle, pa zaboravljene