Povezane vesti
Rusija:Manje isporuke gasa Ukrajini
B92 ponedeljak, 3. mart 2008.
Moskva -- Ruski monopolista Gasprom smanjio je isporuke Ukrajini za četvrtinu ističući da to neće delovati na izvoz u Evropu.
"Gasprom je pouzdan ispručilac gasa, ali mi ne možemo i nećemo da isporučujemo gas bez plaćanja", rekao je portparol Gasproma Sergej Kuprijanov i dodao da će isporuke biti smanjene za 40 miliona kubnih metara na dan. Nakon toga,... »
Gazprom smanjio isporuke gasa Ukrajini
EMportal ponedeljak, 3. mart 2008.
Gazprom je smanjio isporuke gasa Ukrajini za četvrtinu, ističući da to neće delovati na izvoz u Evropu.
"Gazprom je pouzdan ispručilac gasa, ali mi ne možemo i nećemo da isporučujemo gas bez plaćanja", rekao je portparol Gasproma Sergej Kuprijanov i dodao da će isporuke biti smanjene za 40 miliona kubnih metara na dan. Ukrajinska... »
Gasprom smanjio isporuke gasa Ukrajini
Mondo ponedeljak, 3. mart 2008.
Ruski gasni monopolista Gasprom smanjio je u ponedeljak isporuke Ukrajini za četvrtinu ističući istovremeno da to neće delovati na izvoz u Evropu. "Gasprom je pouzdan ispručilac gasa, ali mi ne možemo i nećemo da isporučujemo gas bez plaćanja", rekao je portparol Gasproma Sergej Kuprijanov i dodao... »
Gasprom smanjio isporuke Ukrajini
B92 ponedeljak, 3. mart 2008.
Moskva, Kijev -- Gasprom je danas smanjio isporuke gasa Ukrajini za četvrtinu, ističući istovremeno da to neće delovati na izvoz u Evropu.
"Gasprom je pouzdan ispručilac gasa, ali mi ne možemo i nećemo da isporučujemo gas bez plaćanja", rekao je portparol Gasproma Sergej Kuprijanov i dodao da će isporuke biti smanjene za 40 miliona kubnih metara na dan. Ukrajinska... »
Rusija “isekla” Ukrajini četvrtinu gasa
RTV ponedeljak, 3. mart 2008.
MOSKVA/KIJEV - Ruski monopol na sektoru gasa Gasprom smanjio je danas isporuke Ukrajini za četvrtinu ističući istovremeno da to neće delovati na izvoz u Evropu. "Gasprom je pouzdan ispručilac gasa ali mi ne možemo i nećemo da isporučujemo gas bez plaćanja", rekao je portparol Gasproma Sergej... »
Nema komentara na ove vesti. Pošaljite vaš komentar, budite prvi »
Oglasi
Najnovije vesti
Vesti dana
©2008 Naslovi